oh oh! iyi yapmışsın canım benim..fazla fikfikten zarar gelmez :))senemmm hoşgeldin cnm nasılsınnn
evet ben sanırım dün akşam yumurtladım çigiler koyuydu bugünde iki saat sonra yapıp bakcam
kafam çok karışık falan ama çizgiyi görünce dayanamadım nedense başladım fikfike :)))
ben her hayvana bayılıyorum valla. yerim ben onları hepiciğini :))))))
yeni bir köpüş ekledim fotoğraflarıma ama daha çok sincaba benziyor :)
ayy canım çok geçmiş olsun kardeşine. inşallah çabucak iyileşir. sen de dikkat et canım vitamin falan al da sana da bulaşmasın...
şu an çok terliyorum kuşum. sıkıntılı bir hava var belli yağacak. yağsa da rahatlasa hava.
hala sigara içmedim bu arada. beni kutlar mısınız bırakmaya çok kararlıyım :))))))))
hıh şimdi senin kafa karışık isteyip istemediğinden emin değilsin ya kesin hamile kalırsın sibelim demedi deme ahahah :)
hadi yap bakalım sende testini senemcim yetişin bana yaa canım sıkılıyo böle tek başıma fikfik :)))
ay evet handem akşam fikfikledim güsel güsel tabi o kısımda bi sorun yok :kedi: sabah işe geldim ulen dedim tutarsa bide nolur nasıl olur falan ??? aman rabbim hayırlısını versin ya ne diyim çok kararsızım evet ama bak çizgileri görüncede aman yapmıyımda olmasın diyemedim
handem ben sorcaktım içtinmi diye ama hatırlatmıyım dedim çünkü ben bırakmaya çalışırken öle gelip soranlara sinir oluyodum aklıma getiriyolar canım istiyodu ama sena kocamannn alkışşş alkisalkisalkis
ay testimi yaptım..bu sefer 2. çizgi hemen çıktı... koyuluğuna birazdan bakıcam yeni yaptım çünküüü
aklına getirmeyeye çalış cnm düşünürsen canın ister madem bugün üçüncü gün sık dişini keşke bende yapabilsem ama iki kere denedim duramadım :1no2:
uleen bu çizgilerin ikiside aynı leeeeeeeennn :)))))))))))))))))
anaaam erken yumurtluyomuşum ben hakkaten!!!!
alllllllllaaaaaaaa tutmayın beni! çokta yorgunum bugün ben ya! neysemm atlıycaz gene kocişin üsütne..
acaba yarın daha da koyu olur mu sizce??