haklısın canımmm.. hiçbir insan mükemmel olmadığı gibi evlilikler de mükemmel olmuyorr.. evet çok seviyoruz bunu biliyorum tabi amaa bazen sevgi sorunları halletmiyor...
neyse yaa şişirdim kafanızı bennn :çok üzgünüm:
deli olma leeeyn ne demek içine etmek. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için değil miyiz biz huleeeynnnnnnn. ben de sizi seviyorum beeeeeee gelin sarılalım :1hug:
bu arada sen bıraktın ya bebek işinin peşini kesin hamile kalırsın şimdi. bu bebişler böyle ne zaman aaaamaaan başlarım böyle aşkın ızdırabına diyoruz o zaman geliyor sıpalar :)
senemcim aşkolsun niye günümüzün içine edesin biz burda herşeyimizi paylaşıyoz kızarım bakkkk
ama ben üzüldüm sana oda yalan değil sincabım benimmmm :teselli: sen üzme kendiniii öyle hemen ani kararlarda verme evlilik bu ooo daha neler yaşıycaz kaç kere kafalarını patlatmak isticez belkide patlatcazz sonra onlarıda burda bigüzel konuşup gülcezzzz
madem bu sıpalar böyle onlardan vazgeçince geliyolar haydi ozman hepimiz vazgeçelimmmm
ben başlıyom;, amannn çocuk dedin nedirki ömür törpüsü ayol bunlar törpüüüüüüüüüüüü
madem bu sıpalar böyle onlardan vazgeçince geliyolar haydi ozman hepimiz vazgeçelimmmm
ben başlıyom;, amannn çocuk dedin nedirki ömür törpüsü ayol bunlar törpüüüüüüüüüüüü
bozma senem yaaa :)))))
heykel vücudunu yerim senin handemmm çayı püskürttüm lenn neyse devam ediyoz
ay hakkaten bacım birden çökücez çatlıycaz kırışcaz boşverin yaa bikaç sene daha bikinilerimizi giyelim şölee en seksisinden
ayyy siboooşşş çok yobazsın bikini miiiiiiiiiiiiiii. incir yaprağı neyine yetmiyor nan ahahahaaay
kafama da sadece toka takarım ben zaten senemim ahahahahhah
ay bi de kafayı yedim sanırım :))))))))))
ay insan bile bile kendi hayatını bitirirmi yaaa velet gelince kocişleride unutcaz artık bide öle bi durum var yok önce fikfik perhizi yok bilmemne e tabi ondan sonraki hayatımızda kocayla başbaşa kalmak nerdeyse imkansz bir hal alıcak falan yok yok mantıklı insan işi deelllll bu bebek işilmaz: