Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e koyulaşacak kuşummm.. sen benden 1 gün önce regl oldun e bende cuma-cumartesi bekliodum yumurtayı seninde yarın pozitif olur hayırlısıylannn.. zaten fikfik de süper gidio sen de daha ne istiosunnn
bilmem ki canım yaaa koyulaşmayacak ilk ayki gibi hiç koyulaşamadan yok olacak gibi bir his var içimde.
amaan hiç takmıyorum valla fikfiklerim yanıma kar kalır bu ay çok libidoluyum söölemesi ayıp :)))))))))))))))))))
senemim senin içinde yaşıyorlar şu anda bile bidenem :))))))))
bu arada bugün bir yazı okudum. diyor ki ovulasyon gününüzden önce ilişkiye girin ki spermler önceden tüplerde beklemeye başlasınlar yumurtayı. yani biz çizgileri görmeden başlamalıyız fikfiklere ona göre :)
birbirine yakın olduğunda da pozitif olabilir sende de..TIFF ve çiğdemim gibi.
bi de 2 saat idrar tutuosun ya ondan silikte olabilir.bu akşam 3 saat tut ve sakın su içme,sıvı alma..
kızlar şimdi teste baktım da iki çizgi de koyu.yanii yumurtlama günüm olmadığını düşünsem teste bakıp pozitif bugün derim yanii..
bu test kaç gün pozitif verio bööle ya.. dünküyle aradaki tek fark, dün hemen çıkmıştı 2 çizgi de,bugün bi kaç dakka sonra çıktı koyu koyu.