birtanem yaaa oturup nasıl da yazmış. Allah senden razı olsun canım...
biliyor musun, geldiğin ilk gün bir enerji ve neşe getirmiştin zaten topic imize. hatta senemimle konuşurken tanımak isterdim çiğdemi bence harika bir insan demiştim, o da bana katılmıştı. sen bambaşka bir yerdesin benim kalbimde, eminim tüm arkadaşlarım için de öylesindir. haberini aldığımda en az kendim kalmışım kadar çok sevindim, çok garip bir his bu. şimdi bizden biri hamile kalınca anlayacaksın ne demek istediğimi. sanki göbeğimiz bir kesilmiş de doğduğumuz günden beri berabermişiz o kadar yakınmışız gibi candan sevindim :))))
bir de birşey söyleyeceğim bunu dün fark ettim. ben bu ay dua ettim belki okumuşsundur. Meryem Suresi ni okudum ve isteyen herkese dedim, sonra bildiklerimin teker teker isimlerini saydım. tam kalkıyorum amanın seni saymadığımı fark ettim, bir fena oldum. hemen baştan sana özel bir yakarış. sonra da 1 hafta olmadı haberini aldım... inancım tamdır Allah a çok şükür. duların gücüne ve etkisine inanıyorum. Rabbim yüzünü güldürdü ve sayende bizimkini de... devamı gelecek kardeşim biliyorum. dualarımız seninle ve yeğenimizle, siz de bizi unutmayacaksınız biliyorum.
rabbim tez zamanda bizlere de nasip eder inşallah.
canım benim seni çok seviyorum :asigim: