Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ateşimi koyayım bendeeeee..
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
sen yarın yumurtlıcannn bacım bak demedi deme..yarın görcen koyu koyuu!!!ayrılma tabi kızzz kaydirigubbakcemile3 ne bilim bacım ben anlamıyorum da ondan şey ettim.
bu arada testim dunkune göre daha koyu. bariz pembe ama acık pembe bakalım yarın nasıl cıkıcakk :))
maşşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden
iyiyim sibelimmm.. evde iki arada bi derede nete giriorum işte çıkıcam birazdan da,annem geldi de :)))
senin de inşallah tekrarlamaz!
helllllloooooo ben de burdayım beeeeeeeee
sen yarın yumurtlıcannn bacım bak demedi deme..yarın görcen koyu koyuu!!!
ehehehe inşallah hep böyle devam eder ama şahsen umutsuzumm.. kafamçokkarıştı
napıosunn çiççeeeeeemmm bakiimmmm
ay canım benimmmm annene selam söyle bizdennnn inşallah annen uğur getiri sana bu ay tatlım yaaa inşallahhh
canım benim napim işteyim yarım yamalak işler var onlarla uğraşıyorum kuşum yaa başkada bişey yok
bu hafta sonu kuzenin düğünü var onun telaşı neyim bakım falan yapmam lazım akşama saçlarımız boyuycammm çikolata kahvesineee tam rengi hatırlamıyorumda lorealin yeni çıkan renklerinden aldım sarıdan sıkıldım öyle yani kocişlen kendimlen gereksiz uğraşılar içindeyim bebem sen naspıyon annele nasıl geçiyor vakitttt
burdayım yavrum. nereye gidersem gideyim bir ayağım hep burda :)))))))))))))
tamam canım valla sööledim şimdi aleykümselaaaam dedi opuyorumnanaktan
inşallah uğurlu gelir canımmm benm..ama ateşim kademeli yükselirdi bu ay 5gün sabit kaldı birden yükseldi havalardan mıdır nedir? insan vücudu ne kadar ilginç yaa kafamçokkarıştı
ayy saolsun kuzum anneciğindennn
canım benimm vardır bir keramettttttttt ateşte ki farklı gidiş beni şüphelendirmişti bebem yaniii du bakalımmmmmmmm vericen inşallah bize güzel haberi kuşummmmmm