aynen ben de öyle. diyorum ya nerde çokluk orda b.kluk. böyle gelmiş böyle gider. azız ve özüz bu da süffer bişi :)))))))))
senemim de ana kucağından gelemedi :)))))))))))
İyi kıslar var ama gercektenn cok sıcak olanlar var :)
ama cokluk sisteminde mutlaka bi bozucu vardır..
neyse biz bize bakalıım. bende buu hande sultan felan gidiyor diye gidiyorum napim kimsecikler olmuyor burada tek kalıyorum ondan yaniii.. mafoldumben
he senemim anneciilee hasret gideriyor napsın kızcazz kuzum benim bitanee oo! bırakalımda hasretini gidersinnn :))
manyaksınız kızım siz.. ayçam farklı bi isim bulmuş dalga geçionuz küser tebiiiota b.ka topik açıyon sende bugün heee çatlakk :roflol: :roflol:
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
20. gün 22 ekim...36.9
bu da ateşceezim.. dün akşam pencereyi açık unutmuşumüşüyerek uyandım ama ateş iyi sayılır....
zaten şimdilk bi b.k ifade etmiyorr :)))))))))))
ii bakın kendinizeeee..
ohooooo handede gitmiş kimse kalmadı insan bi hoşçakal der hande hanımlmaz:
kızlar gelemedim valla bugün bi hastamız vardı onu ziyerete gittik.yeni geldim.yarında yokumoptimuma gidelim diyo anacım eee ona çalışıyorum bu aralar :))))
ama çenebazsınız beeee ne çok konuşmuşsunz vallaaa...
aynen kuşuuuum öpüyorum seniii...hasret gideriyoruz bi yandan işte. sen de bitanesiiinn yawriiiiiiiiiii.... opuyorumnanaktan
manyaksınız kızım siz.. ayçam farklı bi isim bulmuş dalga geçionuz küser tebiiilmaz:
özledim sizi ya((((((((((
küstüm tabi nann.
küserseniz küsün sizde höh :umursamaz:
kociş bıkbık etti durdu da ondan cıktıım aniden :)))))))
senemimm kuzum ne guzel söylemişsin operim seni bebegim bakma sen bu kart hatunlara konusuolar işte cekemiyolar güzel isim buldum diyee böööö
Bu arada kücük kaynımın agzından kan geliyormuş 2seneden beri. Bu ara cok sıklasmıs ve cok gelmeye baslamıs. Günlerdir ugrasıyorlardı, bugun tümör demişler. mafoldumben
Kız arkadası allahtan hastanede aneztesist onun yardımlarıyla halletmişler işleri. Şimdi pazartesi günü biyopsi yapılacakmış. insallah kotu birsey cıkmaz kötü huylu degildir insallah dua edin emi kızlar daha gencecik 87'li.
günaydın canlarııııııııım hayırlı cumalar olsun hepimize opuyorumnanaktan
özür dilerim kuşum çok acil çıkmam gerekti bilgisayarı bile arkadaşıma kapattırdım. eşim bu tarafa geçmiş de o geldim diye aradı hemen koştum özür dileriiiiiiimmmmmm :1hug:
biz de seni çok özledik kuşum. dün arayacaktım ama dedim anasına doyamamıştır hasret gidersin keyiflerini kaçırmıyım. bugün gelirsin inşallah senemiiiim kaydirigubbakcemile3
ayyy yirim seni de tribini de be küçük kardeşş. seninle uğraşmayı sevdiğimizden takılıyoruz biricik kardeşim benim yoksa isim falan bahane delüüüüü çatlaaaak
ayyyy canım benim yaaa. inşallah iyi huyludur inşallah kötü birşey değildir. Allah yardımcınız olsun, inşallah anasına babasına sizlere bağışlar kaynını. kötü düşünmeyin birşeyciği yoktur Allah ın izniyle :Saruboceq: