Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi: abla zaten bir gün ara veriyorum ona kalsa vermicek te ahaha..
bugunde kıpkırmızı kızardımm napsam bilemedim :kedi: kaydirigubbakcemile3
ayy canım benimm inan benim kociştee bi sürü kıskançlık yapıyorr buraya girdiğim içinnnn ondan evde giremiyom o iş miş yapınca arada bakıp kaçıyom kaydirigubbakcemile3
yok kuzum ara ver bence. neden dersen sperm kalitesi için gerekli ara vermek biliyorsun. dün yaptığın yeterli olur bugünkü kırmızılığa ama tabi sen bilirsin :)
Anladıım çiçeeemm en güzeli gelin buraya ne gidiyosunuz orayaaa hıhh! sakin sakiinn konusalıııımm :)))
valla kaparım he topici hande hanım birdaha gidersen. kural koyuyorum!!!!!!!
bu topicden baska bi topice gidene ceza varr!! klava:
İyi kıslar var ama gercektenn cok sıcak olanlar var :)
ama cokluk sisteminde mutlaka bi bozucu vardır..
neyse biz bize bakalıım. bende buu hande sultan felan gidiyor diye gidiyorum napim kimsecikler olmuyor burada tek kalıyorum ondan yaniii.. mafoldumben
he senemim anneciilee hasret gideriyor napsın kızcazz kuzum benim bitanee oo! bırakalımda hasretini gidersinnn :))
evet şekerparem benimmmmm bencede ver cezanıı hahahahaaaa yerim ben senin cezanııı kızz zilliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
ayy kuşum benimmm ihmalemi geliyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben ilgilencem senlennnnnn sen merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus
evet yaaaaa benimki bazen beni bayıyorr yaaa bit bit töbe töbee allahım yanımdan eksik etmesindeee işteeeee arada kaçıyom bi sürü laflann ama zar zor genelde hafta sonu uyuyorsa geç kalkıcaksa o kalkana kadan zaten bilg. işi oluyo geneldeeee kaydirigubbakcemile3çiçeem hepsi aynı sanırım senemiminkide öyle kızıyormuş ya. anammm hep dizlerinin dibinde oturalım istiyorlar heeehhh cok seviolar bizi napsınnnlarrr kaydirigubbakcemile3
aa baktı ki benle bas edemiyo modemi kapiyiveriyo acimiyo bana. sen gene iyi arada kaciyosuuun bende o da yook kökten cözüümm ahaha
evet şekerim bencede oluruna bırakın fikfikii zevk için yapınnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3bende zaten ara verme taraftarayım yıldızlarıma bakarsanız anlarsınız gün aşırı hepsi bekleyecegim bugun de yarın degerlendiririz gün aşırı olmuş olur b.knu cıkarmamak gerek bende insanıım canııımm )))))
nasılsa ben yarında kırmızı cıkartırım :lepi:
spermleri kaliteli olsun ki bebegimizde kaliteli kaliteliii olsuuun degil mi amaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bir araya gelmemiz lazım sonra maluum kotu oluyoor uzak durayım en iyisi bir yerlere gidelim evde durmayalım ahhaahaa.
evet yaaaaa benimki bazen beni bayıyorr yaaa bit bit töbe töbee allahım yanımdan eksik etmesindeee işteeeee arada kaçıyom bi sürü laflann ama zar zor genelde hafta sonu uyuyorsa geç kalkıcaksa o kalkana kadan zaten bilg. işi oluyo geneldeeee kaydirigubbakcemile3
evet şekerim bencede oluruna bırakın fikfikii zevk için yapınnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu arada kızım olursa mekselina,oğluşum olursa alperen koyacagım ismini allah'ın izniyle olurda o günleri görürsem eger :)))))))))
simdiden ezberleyin yegeninizin isimini p oyarııımm