TabebekLerin sohbet yeri ;)

napıım canım koçiş biraz kestiricem dedi ben de size bakıyım dedim :) sen napıyorsun tatlım

iyiyim sağol canım.koca iş yemeğine gitti..ben de evde sıkılıom işte

ayy canım kıyamam sana. ben de saat başı wc deyim iyiki işte yapmışım kuzuuum senemim sayenizde valla :1hug:

aranız nasıl bu arada?

iyi oldu dimiii işte yapman... ya ben bugün wc ye gidiş rekorumu kırdım heee..30dk.da bir wc.deyiim çatlıycak gibiyim yaw.fena üşütmüşüm ben ( hep yumurtlama dönemi üşütüorum biyerlerimi :)))

valla aramız onun tarafından bakarsan iyi! niye böyle moralin bozuk okulda bişey mi oldu dioo.. deli bu beee farkında bile değil!!!!!

acaba güzel Allah'ım nedden bizi detaycı onları da bi o kadar kütük yaratmış bilmem!!!!!!!!!!!

acaba güzel Allah'ım nedden bizi detaycı onları da bi o kadar kütük yaratmış bilmem!!!!!!!!!!!

Allah iyiliğini versin çatlaaak koltuktan düşüyordum. kütük puahahhahahaha

tabi canım onlar konuyu uzatmazlar bizim üste çıkacağımızı bilirler çünkü :)))))))))))

amaaaana kuşum düşmeeee sen sağlam olmasılısn bu gece sengözlerimebaksanab
ööle ama resmen kütüüükler.. ay dediğin gibi ben surat asıyorum o konuyu biile açmıo bırak ne olduğunun farkında değil ya da anlamazlıktan gelio eşşşek! çünkü bilio suçlu!! ama bundan sonra ilk yanaşmasında gösterecem ben ona gününüü...

bulur o fikirdemeyiii! hıhıhhh anca rüyasında :dilcikar:

kuzum böyle inada bindirmek soğukluk yaratır boşu boşuna. bence sen yanaşma ama o yanaşınca da ilgisiz kalma. yavaş yavaş düzelecektir inan bana. ben ne dedim sana erkelerde dönem dönem oluyor bunlar. stres çok büyük etken bebek konusu onları geriyor bence. biliyorlar ki sadece bebek için yanaşıyoruz onlara belkide gururları kırılıyor...

amaaaaan neyse bebiş işini rafa kaldırdım ben çünkü, sonuçta onun yanaşmasını beklicem o günde ovulasyon günü olacakta tutacakkk.. peeehhhhhhhh!!!!!

ne demiştikk ömür törpüsü bebek dediğin! şimdilik törpületmkten vazgeçtim bi tarafımı :) oluuruna bıraktım..zaten şu ay bi geçsin o şok olucak test yapmadığımı anlayınca aha böööle :1shok: kalcakk

canım yaaa zaten bu kadar takmakla hata ediyoruz. Rabbim Ol diyecek o zaman olacak. bi tarafımızı törpülemeyi bırak yırtınsak bile aynı sonuç olcak. o yüzden artık ben de daha rahatım valla :))))))))))))

ehehee insan zaamanla gevşio dmekki bacımm :))
ay yukardakiyle bi iletişime geçsek öğrensek ne zaman hamiş olcaamızı ona göre dertlenmesekkk :)))))))))))

canlarım geldimm..
sakinleştim biraz ama cok sinirliyiimmm
hande ablama söylemiştim kaynımın sevgilisi gelecek diye,annemler geldii onun üstüne. beni aramıslar, acmadım telelonu kaldırıp atmıstım bir kenara. merak edip gurkanı aramıslar.
baba ben babamın arabadayım demiş. babamda ne arabası demiş fırça atmış.
zaten ayca'ylada papaz olduk demiş. babamda haklı demiş.
az once geldi sırnasıyor falan bagırdım bir sürü annem vardı.
aklım sende kaldı felan dedi..
bende bagırdım bir sürü. annemde kızım uzatma dedi. beni aglattı bugun bir sürü dr'a gitmedi dedim.
yok öyle yagma..
anneme sukretsin ben acmadım kapıyı annem actı.

Kızlar buradaki kızlara sordum bakın ne dediler...

ayçam onlinesın amma buraya gelicek msiin bilemedim..
test sonuçlarını bi dr. a göstermeden yorumlamak zor olucak herhalde kuşum..inşallah en kısa zamanda gidersinz de ilaçla falan belki düzeliiirrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…