TabebekLerin sohbet yeri ;)

Ablacık bu arada enişteme geçmiş olsuun.
rahatsızlanmış inşallahhh.

evet canım yaaa ama şimdi aradı iyiymiş. çok korktum yine hastanelik olacak diye :KK43:((((((((

koca adamı öyle buz gibi terler içinde baygın görünce insan fena oluyor. Allah korusun...

sen nasılsın tatlım

kızıcaktım az kalsın hehh!
günaydıık dedikk kaale almıyosunuz!
:eek:klava:

evet canım yaaa ama şimdi aradı iyiymiş. çok korktum yine hastanelik olacak diye :KK43:((((((((

koca adamı öyle buz gibi terler içinde baygın görünce insan fena oluyor. Allah korusun...

sen nasılsın tatlım

aman allah korusunn iyi olsunda... cok kotu oluyor insan öyle koca adamı görünce biliyoruum.benim kociş ameliat oldugunda ne aglamıstım onu o halde baygın görünce.
iyiyim bende ablacık nolsuuunn iştee...

ayy ayçaam Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin...

benim de boynum sırtım tutulmuş herzamanki gibi canım yanıyor yaaa :KK43:

ayça siz hastaneye gitmiyomuunuz hadi hepimiz sonuç bekliyoz burda :)))
kızlar ben doktor araştırıyom burda ondan geç cvap veriyom habeiniz olaaaa

tamam kuşum tamam. ama araştırmaktansa güvendiğin birilerine danışıp bulsan daha iyi olmaz mı canım???

ayçam evet ne zaman almaya gitceksiniz sonuçları?

bi arkadaşım aynı hastaneye gidiyor fakat onun doktoru erkek bende erkekte hiç rahat edemiyommm
kk nın yorumlarına bakıyom tek tek doktorlar hakkında başım döndü valla yarına randevu alcam bide acele etmem gerek

öyle valla ablacııık aminn..
üff ya dikkat etsene kendine.
ikiside cok zor yanar canııınn..

ayça siz hastaneye gitmiyomuunuz hadi hepimiz sonuç bekliyoz burda :)))
kızlar ben doktor araştırıyom burda ondan geç cvap veriyom habeiniz olaaaa

gidicez canımcım kociş gelsin de öyle.. merak etmein haber edeeecemm sizee... ben hiç sanmıyorum düzeldigini. Kocişe neler yapıyorum varya vitamin alsın düzelsin diye. sabahları kalkıp ballı süt yapıp içiriyorum. cocuk gibi oda peşinden kosuyorum resmen içsin diye. akşamlarıda öyle.. ah ah allahım şu yaptıklarımı görüyorsan ne olur fazla bekletme beniii :KK43:(((

tamam kuşum tamam. ama araştırmaktansa güvendiğin birilerine danışıp bulsan daha iyi olmaz mı canım???

ayçam evet ne zaman almaya gitceksiniz sonuçları?

ablacık kociş iş cıkısı alıcak sonucu gelicek 3 gibi gelir sanırım. ondan sonra ben gelip buraya yazarım kagıttaki degerleri. sonra dr'a gideriz işte..

bi arkadaşım aynı hastaneye gidiyor fakat onun doktoru erkek bende erkekte hiç rahat edemiyommm
kk nın yorumlarına bakıyom tek tek doktorlar hakkında başım döndü valla yarına randevu alcam bide acele etmem gerek

neden o kadar acil canım bişi yok di mi ????????

öyle valla ablacııık aminn..
üff ya dikkat etsene kendine.
ikiside cok zor yanar canııınn..

boyun düzleşmem ve fıtık var canım ondan çok sık geliyor başıma :KK43:

bişeyim yok handem ama muayene sürem 6 ayı doldurdu ondan bi gidip baktırıyım diyom bişiler olmuşmu diye kociş içinde göz doktorundan randevu alcam e gitmişken ikimizde çıkartalım hastane işini diyom aynı gün

bişeyim yok handem ama muayene sürem 6 ayı doldurdu ondan bi gidip baktırıyım diyom bişiler olmuşmu diye kociş içinde göz doktorundan randevu alcam e gitmişken ikimizde çıkartalım hastane işini diyom aynı gün

aman aman canım ters bişi olmasın da :)))))) inşallah gönlüne göre bir dr bulursun. ben de baksam aslında yavaş yavaş iyi olcak ...

ben kuzenime danışırım. o çocuk dr u ama tanıdığı vardır elbet. gerçi artık bodrumda yaşıyor ama burda da vardır bildiği...

