TabebekLerin sohbet yeri ;)

benden geçttiiiiii sıra senemle handedeeeeee
ben vazifemi atlattım bu ay şimdiden sonra gerine gerine zevklene zevklene ohhhh

canım çiğdoşum senin dr ne zaman döncek yurtdışından. bu arada tatlım benim sen gidip yarın yine bir test yaptır aynı yere. bakalım artış ne durumda :nazar:

fikirdeyecez canııım hele benimki bi yaptırsın sunu perhizimiz bitsinde gorun bakalııımm fikirdemeyi siz :))))))))))

efferin kızzz köççük möççük demeyinnn ayçamıı örnekk alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

handem doru sölüyo çidoşş bi yaptır testini kontrol et bakalım nekadar artıyo takip et bi süre cnm

walla kan testine gitmiycem yaa hayırlısı gerek yokk gidince akmı karamı çıkarr
yalnız ben çok rahatım hala insan bi endişelenir demi yok bendee yaaa allah allah normalmii çok kabullenir vaziyetteyimm yaaa

yani diyomki allah korusunda bişey de olursa şayet gelende allahtan gidendee yaaa sanırım bu bu ay girdiğim posikolojiylenn ilgiliii eeeeeeehh olayı yaniiii allahaa tam havale yapmışım herhaldee

kızlar ben çıkıyımm işler bitti boşuyna durmim bacaklarım ağrıyo benim yaaa neyse eve gidemm konuşuruz sonra bebekelrimmm sizi seviyom dikkat edin kendinizeeeeeeeeeee

kız az önce sordum arada kaynadı.."hamiş kalınca medipole geçerim belki diyordun ne karar verdin?" diye sormuştum kuşumm

tatlım yaxdım yaa az önceeekyanmıştırrr aradaa

ben ilk kendi doktoruma gidicem amaa medipole gitmek sitiyoerum ssk açısından ordan doktor bakıcam bu süreçtee artık maddi açıdann nasıl olcek bilmiyorumm bayağı yazdım ben az önce kuşumm benimmm senin doktorun erkek değildi demi erekek doktor istiyom daha iyi oluyorlar sankii ne bilim konuşuruz onuu şincik çıkıyom ben akşam girebilirsem giricemm

ama pazratesi yada salı gidicem bebekimm hayırlısıylann delikafadulden çok heyecanlıııı bakalım ama doğum medipolde allah nasip ederseeeeee

YAA EVET YAAA BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR DEMİİ YAA BEN SANIRIM HALAA UYUYOMM AYAKTAA
YAA BENİM DOKTORUM TUZLADAKİ HASTANEDE anadlolu sağlık ama özel sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor mecbur başka bi yerde doğum neyim olcek ama doktorumdan çok memnunumm benn ilk ona bi gidicem konuşcam bakalım yani medipolde doğum allahın izniyle diye kafamdan geçen amaa ordada doktor bulmalıyımmm ooff yaa senin vardı demi doktorun ama kadındı galiba bende kadınlardan haz etmiyom akannehir uuff yaa

ay cevap vermişsin görmedim pardooon!
doktordan memnun olmak çok önemli tabi ama sonradan taaa tuzlaya gitmesi de zor be kuşum.. orda erkek de var 1 taneee numunelik :) o da çok iyiymiş..sen yine de bi araştır ama ööle çok uzaklara gitme kuşummm zor olur yollarda..

senem bacımm sennn acıbamdemiydinn? biruni lab biliyormusun ?
he acıbademdeyim kzum ama hiç duymadım orayı internetten bi bakayım adres neymiş

tamam çiçeemmm! dikkat et yegenimizede kendinede opuyoomm

walla kan testine gitmiycem yaa hayırlısı gerek yokk gidince akmı karamı çıkarr
yalnız ben çok rahatım hala insan bi endişelenir demi yok bendee yaaa allah allah normalmii çok kabullenir vaziyetteyimm yaaa

yani diyomki allah korusunda bişey de olursa şayet gelende allahtan gidendee yaaa sanırım bu bu ay girdiğim posikolojiylenn ilgiliii eeeeeeehh olayı yaniiii allahaa tam havale yapmışım herhaldee

kızlar ben çıkıyımm işler bitti boşuyna durmim bacaklarım ağrıyo benim yaaa neyse eve gidemm konuşuruz sonra bebekelrimmm sizi seviyom dikkat edin kendinizeeeeeeeeeee

canım benim aslında çok haklısın. sanki analarımız her dk dr a gidiyordu kan testi yaptırıp ultrasona giriyordu. bazen herşeyi akışına bırakmak daha güzel oluyor kızlar. ama sen bebişinin kesesini bir gör sonra salarsın kuzum e mi...

hadi evine git dinlen mercimeğimin uykusu gelmiştir şimdi bacıııım benim opuyorumnanaktan

YAA EVET YAAA BENİM ÖYLE Bİ SORUNUM VAR DEMİİ YAA BEN SANIRIM HALAA UYUYOMM AYAKTAA
YAA BENİM DOKTORUM TUZLADAKİ HASTANEDE anadlolu sağlık ama özel sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor mecbur başka bi yerde doğum neyim olcek ama doktorumdan çok memnunumm benn ilk ona bi gidicem konuşcam bakalım yani medipolde doğum allahın izniyle diye kafamdan geçen amaa ordada doktor bulmalıyımmm ooff yaa senin vardı demi doktorun ama kadındı galiba bende kadınlardan haz etmiyom akannehir uuff yaa

senemim buraya yazmışımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

tatlım yaxdım yaa az önceeekyanmıştırrr aradaa

ben ilk kendi doktoruma gidicem amaa medipole gitmek sitiyoerum ssk açısından ordan doktor bakıcam bu süreçtee artık maddi açıdann nasıl olcek bilmiyorumm bayağı yazdım ben az önce kuşumm benimmm senin doktorun erkek değildi demi erekek doktor istiyom daha iyi oluyorlar sankii ne bilim konuşuruz onuu şincik çıkıyom ben akşam girebilirsem giricemm

ama pazratesi yada salı gidicem bebekimm hayırlısıylann delikafadulden çok heyecanlıııı bakalım ama doğum medipolde allah nasip ederseeeeee

hayırlısıylaaa doğuma da gelcekk sıraaa :))))))
görüşürüüzz çiğdemimm..güle güleeee

bak bakalım senemim. kociş orada yaptırıcak dr oraya yonlendirmişti bizi.

bak bakalım senemim. kociş orada yaptırıcak dr oraya yonlendirmişti bizi.

ayçam otobüsle mi gelceksiniz arabayla mı? sitede krokisi var oranın. otobüsle gelcekse anlatırım yeri kolaymış çok geçmişim önünden ama görmemişimm kaydirigubbakcemile3

X