TabebekLerin sohbet yeri ;)

maşalah bacım ne diyim biz böle günaşırı olayına falan giremedik giremeyizde çünkü farkettimki benim kociş böle rahatsız oluyo ne düşünüyosa artık o alışmış paso kendiliğinden gelişsin olay nerde nezaman istersek vs.. ben ona dün bile senle işmiz var bu akşam diye şaka yaptımda adam gerildi sanki milli olcek kaydirigubbakcemile3

kısss sen ne güzel fikirderdin yaaa. biz mi nazar değdirdik acep :KK43:(((( aman canım ihmal etmeyin fikirdemeleri bak :)

maşalah bacım ne diyim biz böle günaşırı olayına falan giremedik giremeyizde çünkü farkettimki benim kociş böle rahatsız oluyo ne düşünüyosa artık o alışmış paso kendiliğinden gelişsin olay nerde nezaman istersek vs.. ben ona dün bile senle işmiz var bu akşam diye şaka yaptımda adam gerildi sanki milli olcek kaydirigubbakcemile3

kız delii adama niye öyle diyoon caktırmadan şeey etseneee akıllı gerilir tabiiim!!

başlıycam zaten bu nazlanmalarına onların :eek:klava: benimki ilk ay öyleydi. ağlıcaktım hırsımdan. neyse sonra geçti de rahata erdim bu ay :nazar: aman maşşallah.

olay biraz kadında bitiyormuş aslında onu fark ettim. sen bu akşam işimiz var demek yerine biraz cilvelen nasıl olsa kendiliğinden gelişecek :)))))))))))))

evet nazlanma genlerinde var bu erkeklerin!
valla benim ki zavallımm! hiiç itiraz etmiyor zaten olay kendiliginden gelişiyor. severek ve isteyerek iki tarafda gün aşırı fikirdiyoruzz :nazar:
evet sibelim bak hande ablacık dogru söylüooo iki naz cilve yapsanaa!!erkekleri biliyoosun hemenciikkk :asigim:

ayol benim fikirdemelerde sorun yok hala iyiyim ama kociş test yaptımı söyleyince yada o farkedince geriliyo yani yapsak bile ben onu anlayabiliyorum kendini bi amaç uğruna kullanılmış hissediyo heralde kaydirigubbakcemile3 bende öleyim aslında test yapmadım günler yada günüm olmadığı zamanlar daha rahatım bi formul bulmam gerek bnim bu duruma

o zaman söylemicen siboşum. bak ben bu ay çizgileri söylemiyeceğim sana ben bilicem sadece dedim. razı oldu. nasıl olsa sen kaçırmak istemezsin sana bırakıyorum dedi. yapıyoruz işte düzenli olarak. eşim acaba bugün mü diye geçiriyordur içinden ama sööleemmmmmmeeeeeem :)))))))))))))

siboşum nooldu sesin çıkmıyor kuzum benim :1hug:

bu arada bir topic de daha takılıyoruz bak şimdi oraya geçcem takip et beni tamam mı kuzum :)

evettt takip et bak ben takipdeyimmm peşine donuyorum surekliii :))
aayy yoksa insan bir basına kalıveriyoor ayoolll :)

GelmıŞ kuŞuum hosgelmıŞŞ
hande ablacık dıĞer bı topıc var oradadır.

Bu nasıl bır yazı Şeklıdır.
Caps lock acık kalmıŞ buyuk buyuk yazacagına bÖyle kucuklu bÜÜyÜklÜ yapıyoomuŞ vay be bılmıyordumm

Vermiş linki ablacııık :)
ya orası cok kalabalık ya bişi yazıyorum kendimi kaale alınmıyormus gibi ve yabancı hissediyorum yaa :)

ben bazılarının yazılarını goruyordum diyordum ki, bunlar nasıl böyle buyuklu kucuklu yazıyor meger caps lock acık kalınca buyuklu oluyormuş dene bakkk..

evet kuşum yaaa arada kaynıyor bazen ama gırgır şamata fena değil. burada hiçbiriniz olmayınca ben de oraya kaçıcam arada :)))))))))))

walla taş bebelim okuudum baştan sonr ayokkenki yazdıkalrınızz herşyin hakkımızda hayırlısısıı handem ateşini ölçççç bak çok faydalı bak benim hamişlik belirtilerim yoktu regli belirtilerim vardı tek farklı olan kabız olmamdı yanii yoksa regli olcam snaıyordum ateşim yüksek devam edincee ben şüphelendim o zaman acaba dedim işte bi gün iki gün hala yüksek olunca yani kuşumm

