TabebekLerin sohbet yeri ;)

sen gitmişsin bile..bende kaçayım artıkın..
ayça sen artık sakinleşmişsindir..handem şuan iş üstündedir :kedi:
banada yalnızlıktan fenaaaalık geldi..artıkın uyucammmmmmm! hepinize tatlı rüyalar!

handecim canımmm benim inşallah bu akşamki çalışma sana bebiş getirir!! dua edicem senin için....

kızlar gunaydın.
senemim ben cıkmıstım o sıra kıyamet kopuyordu evde.
ben iyiyim ama merak etmeyin..
işler daha da büyüdü.. anneme gidiyorum sizi seviyorum.

ayçam noldu kuşum yaaa...
niye annene gidiosun? seni seviyorum canım benmm..
dikkat et kendine..

kuzum anlaıtırım.
kolum incindi yazamıyorum pek. sargıda kolum. sizi seviyorum.

1.7ekim - ölçmedim(regl günü)
2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6

ayçaaa korkutma beni yaa..
naaptın sen kuşum niye sargıda elin? dövdün mü adamı nnaptın.. endişelendim şimdi ya. :gitme:

ben akşama giremem kızlar bkm'ye gidicem yarın da avrasya maratonunda yürücemm :))
geçen sene de katılmıştık zevkli oluo diye kısmetse bu yılda gidicez.. fena sosyalim bu h.sonu

öpüyorum ve seviyorum siziii.. opuyorumnanaktan

bu arada hande akşam sana dua ettim kşum bu seferki fikirdemesinde tutsun bebişi diye umarım dualarımz kabul olur canımmm :1hug:

ayçam sen çok üzdün bugün benii..umarım çok ciddi bişeyler yoktur..kendine dikkat et kuzuummm :1hug:

kendinize iyi bakkın ullleeeeyyn!!!

yaaa noolmuş burda. ayçamın niye kolu incinmiş niye annesine gidiyor ((((( çok merak ediyorum seni ayçam inşallah kötü birşey yoktur (((

senemim Allah razı olsun duaların için. bugün dünkü kadar koyu çıktı çizgilerim. çalışsak mı bilemedim herhalde gün aşırı olmasını takmadan bugün de çalışırız. gerçi tartıştık baya ama bakalım.

bu aralar hepimizde bişiler var ama hayırdır inşallah ....

kızlar günaydınnn
neler oldu yaa anlamadım bennn ayçamm iyimisin kuşum yaa alla alla umarım olanlar düzelmiştirr

senemimmm benim yerim senii ben kuşum fikfik gülü seniii

handemm fikirdeee sendee emii bi tenemmmm es geçmeeeeee
sizi özledim vallaaaaaaa

handem ben de anlamadım ayçama noldu..işler karıştı dedi ama çözemedim o da yazamadı..valla bize nazar değdi kuşum.. ya da erkekler yumurtlama günlerimzde stres yapıolar tartışma çıkarıolar biz de hassas oluyoruz cingar çıkıo :) handem sizde düzelirsinz kuşum yaparsnz fikfik :)))

ben bu aydan hiç ümitlenmiyorum çünkü eskiden kendime çok dikkat ederdim ağır kaldırmıyım bişey olur diye bu ay cidden salmışım ben :)) dün bowling oynadım ehehehehe tam bi hamiş kalmaya çalışan bayana yakışır dediim bowling :roflol:

çiçeeem sen nasılsın keyfin nasıl görüşemedik :) işe başlıycan mı p.tesi???
kuzum valla benden fikfik gülü olmaz hayatttaaaaaaaaaa :) olsa olsa fikfik düşmanı olur :sm_cool: çok özledim kızz seniiii...

kociş yemek yapıo şimdi gideyim yardım edeyim..salı günü annemmm gelio bize bu hafta çok sık giremicem yani ( ama yarın depoyu doldururuz :)
seviyorum siziiii

6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7

tablomu da koyayımmmm dedim :)))))

canlarım yazmaya fırsatım hiç olmadı + yazamıyorumda.
kolumun üzerine düştüm,incinmiş.sargıya aldılarda. gecici bişi dinlendir dediler.
kocişle hallettik cok sukur. üzerimizde birseyler dolasıyor hepimizin. nazar degdi sanırım.
hepinizicok seviyorum..
çiğdemm ablammm senide cok seviyorumm
senemim senide bebemm.
hande ablacııkıım senide.!
sibelim senide kuşuum.!
iyiki varsınız. yarın sabah görüüşürüz canlarım daha detaylı konusuruz.
opuyorumnanaktan

2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
dursun burada kaydirigubbakcemile3 ov.testlerine baslamadım henuz baslıcam insallah yarın.!

2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2

günaydın ayçam kocişle barıştığın belli oluyor yıldızı çakmışın kaydirigubbakcemile3

hehehehe. evet canııımmm ulu orta hersey meydanda :))))))
nasılsın canımm?
bebekim gelemedi neden acep :S

2.8ekim- ölçmedim
3.9ekim- ölçmedim
4.10ekim-ölçmedim
5.11ekim-ölçmedim
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
11.17ekim-36.6
12.18ekim-36.4 *
13.19ekim-36.2 (ov.test.tek çizgi)

yaa hande ablacık nerede?
üf konturumde yok arayamıyorum iyimi..
merak ettim heh

canım benimmmm ooh iyi yapmışınn oynaa tabi yaaaa aman ya akacak kan damarda durmaz gelceği varsaaa yiğenimin her halukarda gelecektir kuşum boşverrrrrr
işe geldim tatlım ama birazdan doktoruma gidicem ne var ne yok kurcalatmayaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 akşama anlatırım yada yarına neler var neler yok deyinnn seni çok seviyom canım benimmm opuyorumnanaktan

tablona kurban olayımmm kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun kuşum yaaa nazara geldik valla toplucanaaaa canım benim dikkat et kendineeeeeeee bende seni çok seviyommmmmmm opuyorumnanaktan

tablonu yesinler ateşin düşmüş bak fikfiklere devammmmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…