TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyy valla bugün ben sirke gibiyim yani konuşmasam daha iyi :))))))) sıkıcıyım siz konuşun ben okuyorum p

ayılın diye öyle konusuyorum bak ayıldın sen ahahha

ya çook çişim geliyo benim ya daha doğru çişim yok ama sürekli varmış gibi hissediyom iltihabımmı artıyo nedir

canım yaaa madem regl oldun artık ilaç kullanabilirsin. sen sistit olmuşsun.

sana bir ilaç adı vercem. purinol. bu idrar yolları antiseptiği. bizim eriyen asprinlerin kurtçuk şeklinde olanı. çok iyi geliyor sistitin başlarındayken geçiriyor. al kullan yan etkisi falan da yok zaten ilaçtan bile sayılmaz.

ne bilim yaa acaba uyku sersemi hayalmi gördüm sabah çok açık pembeydi çünkü tuv.kağıdına bakınca farkettim çokta bakmadım zaten kahretsin deyip attım kağıdı

ne bilim yaa acaba uyku sersemi hayalmi gördüm sabah çok açık pembeydi çünkü tuv.kağıdına bakınca farkettim çokta bakmadım zaten kahretsin deyip attım kağıdı

kızım var ya yerleşme kanaması olabilir o akannehir

şimdi onun içinde ümitlenmek istemiyorum handecim yaa görcez bakalım

ayyyy bilmiyorum ama bana öyle geliyor sibelim inşallah inşallah inşallaaaah

dur kız hande hemen hoplama sökülürüm ben akşama doğru şoka girdimya sabah ondan korkup kaçmıştır oda :)))

ayyy siboşum inşallah sökülmezsin regl değil yerleşme kanamasıdır inşallah

bakalım handecim görücez ama sabah yaşadığım şok bana yetti walla hayırlısı diyelim napalım

ya sibelcim inşallah yerleşme neyimdir ya kaç gün oldu yumurtlamanın üstünden şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…