TabebekLerin sohbet yeri ;)

ay hadi ya gecmiş olsun allahım acil sifalar versin ablacık. saglık cok onemli ya bizim de basımızda var simdi kaynım insallah kötü bişi cıkmaz ondada

aferin kuşum toparla tabiii olsun erken oldun erkenden başlıycan yinee öyle düşünn tatlımm opuyorumnanaktan

ay canım geçmiş olsun tatlım yaa allahım büyük tatlım yaa inşalalh ilerleme olmamıştır durumundaa

çok geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin ayçam seninde kaynını şimdi okudum yazık rabbim gençliğine bağışlasın inşalla o kadar çok hastalık varki artık insan ne yapıcağını neye üzüleceğini şaşırıryo walla ya bu ne böyle

eveeeeet!
hem ondan ziyade cok guzel kan yapıcı bişii. her derde devaa. al da yedir çiçeemm.! ben çörek otuda atıyorum icine yediriyorum kaliteli kalitelii kaydirigubbakcemile3

eveeeeet!
hem ondan ziyade cok guzel kan yapıcı bişii. her derde devaa. al da yedir çiçeemm.! ben çörek otuda atıyorum icine yediriyorum kaliteli kalitelii kaydirigubbakcemile3

heheee eyi eyiii bugün alam eve dönerkenn unuttum dün alcaktım zatii

benim annem üzüm pekmezi yaptı kendi bizim bahçenin üzümlerinden ama o bu işe yaramıyo demii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aay inşallah ayçam yaa sizede geçmiş olsunn tatlım yaa

sağolun canlarııımmm..
öyle valla sibeliimm o yüzden saglımızın kıymetini bilelim isyan etmeyelim bebiş olmyor etmiyor diye olucak elbet....

ay hadi ya gecmiş olsun allahım acil sifalar versin ablacık. saglık cok onemli ya bizim de basımızda var simdi kaynım insallah kötü bişi cıkmaz ondada

sağolun kızlar. valla insan normal zamanda değerini tam olarak anlayamasa da hayatta sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok. gündelik hayat telaşları, borçlar, kavgalar, üzüntüler, sıkıntılar vs. hiçbiri sağlığın önünde değil. dünyanın en zengin en rahat en mutlu adamı ol, sağlığın elden gitti mi ağzının tadı yerine gelmiyor işte.

şu mubarek cuma gününde Rabbim tüm muhtaçlara şifasını versin inşallah...

heheee eyi eyiii bugün alam eve dönerkenn unuttum dün alcaktım zatii

benim annem üzüm pekmezi yaptı kendi bizim bahçenin üzümlerinden ama o bu işe yaramıyo demii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

onuda yesin vitamin neticede. ama keci boynuzu pekmezi spermlerin sayısını yükseltiyormuş işte.kalitelii oluyomuşş kaydirigubbakcemile3 her sabah ve aksam yedir bolbol.. ben bi aldım bir kavanoz,kayınvalidemde almıs bir kavanoz etti 2kavanoz. bir haftada bir kavanozu bitirtcem hedefim o :)))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

sağolun canlarııımmm..
öyle valla sibeliimm o yüzden saglımızın kıymetini bilelim isyan etmeyelim bebiş olmyor etmiyor diye olucak elbet....
:1hug: :1hug: :1hug:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :1hug:

canım benim ne güzelde söylemişsin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
hersey boş sağlık olmadıktan sonra..

kız adamı pekmeze çevirme sonraaaaa sen yer bitirirsin heeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yerim ben seniiii yok yok alıcam anamın yaptığından da arada veririmmm kaydirigubbakcemile3
garibim kemalim zaten ne versem yiyo içiyo ses etmiyor bi sürü vitamin içirdim ona aylardırr hahahahahaaaa

ahhahahah korkuyorum ki 1haftada bir kavanoz içecek ya. adam düz duvara tırmanmasa hahahahahhaha
ay çiçeem yazık yaa adamlara neler ediyoz ama napalım canııım ahaha

amannn ayçamm yaa biz ne edelim ben bı yıl içinde kaç kere aşağısını muayene ettirdim biyopsi yaptırdım iki kere uyuşturmadan rahim azğından parça aldılar ameliyat oldum anammmmmmmmmmmmm oda kuzara bakma onlarda yani yesinler acukkkk alt tarafı kurcalata kurcalataaaa bi hal oldum yok ağrı olur git uyuz çatala yatt hala alışamadım o salak muayene koltuğunaaa yaniiiiii adamlarda nereye tırmanırsa tırmansınn kuşummmmmmmmmmmmmmmmm hahahahaaa

aahhahahahhaahha
evet yaa biz napalım degil miiiiiiiiiiiiiiiiii
ay sorma ztn çiçeem hayatımda bir kez çıktım o çatal denen şeye! iğrenç birşeyyyyyyyyyyyy..
yerin dibine girdimde cıktım girdim de cıktım ahahahaa
yesinler valla bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benimmmm aahh ahhh çok çıtkım ben çokkkkkk ama yinede alışamadım yaaa tatlım yani allahım bize yardımcı olsun kuşum menapoza girene kadan kadınların çektiği bitmiyorr bebem allah başka dert vermesin ama böylee yani onlarda yesinlerrrr biz zahmettttttt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…