TabebekLerin sohbet yeri ;)

haydeeeee bugün var bi terslik kız handeeee dikkat et sıra bizde :))))

ayyy Allah korusun siboşuuuuum ya bugün kavga etmeyelim nooolur tam kıpkırmızı çizgilerim. bu gün fikliyim de sonra olsun ne diyim hühühühüühüh

kuzuuum dur sakin ol bi..elini yüzünü falan yıka kuşum.. valla nazar değidi bize kızlar ya (
sonuç almaya gidicektiniz adamcağız stres mi yaptı nooldu??

kuzuuum dur sakin ol bi..elini yüzünü falan yıka kuşum.. valla nazar değidi bize kızlar ya (
sonuç almaya gidicektiniz adamcağız stres mi yaptı nooldu??

Simdi bunun babasının ticari taksisi var şöförücıkmıs işten. yazında böyle bişi yuzunden birbirimize girmiştik. zaten yüzünü göremiyorum. bugunde dra gidicez diye konustuk. geldi senle bişi konuscam dedi aldınmı dedim ben sonucu aldım dedi aldım neyse elime. babamın arabasına calıscam bundan sonra geldigimde dedi. bende sinirlendim ztn yüzünü gordugummu var bide bunu cıkartıosun basıma dedim..
baslıcam babanın soforune sanane! dedim. dra gidicektik dedim elimdeydi kagıtlar fırlattım yuzune dogru.,annemle gidicen sen dedi. bende gitmiyorum ne halin varsa gor dedim. benim canıma minnet ztn dedi. bende tamam öyleyse benimde cnmına minnet ne halin varsa gor dedim yine. cıktım odadan diğer odaya kitledim kendimi modemi kapatmış cıktım bi hısımla onu actım. sinirlerim cok bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayhh şakaya vuruyım dedim ama yokk allah hayırlara çıkarsın bugün noluyo bölee ayçammmmm cnmmm iyimisinnn tatlım sakinleş hadi bakim ağlama bak bizde ağlarızzzz mafoldumben

Simdi bunun babasının ticari taksisi var şöförücıkmıs işten. yazında böyle bişi yuzunden birbirimize girmiştik. zaten yüzünü göremiyorum. bugunde dra gidicez diye konustuk. geldi senle bişi konuscam dedi aldınmı dedim ben sonucu aldım dedi aldım neyse elime. babamın arabasına calıscam bundan sonra geldigimde dedi. bende sinirlendim ztn yüzünü gordugummu var bide bunu cıkartıosun basıma dedim..
baslıcam babanın soforune sanane! dedim. dra gidicektik dedim elimdeydi kagıtlar fırlattım yuzune dogru.,annemle gidicen sen dedi. bende gitmiyorum ne halin varsa gor dedim. benim canıma minnet ztn dedi. bende tamam öyleyse benimde cnmına minnet ne halin varsa gor dedim yine. cıktım odadan diğer odaya kitledim kendimi modemi kapatmış cıktım bi hısımla onu actım. sinirlerim cok bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bide dedimki madem öyle yüzünü gormucem bundan sonra evede gelme dedim.

eeeehhh neden 2 defa yazıo benm yazdıklarımı bu topic beeeeeee... zatiii sinirliyim dövecem haaaaaaa

Kızlar cok kotuyum aglıom yazamıorum forumdada sorun var yazılmıo evde bende kitledim kendimi odaya modemi fln kapatmış cktm actım..

hay Allah bebeğim yapma böyle korkutma bizi ((((( arıycam cebinden şimdi ona da kızar belki enişte hemen niye anlattın diye. canım yaaaa dur biraz sakin ol hay Allah nooldu yaaa

kuşum yaa babası istemiştir çalışmasını muhakkak! o da kıramamıştır.
dr. konusunda da stres yaptı herhalde ondan gitmek istemedi. üzülme nolurr kuşum benm!! :1hug:

off site de tam çökecek zamanı buldu yaaa. ayçam sakin ol kuşum. tamam haklısın sinirlenmekte ama belki babası zorluyor eşini. ona da karşı çıkamamıştır çocukcağız.. offf ya offf nooluyor bugün böyle yaa. canım benim dr birşey demiş mi onu anlamadım ben offfff

senin eşin ne iş yapıyo ayçacım zaten bir işi yokmu daha nası çalışcak takside anlamadımki ben kabahat babasında böle söylüyolar bunlarda kıramıyolar olan bize oluyo

off site de tam çökecek zamanı buldu yaaa. ayçam sakin ol kuşum. tamam haklısın sinirlenmekte ama belki babası zorluyor eşini. ona da karşı çıkamamıştır çocukcağız.. offf ya offf nooluyor bugün böyle yaa. canım benim dr birşey demiş mi onu anlamadım ben offfff

kapıyı kitledim hırkasını benim oldugum odaya bırakmış geldi aç kapıyı hırkamı alıcam diye bende defol git diye bagırdım.
kapıyı yumrukladı biraz. sonra gitti .
almıcam eve gorucek o beni böyle aglatttı. dr gidicektik biz bugun ben onun icin ugrasıyorum kendim icin mi nerden evlendim o kdr iyilik yapıyorum üstüne titriyorum bunlarmı hakettm ben.
bide umrunda degilmiş gibi benimde canıma minnet dedi bende fırlattım yuzune tahlilinin sonucları olan kagıdı

kapıyı kitledim hırkasını benim oldugum odaya bırakmış geldi aç kapıyı hırkamı alıcam diye bende defol git diye bagırdım.
kapıyı yumrukladı biraz. sonra gitti .
almıcam eve gorucek o beni böyle aglatttı. dr gidicektik biz bugun ben onun icin ugrasıyorum kendim icin mi nerden evlendim o kdr iyilik yapıyorum üstüne titriyorum bunlarmı hakettm ben.
bide umrunda degilmiş gibi benimde canıma minnet dedi bende fırlattım yuzune tahlilinin sonucları olan kagıdı

şimdi bu siteninde çarkından başlıcam heee yazamıyorum cevap deli etti beni

hakkaten yaaa site çöktü çökecekkk...çekemio arttıkkk biziii

milletin eşşekligini yapıo bıktım artık ya ztn yuzunu goremiyorum gelince uyuyo
sonuclarına bile bakmadım fırlattım attım almıcam eve kapıyı kitledim geldiginde kapıda kalıcakk
hazırlanmıstım bide..

canımmm adamı sinirlendirme daha da.. çok haklısın ama fazla da üstüne gitme. babasını kıramadığından oluyor bunlar. suçlama kocanı.
sinirden söylemiş canıma minnet diye..insan ağzından çıkanı biliyor mu sinirliykenn..

işte bende ona kızıyorum ya baslıcam babasına da kendisine de bıktım ya ben bunun icin mi evlendim ben babamın evinde gayet mutluydum hiç bi derdim yoktu. en azından annemle babamla oturuyordum şimdi evde bi basıma tek basımayım. o kdr zoruma gidiyoki anlatamam. iş bakıodum bi ara bıraktım calısma demişti. simdi gene bakıcam o zaman hiiiç göremeeiz birbirimizi artık nedir bu ya bıktım avallahi ben dusunuyorum o dusunmuo lanet olsun yaaa

eve almamak olmaz ayçaçım o son noktadır bence sakın öle bişey yapmaz öfkeyle kalkıp zararla oturursun sonra cnm azcık sakinleşmeye çalış önce sakin sakin konuşalım evet haklısın bende sana katılıyorum ama çokta fevri hareket etme yapacağını yapmışın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…