adaçayı söktürücüdür resliyi aksine arttırır tatlım adaçayı doğal ostrojen kaynağıııı için vallaaa ama yumurtlamadan sonra içmeyin söktürücü olduğu için olası gebeliğe zararı dokunabilir
ya ben ama önceki aylarda da ara ara adaçayı içmiştimö olacağı varsa cidden oluyor kuzularımmm
bu ay akıntım çok az oldu benim yumurtlmala belirtisi çok az oldu test yapmasaydım yumurtlamayı çok anlamazdım geçen aylarda yumurtlama belirtisi regli gibiydi mubarek ondan ben biraz iyi iyi demiştim belim ağrırdı regli ortasında ağrım olmadıı yani minumum oldu herşey ayrıca akıntım hala yok bugün çok az gelmiş yani illa gebelerde akıntı gelicek diye bişey yok cidden bakk önceki aylarda regli olcam gün deli gib akıntım gelirdi ardından reglim yani böyle bebeklerim

sizin tablolarınız yerim bennn yaaaaaaaa süperr allahım inşallah sizlerde beni teyze yaparsınızz kuşlarımm
size bişey diyimmi siz bana uğurlu geldinizz ciddi söylüyorum sizi tanıdımm ve hamiş kaldım inaşllah bende size uğurlu gelirimmmm

kafanızı çok yormayın fikfik yapın bitsin gitsin ben bu ay valla zoraki yaptım malak gibimde yatmadımm:))))))))))))))))

ayçam inşallah kocişte bişey yokturr kuzum birde ben kocişe uzun zamandır aylardır bi vitamin var onu içiriyom çok düzenli olmasada içiyor Sepe natural markası tribulus terrestris diyee içiyor garibim ne versem zaten bilemiyorum tabi faydası oldumu diye belkide olmuştur spermleri azdırda meselaa

yani kızlarr beklerken çok stres yapmayın cidden bakk ablanızı dinleyin yapmayın yap yap yappp psikopat olmuştum ki biliyorsunuz son diyordum yaaa artık gına gelmişti bana stres olmaktannnn canlarım benimmm

yaa ben hala alışamadım bu fikree garip geliyor bana sanki şaka yapılıyorr gibi hala donukummm:))))))))) bugün erken çıktım kociş hasta olmuş ben olmuştum ya hala atlatamadım öksürüp tıksırıyom ilaç neyimde içemediğim için kocişe geçti işte eve erken geldim çorba neyim yaptım sonra bi uyumuşumm 2 saat herhaldeee normal uyku yaparmış yaa bugün ceviz fındık kayısı neyim aldım hergün yiyem diyee ayrıca kabızlığı napcam bilmiyorum yaa ödüm kopuyorrrr bütün hamişlik boyuncaa olurmu diyee
ara ara midem bulanıyor benim yaa valla gün geçtikçe inşallah daha kötü olmam sanki oluıcakmışım gibi gözüküyorr kızlarr

saolsun arkideşlerin tebriklerine cevap verirken iyice abondene oluyorummm zaten kendimde değilimmm cigara da içmeyince beynim iyice uyuşuk arada canım çokkkkkkk istiyorr kızlar yaa tutuyom amaa yanii çok zor allahtan midem bulantılıdaaa kolay oluyor aslında iyice bulansada hiç istemesemmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bundan sonra burda demirbaş olarak fikfiklerinizin hesabını alıcamm tablolarınızzz daha doya doya yorumluycamm

senemimmm bak fikfik mutlaka bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaaaam döktürmüşsünnn kuşum beniiimmmmm opuyorumnanaktan ya ben stres yapmıodum da dün yumurtlama günümdü ya taktım biraz.nasıl yatayım bacağımı dikeyim mi falan sonra aklıma sen geldin çiğdemim..saldım çayıraaaaa kaydirigubbakcemile ama gece çok uyandım :sinifsinif: yumurtlamam bağıra bağıra belli etti kendini..bacaklarım sızladı çok gazım vardı hep.

merak etme fikirdedim dün hayırlısıyla beklemek kalıyor artık! ama 36.2 olduğu gün gerçekten yumurtlıycakmışım ondan düşmüş ateşim...salak ben hiiiç oralı olmadım daha çok var fındığa diyeee...
sen de iyi bakıosun kendineee eferin sanaaaa alkisalkisalkis ye bol bol kuruyemiş meyve falan.. iyi bak bebişimizee..
ben inanıyorum sen de bize uğurlu geliceksin!!arkandan gelicez hayırlısıyla.. iyi ki tanıdık seni yawriiiiii delikafadulden

yaptıım ohh mis gibiiimm :))
olabilir belkide bilinç altında kaldı ondan girdi rüyama kötü kedi şerafettin senemmm! :))

benii nası gördün kız rüyanda? kötü değildirr innşşşşşallah!!!

handeeeee nerdesinnnnnnn
vallaaa kaçmış herkes sibeliimm...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldin nirdesinizzz yaaaa!

X