TabebekLerin sohbet yeri ;)

ehehe tamam kuşum yaaa yeter ki sen iste kalırım burda.

yaaa bir ara sen kursta oluyordun, senem okulda, siboşum giremiyordu, çiçeemin işleri vardı ben de o sırada takılmaya başladım yani :)))))))))))))

:kedi: abla zaten bir gün ara veriyorum ona kalsa vermicek te ahaha..
bugunde kıpkırmızı kızardımm napsam bilemedim :kedi: kaydirigubbakcemile3

yok kuzum ara ver bence. neden dersen sperm kalitesi için gerekli ara vermek biliyorsun. dün yaptığın yeterli olur bugünkü kırmızılığa ama tabi sen bilirsin :)

ayy canım benimm inan benim kociştee bi sürü kıskançlık yapıyorr buraya girdiğim içinnnn ondan evde giremiyom o iş miş yapınca arada bakıp kaçıyom kaydirigubbakcemile3

çiçeem hepsi aynı sanırım senemiminkide öyle kızıyormuş ya. anammm hep dizlerinin dibinde oturalım istiyorlar heeehhh cok seviolar bizi napsınnnlarrr kaydirigubbakcemile3
aa baktı ki benle bas edemiyo modemi kapiyiveriyo acimiyo bana. sen gene iyi arada kaciyosuuun bende o da yook kökten cözüümm ahaha

yok kuzum ara ver bence. neden dersen sperm kalitesi için gerekli ara vermek biliyorsun. dün yaptığın yeterli olur bugünkü kırmızılığa ama tabi sen bilirsin :)

bende zaten ara verme taraftarayım yıldızlarıma bakarsanız anlarsınız gün aşırı hepsi bekleyecegim bugun de yarın degerlendiririz gün aşırı olmuş olur b.knu cıkarmamak gerek bende insanıım canııımm :KK66:)))))
nasılsa ben yarında kırmızı cıkartırım :lepi:
spermleri kaliteli olsun ki bebegimizde kaliteli kaliteliii olsuuun degil mi amaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bir araya gelmemiz lazım sonra maluum kotu oluyoor uzak durayım en iyisi bir yerlere gidelim evde durmayalım ahhaahaa.

benimki hiç laf etmez neyse ki. çünkü kendisinin de bir araba forumu var. o ona bakıyor ben buraya ama evden çok giremiyorum çünkü işlerim oluyor genelde bir türlü fırsat bulamıyorum kiiiii

Anladıım çiçeeemm en güzeli gelin buraya ne gidiyosunuz orayaaa hıhh! sakin sakiinn konusalıııımm :)))
valla kaparım he topici hande hanım birdaha gidersen. kural koyuyorum!!!!!!!
bu topicden baska bi topice gidene ceza varr!! :eek:klava:

İyi kıslar var ama gercektenn cok sıcak olanlar var :)
ama cokluk sisteminde mutlaka bi bozucu vardır..
neyse biz bize bakalıım. bende buu hande sultan felan gidiyor diye gidiyorum napim kimsecikler olmuyor burada tek kalıyorum ondan yaniii.. mafoldumben
he senemim anneciilee hasret gideriyor napsın kızcazz kuzum benim bitanee oo! bırakalımda hasretini gidersinnn :))

evet şekerparem benimmmmm bencede ver cezanıı hahahahaaaa yerim ben senin cezanııı kızz zilliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

ayy kuşum benimmm ihmalemi geliyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben ilgilencem senlennnnnn sen merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus

evet siz calısanlar icin zor işte. aksam eve git iş guc yap bisilerle ugras felan..
benimkininde var ablaa araba forumu merak etme araba manyagııı aynı seylere baka baka bir hal oluyor :))))))))

evet şekerparem benimmmmm bencede ver cezanıı hahahahaaaa yerim ben senin cezanııı kızz zilliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

ayy kuşum benimmm ihmalemi geliyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben ilgilencem senlennnnnn sen merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee zemuszemus

verecemmm bundan sonra katı kurallar var kötükedihüso ona göre herkez gardını neyim alsın te okaa! :eek:klava:
ihmal ediyorlar bunlar beniiiiii mafoldumben
sen ihmal etmeeeee
sevkat göster bana sevvvvvvvv!!
gel bende seni opeemmm sevemmm ohhhhhhhhhhh! :1hug: opuyorumnanaktan

madem enişte araba forumuna giriyor sen de buraya girersin kısasa kısas şekerim eheheheh

