TabebekLerin sohbet yeri ;)

deli misin nan sen. sen bizim kafamızı şişirmedin ama biraz daha böyle dersen ben senin kafanı patlatcam o olcak :mymeka:

siz olmasaymışsınız naaapcakmışım leeyyn ben!! çığırdım çığırdım rahatladıım beeeeeee..
iyi ki varsınız kızlar :1hug:
ahahahaha eğer hamiş olursam mucize olur! spermsiz hamile kaldı!!şook şok şok :1shok:

sağol canımmmmmm.. üzülme kuşum benm hayyat neler yaşıyoruz Allah dermansız dert vermesiin.. en büyük üzüntün bu olsun beeeeeee kaydirigubbakcemile5

sacmalama senemmm klava:
burada niye varız bizz?????
herşeyimizi konusuyoruz anlatıyoruz..
rahatlıyoruz. sen sıkma canını bebemm! hersey duzelir merak etme..

madem bu sıpalar böyle onlardan vazgeçince geliyolar haydi ozman hepimiz vazgeçelimmmm
ben başlıyom;, amannn çocuk dedin nedirki ömür törpüsü ayol bunlar törpüüüüüüüüüüüü

eheheh aynen öyle siboşuuum yaaa. hem vücudumun şekli falan bozulur biliyorsunuz yunan heykelleri gibiyimdir ben ahahahahah

madem bu sıpalar böyle onlardan vazgeçince geliyolar haydi ozman hepimiz vazgeçelimmmm
ben başlıyom;, amannn çocuk dedin nedirki ömür törpüsü ayol bunlar törpüüüüüüüüüüüü

vazgeçmenii yerim ben senin beeeeee! çok gerçekçiydii :hulya:

ay evet zatenn ben istemiyorduum ya nerden girdiyse bu fikir aklıma bilmiyorum
bende istemiyooruummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birden yaslancamm kart olcam ayollll istemiioomm

sağğğol ayçammmm!!!!!!!!!! düzelir dimi.. saldııım çayıraaaa nannnn

ayyy siboşuuuum tırnak törpüsünden başka törpü tanımam ben ayooool o da neymiş :roflol: puahahahahah

handem bu öyle bi törpü ki sadece tırnak deeel herbi yerini törpülüooo

bozma senem yaaa :)))))
heykel vücudunu yerim senin handemmm çayı püskürttüm lenn neyse devam ediyoz
ay hakkaten bacım birden çökücez çatlıycaz kırışcaz boşverin yaa bikaç sene daha bikinilerimizi giyelim şölee en seksisinden

Salııınn nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mahahha

kafama da sadece toka takarım ben zaten senemim ahahahahhah

ay bi de kafayı yedim sanırım :))))))))))

ayyy siboooşşş çok yobazsın bikini miiiiiiiiiiiiiii. incir yaprağı neyine yetmiyor nan ahahahaaay

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:içelim::içelim::içelim::içelim: içelimm guzelleşelimmmmmmm ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay insan bile bile kendi hayatını bitirirmi yaaa velet gelince kocişleride unutcaz artık bide öle bi durum var yok önce fikfik perhizi yok bilmemne e tabi ondan sonraki hayatımızda kocayla başbaşa kalmak nerdeyse imkansz bir hal alıcak falan yok yok mantıklı insan işi deelllll bu bebek işi lmaz:

incir yapragı mıııııııııııııı
ahhaha aştınız üleeeeeeeennnnnnn

pauahahahahahahahaaaa çam ağacı yaprağının iğnesini kullan anacım yeni trend :roflol:

kafama da sadece toka takarım ben zaten senemim ahahahahhah

ay bi de kafayı yedim sanırım :))))))))))

delisiniz siz beeee!
siboşum zaten insanın kendine etttiğini kimse etmezmiş... hayatımız bitcek bebk olursa deeemi :) uyku yok,gezme yok, kendine ayırcak bi vakitçiik yokk!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…