TabebekLerin sohbet yeri ;)

milletin eşşekligini yapıo bıktım artık ya ztn yuzunu goremiyorum gelince uyuyo
sonuclarına bile bakmadım fırlattım attım almıcam eve kapıyı kitledim geldiginde kapıda kalıcakk
hazırlanmıstım bide..

başlıcam bu sitenin yavaşlığına aaaaaaaaaaa

canım benim bak öfkeyle kalkan zararla oturur. bir sakinleş önce. babası ısrar etmiş eşin de karşı çıkamamış. zaten tahlillere falan da canı sıkkındır. bir de sen böyle yapınca ne dediğini bilememiştir o sinirle. sanki biz hiç mi laf etmiyoruz onlara. eve almıcam falan da deme. onun da evi sonuçta. bak karşında yengenler oturuyor onlara da reklam etme kendini.

böyleee yakalalarlar adamı işte hani kız ötekiler nerdeee haberleri yok heralde sitenin düzeldiğinden

yok yok senem gitmiş ayça nın da misafiri geliyormuş ondan yoklar kuzum.

ayça dellendi tabi :)

amannn kız bu halde ne misafiri geliyo bide hırsını gelenlerden çıkarmasın şimdi

yok yok kız arkadaşı gelecekmiş. kaynıyla ayrılmışlar da kızın morali bozukmuş sana geliyim demiş. ayça da bişi diyememiş. ben de kıza çaktırma sorarsa annemle tartıştım falan dersin dedim.elaleme laf vermeye gerek yok di mi siboşuuuum

kesinlikleeeeee cnm aman hakkaten bişi çaktırmasa bari ben hiç yapamamda öyle bozukken iyi görünmeyi oyüzden kötü oldum zamanlarda kimseyle görüşmem annemle bile sonra laf anlat dur

ben çıkıyorum siboşum eşimcim geldi. yiycek bişiler almış pişirmiyorum bari masa hazırlıyım.

çoook öptüm tatlışkooooooom

güle güle handemmmm pazartesi görüşürük bakayım doktor bana bişiler dicekmi
öptüm seni hadi sana iyi fikirdemeler gece senin gecen kaydirigubbakcemile3

kuzum inşallah hiçbişiciiin yok Allah ın izniyle.

git için rahat etsin. inşallah seversin dr u Şeniz

ayça ya da handeeeeeeeeee... nete gelirseniz beni çaldrın telefondan gelirim..

X