Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selanm kızlarr..ayçam çiçççem nasılsınz?
handem nerdee?
sağoll çiğdemimmm ben de kurban olam tabloma ::)
aynen çiçeeem ben de dedim ki 7 aydır kastım kastım olmadı bu ayda ne kadar ağır iş varsa yapıooom :)))) git tabi dr.a canım benm bi kurcalasın demi :) ben de seni çççççoooook ama çoook seviyorum beeeeeeee :))
çiçeem calısıyoruz bakalıım ama ben bu ateşden bişi anlamıorum valla :)))
seneemimmmm bende arıcaktım ama aksilik kntrm yok.
ne oldu acaba bişimi oldu
ay cok merak ettim yaaa
canım benimmmmmm ben iyiyim kuşum iştee iş güç uğraşamıyozda işler kesatt zemuszemus
yaa boşver yaa bak ben boşverdiğim ayy kimyasalda olsa gebelik elde ettim kafaya takmak demekki cidden etkiiyor artık umrum değil gelirse gelir gelmezse gelmezz
fikfikler sıkıcı olmaya başlamıştı fena halde artıkın zevk için fikirdiycem istediğim vakitt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada hemen tablomuu koyayım da çiçeeeem yisiin
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
takıldı 36.7 de :))
aa iyimiş 36.7 harbiden sabitlenmişşş.!
çiçeem bana da bugun kitiiican dediki, bugunu bos gecme olmus olabilir yımırtlaman dedi. ben test yaptım ama yoktu bişiciiik. bende dedim bülee büleeeeeeeeeeeee..
o da olsun degerlendir mutlak dedii
bana anlatırsınız siz anlamııom beeenn
çiçeem bana da bugun kitiiican dediki, bugunu bos gecme olmus olabilir yımırtlaman dedi. ben test yaptım ama yoktu bişiciiik. bende dedim bülee büleeeeeeeeeeeee..
o da olsun degerlendir mutlak dedii
bana anlatırsınız siz anlamııom beeenn
maşallah tatlım yaaa ne güzel işte ne kadar daha düşük değerlerle hamiş kalanlar varr tatlımmm opuyorumnanaktanaçıkcası pekte sanmıyorum kocişin hareketlisi süpermiş ama sperm sayısı 11.400 milyon sınır 20.milyonmus. gerci gun aşırda 20.milyonu bulur demiş kızlar ama biilemioorummm.
kızdım dr'A gİTMEdim. kaynanam gidicekti bugun gostercekti dr'A.
amaaan senin sağlığın yerinde olsunda boşver işlerii kaydirigubbakcemile2
aynen çiççeeem saldım çayıra valla yaaaaa.. aman ne kasmışım kendimi aylardır..zaten kocişle de tartışmıştık geçen haafta o yüzden bu ay pek tınlamıyorum Allah sağlık versin de bebişte olur elbet bi gün sositososito