çiçeem hepsi aynı sanırım senemiminkide öyle kızıyormuş ya. anammm hep dizlerinin dibinde oturalım istiyorlar heeehhh cok seviolar bizi napsınnnlarrr kaydirigubbakcemile3
aa baktı ki benle bas edemiyo modemi kapiyiveriyo acimiyo bana. sen gene iyi arada kaciyosuuun bende o da yook kökten cözüümm ahaha
evet yaaaaa benimki bazen beni bayıyorr yaaa bit bit töbe töbee allahım yanımdan eksik etmesindeee işteeeee arada kaçıyom bi sürü laflann ama zar zor genelde hafta sonu uyuyorsa geç kalkıcaksa o kalkana kadan zaten bilg. işi oluyo geneldeeee kaydirigubbakcemile3

bende zaten ara verme taraftarayım yıldızlarıma bakarsanız anlarsınız gün aşırı hepsi bekleyecegim bugun de yarın degerlendiririz gün aşırı olmuş olur b.knu cıkarmamak gerek bende insanıım canııımm :KK66:)))))
nasılsa ben yarında kırmızı cıkartırım :lepi:
spermleri kaliteli olsun ki bebegimizde kaliteli kaliteliii olsuuun degil mi amaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bir araya gelmemiz lazım sonra maluum kotu oluyoor uzak durayım en iyisi bir yerlere gidelim evde durmayalım ahhaahaa.
evet şekerim bencede oluruna bırakın fikfikii zevk için yapınnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

hee giriyorumda pcyi alıyor elimden nası gireyim. basen diyorum kendine pc al benim pcmi elleme diyeeeeeeee

ooooh maşşallah benim burada bekçilik yaptığım günler çok çabuk unutulmuş bakıyorum yerim nan sizi

kzuummm benimm gelde saram seniii

erkek milletii bi acayip yaa herbirinizn ayrı bi denyoluuğu var kuzum üretimden kaynaklı bunun için yapılcak bişey yokkk malesefffffffffffffffffff

evet yaaaaa benimki bazen beni bayıyorr yaaa bit bit töbe töbee allahım yanımdan eksik etmesindeee işteeeee arada kaçıyom bi sürü laflann ama zar zor genelde hafta sonu uyuyorsa geç kalkıcaksa o kalkana kadan zaten bilg. işi oluyo geneldeeee kaydirigubbakcemile3

evet şekerim bencede oluruna bırakın fikfikii zevk için yapınnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

kesinlikkleeeeeeeeeeeeeeeee onda sorun yoook :lepi:
bide bebegimiz gelse ya keyfi catıp gelmiyorr sıpaaaaaaaaaaa keyfi iyi herhalde bi gelmiyor annesinin karnınaa gelsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:

bu arada kızım olursa mekselina,oğluşum olursa alperen koyacagım ismini allah'ın izniyle olurda o günleri görürsem eger :)))))))))
simdiden ezberleyin yegeninizin isimini :pp oyarııımm :KK70:

kızmaa handeeeeeeeeeeeeeemmmmmm hahahaaaa alıngan tavuklukmu bulaştı nen sanaaa daaaaaaaaaaaa

bu arada kızım olursa mekselina,oğluşum olursa alperen koyacagım ismini allah'ın izniyle olurda o günleri görürsem eger :)))))))))
simdiden ezberleyin yegeninizin isimini :pp oyarııımm :KK70:

ayyy canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben çıkıyorum kuşum yaa işler bitti yolum uzun eve gidemde yatam biraz uykum var fikfikte gereklii tabii kaydirigubbakcemile3
seni öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

he bide cocum olursa eger bir gün oglum olucak benim öyle hissediyorum nedenseeeeeeeeee :)))))))))

ayyy çiçeeeeeeeeemm güle güle aşkitooooooomm!
coook opuyorum bende seni.. dikkat et kendineee emiiiiiiiiiiiiiiii.
fikirdemeler de de bol sanslar :lepi:

bende gidiyorum kociş gelmek uzere hazır olda bekleyeyimmm :))))))))))
mucuksssssssssssss
sizleri cok seviyorrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelebilirsem gelirim yine tmmı :))
handee ablacıkkıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mcukkskksk

X