ayy geldim canlarım.
benim sinirlerim bozuldu bu işe yaaa. karışık bi hal aldı düzeltemedim de.
canım sigara istedi offf offffff
bu arada kızlar size bişey söyliycem..40 yaşlarında bi öğretmen bana şööle bişey dedi szinle paylaşayım dedim:
bu bayan 5 yıl hamiş kalamamışş.sonra bi tanıdığı demiş ki yaklaşık 2 tatlı kaşığı karbonatı suya koy ve vajinal bölgeni ilişkiden önce güzelce yıka bu suyla demiş. ve o ay hamiş kalmışş..5 yıl sonra :)))))
tabii bu baştan mantıklı gelmedi bana ama sonradan zararsız buldum sonuçta kadın yapmadığı bişeyi anlatmaz herhal dedim.o yüzden bu akşam yappcem ne kaybederim kii :)
handeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! kötükedihüso bahanee uydurma şu zıkkım içinn!klava: çıkar aklından amaaa.şeker bulundur yanındaaaa ye kuşummm :teselli:
ne işiymiş buuu bu kadar seni deli ettii
geldimmmm ama benimkiler tası tarağı toplayıp gitmiş kızlar ikinci çizgi yok demek ben dün bitirdim olayı
ya canım bence ablanın hamile kalacağı varmış. vajinada biliyorsun yararlı bakteriler ve belli bir ph değeri var. o ph değerini bozarsan ki karbonatlı su kesinlikle bozacaktır, yararlı bakterileri ve florayı öldürüp spermlerin yumurtaya ulaşamadan ölmelerine neden olabilirsinbu yüzden ilişkiden önce temizlenme ihtiyacı duyulsa bile sadece suyla yıkamayı öneriyorlar. ama tabi sen bilirsin :1hug:
aman işle ilgili birşey ben bahane bulmaya çalışıyorum. ama canım çok çekiyor bugün. dayancam tabi inşallaaah :))))))))))))))))
geldimmmm ama benimkiler tası tarağı toplayıp gitmiş kızlar ikinci çizgi yok demek ben dün bitirdim olayı
aslında haklısın bozar gibi geldi bana da ama belki iltihap mı kurutuo acep dedim..
neysee bakıcez artıkın..
sen bence de arama fazla emii kuzum benim..sakin ol sinirlenmeee!!:sm_cool: :dance:
evet yaptım hatta korunmayı bıraktım 3 aydan beri tam olarak ilk defa yumurtlama günümü yakaladım sanırım sositososito ama şimdide yatmadımya fikfikten sonra acaba ordan kaybedermiyim diyom sonrada amannnn olacağı varsa her türlü olurrr diyom
hayde bakalım kızlarr sıra sizde
canın yapmak istiyorsa yap içinde kalmasın kuzum. iltihap kurutamaz içleri yıkamıyorsun ki tatluuuuum. belki yüzeysel mantarlar için falan etkilidir. ama en önemlisi inanmak. eğer inanıyorsan mutlaka yap tatlım benim :1hug:
sibelim aslında yatmadan da oluyor bu işler..boşvere!!!!! Allah senin bebişin için ol dememişse istersen amuda kalk gene olmaz opuyorumnanaktan umarım bu ay bizler için Allah'ım OL! demiştirrrrrrrr :Saruboceq:
yoook be kuşummm artık hiç bişeye inanasım yok!size de danışmak için sormuştum insanın bazen beyni duruyor bu gibi şeylerde. 3. göz her zaman iyidirrr. sonuçta herkes karbonatla mı hamiş kaldıı sırnaşık şey
sibelim aslında yatmadan da oluyor bu işler..boşvere!!!!! Allah senin bebişin için ol dememişse istersen amuda kalk gene olmaz opuyorumnanaktan umarım bu ay bizler için Allah'ım OL! demiştirrrrrrrr :Saruboceq:
ay yaparım ben fikfikte böle üst üste yapmam sevmiyom ozaman zaten yumurta gidince düzenli olmanın anlamı yok
ya kızlar bak araştırmasaydım keşke ilişkiden sonra hemen kalkmayın vede duş almayın yazıyo bi yerde mafoldumben
ay yaparım ben fikfikte böle üst üste yapmam sevmiyom ozaman zaten yumurta gidince düzenli olmanın anlamı yok
ya kızlar bak araştırmasaydım keşke ilişkiden sonra hemen kalkmayın vede duş almayın yazıyo bi yerde mafoldumben
eveet 27 ekimi bekliceeem sen de 26 ekim herhaldee..öle dimi tatlımmm şimdide ilk kez günü tutturdum acaba bundan etkilenmişmidir diye takıldı kafama ama takmıyım evet
senin gün öne geldi cnm evet 27 ekim diye işaretle beraber beklicezzzzz :içelim: