TabebekLerin sohbet yeri ;)

ohaaaa sapıttınız ulennnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
madem öleee bana yaprakta lazım deeellllllllllll

ayyy bööle kaka kokucak her yer kusmuk falan olcak ıııııyyyyyk benim miss gibi gül kokulu evimde başka kokuya yer yok aaaaaaaaaaa

aahahhaha sibele yaprakta lazım deeilmiş anadan dogmaaaaaaaa mauahuaha

ayyy bööle kaka kokucak her yer kusmuk falan olcak ıııııyyyyyk benim miss gibi gül kokulu evimde başka kokuya yer yok aaaaaaaaaaa

ahahahahhaha ööööööööööööööyy!!! piss veletlerrr.. ya kim sokyu bizim aklımıza bebk işineeeeeeee bi dövem onu :mymeka:

ayy aklıma ne geldi kızlar. biz bodruma gitmiştik annemle. orada barlar sokağında bir kadın vardı hiç unutmam. kot etek giymiş kısacık. altına çizmeler ve bomba geliyorrr üstüne bişi yok sadece göğüs uçlarına yıldız şeklinde bişiler yapıştırmış. zuahahahahahahahah akannehir

ayy aklıma ne geldi kızlar. biz bodruma gitmiştik annemle. orada barlar sokağında bir kadın vardı hiç unutmam. kot etek giymiş kısacık. altına çizmeler ve bomba geliyorrr üstüne bişi yok sadece göğüs uçlarına yıldız şeklinde bişiler yapıştırmış. zuahahahahahahahah akannehir

ahhhhahahahahaha :roflol: bodrum bu bacım orda neyle karşılaşıcağını kestiremiyor insan!!
çivisi çıkmışş çiviiiiisiii :nazar:

Kızlar cok kotuyum aglıom yazamıorum forumdada sorun var yazılmıo evde bende kitledim kendimi odaya modemi fln kapatmış cktm actım..

X