Kızlaaaaaar

bugÜn saat 8.30 da yaptım en son ÇıŞı. Sonra bol su Çay falan ıÇtım ama 12.30 a kadar tuttum ve hayatımda ılk defa ılk Çızgım ıkıncısınden daha bıle koyuuuuuu. Öyle olmasa bıle eŞıt renk. Ahh keŞke dıgıtal olanı da getırseydım gÜlen yÜz Çıksaydı bana. TÜh yaaa dÜn ÇalıŞmamıŞtık :KK43:(((((( dÜnden hazır olsaydı spermler aklıma da gelmıŞtı. Neyse bÖyle canlaaaaarrrrrrr

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyy!
bak gordunmu tuttun cıktııııııı...
bu aksam mutlaka fikirde tmmmı!
bugun 14.günün mü senin askitoom

keske onuda getirseydin yanında gülüverseydi sana :))))))
akşam güzelce fikirdiyorsun anlastık mı :))

biliyooorummm bennnn oo test çizgisinden de koyu olan çizgiyiiiiiiiiiii. ay insan ona bile nasıl seviniyoo ya hadi insallah tutar bu ayy gelir yegenimizzzzzzz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oleyyyyyyyy!
Bak gordunmu tuttun cıktııııııı...
Bu aksam mutlaka fikirde tmmmı!
Bugun 14.günün mü senin askitoom

hayır canım bugün tam 16. Günüm. Geçen aya göre 2 gün geç yumurtladım ben olsun yumurtladım yaaaaaa :))))))))

keske onuda getirseydin yanında gülüverseydi sana :))))))
akşam güzelce fikirdiyorsun anlastık mı :))

canım ya dün akşam fikirdeseydim keşke bugüne biraz hazır olurdu :KK43: ama gün aşırı olunca dün günüm değildi diye bir de çizgi silik çıkınca fikirdemedim :KK43:((( hayırlısı inşallah bu akşam kociş iyi olur da fikirderiz :)))))))

biliyooorummm bennnn oo test çizgisinden de koyu olan çizgiyiiiiiiiiiii. Ay insan ona bile nasıl seviniyoo ya hadi insallah tutar bu ayy gelir yegenimizzzzzzz

yaaa evet o gülünce o kadar mutlu oluyorum ki ayçam. Eğer tutabilirsem akşama yapıp benim tontonu güldürücem inşallaaaah

hayır canım bugün tam 16. Günüm. Geçen aya göre 2 gün geç yumurtladım ben olsun yumurtladım yaaaaaa :))))))))

canım ya dün akşam fikirdeseydim keşke bugüne biraz hazır olurdu :KK43: ama gün aşırı olunca dün günüm değildi diye bir de çizgi silik çıkınca fikirdemedim :KK43:((( hayırlısı inşallah bu akşam kociş iyi olur da fikirderiz :)))))))

yaaa evet o gülünce o kadar mutlu oluyorum ki ayçam. Eğer tutabilirsem akşama yapıp benim tontonu güldürücem inşallaaaah

olsun olsun en azından 2gün gec yımırtladın ama kopkopyuyu cıkardın tebrikler kuzumaa! a.s.
iyiki fikirdemedin cunku gün aşırı olması lazım yoksa spermlerin kalitesi bozuluyor ablacıık iyi oldu bugun tam kaliteli olmus olur kaliteli kaliteli fikirdersinizz kaydirigubbakcemile3 ay insallah eniştem iyi olmus olur evet. sen eve gidince onu iyice bir besle ablacııkııım. ben bal yediriyorum süt iciriyorum ballı süt, ceviz,fındık falan :)))))))
inşaalllahh tut ya bak tutmususn bugunn olmuss :))

X