TabebekLerin sohbet yeri ;)

sibeliim buda sana olsun emi kuzummmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmucukssssssssss

kontrole geldimmmmmmmmmmmmm :))))
ama aferin size bak kimse gezmiyo başka yerlerde yakalasaydım napcaktım biliyonuz sizz :jeyyar:
ayça kız o nası isim öyle MıKSERıMA anlamı ne bunun nerden buldun çatlak ayol kızın geleceğiyle oynama daha düz bişi bul :)))
hepinizi söz dinlediğiniz öpüyom ama ayçaya çifte öpücük gel yavrimmmm Şeniz Şeniz ohhhhhh

mikserima ne kız deliii ahaahaa.mekselina ayooolllllllllllllllll

hee çok farklıymış gerçektenn kaydirigubbakcemile3 ben bunu ezberleyemem walla nerden bunu beaa

öpp anamm çifter çifterr öppppppppppppppppppppppppppppp
hande hanım gelememiş henuzzz. benimde kociş var caktırmaannn

hee çok farklıymış gerçektenn kaydirigubbakcemile3 ben bunu ezberleyemem walla nerden bunu beaa

kıss kızımın ismiylen dalga gecmeee mikrooppp klava:
farklı tabiimmm. herkesde yok en asından degisikk
birisinin yegeninin ismiydi duymustum. kuran-ı kerimde de geciyor bir surede. ayrıca 7uyurlardan birinin ismi bebem!

meksika deriz kısaca biz de siboşum

ahahahah :roflol:

güsel buldun kız walla :roflol: :roflol: tamam meksika yaptık biz onu ayça sen koy
neymiş kurandaki anlamı araştırdınmı bazen kurandaki şeyler kötü anlamlıda olabiliyo ayrıca 7 uyur ne anam hep uyur kıs bebe

KIZLAR BıŞı SORCAM AMAN GENE BÜYÜK yazıyomuşum neyse silemem idare edin :))
eda vardı hani eski topikte scuba mıydı onun niki şimdi sscuba diye birini gördüm kan testi sonuçlarında hamileymiş acaba bizim edamı sevindim birden

yok şekerim o başka biri. ben de başta ööle sandım heyecan yaptım ama diiil

ayçaaa ablalara trip yapılmaz :mymeka:

hadi yaa bende scuba görünce aha dedim bizimki o nerelerde acaba kayboldu birden neyse ayçaaaaaaaaaaaaaa kızıyoz bak dayak geliyo heeee

aaaaa ayça çıktı mı hay Allah yaaaa

yanlış anlamamıştır di mi yok artık

çıktımı yaaa yok cnm niye yanlış anlasın azcık şaka yaptık hemen alınmaz heralde CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…