TabebekLerin sohbet yeri ;)

oh oh! iyi yapmışsın canım benim..fazla fikfikten zarar gelmez :))
ben de napiim canımm okul-ev modundayım..biraz yorgunum bugün.yemek yapmam azım popomu kaldırasım yok hiç!!bu ara tembelim çok :)

biraazzdan bende test yapcemm..

ben her hayvana bayılıyorum valla. yerim ben onları hepiciğini :))))))

yeni bir köpüş ekledim fotoğraflarıma ama daha çok sincaba benziyor :)

sincap mııııııııııııı ana hemen bakıyorum

sağol canım kardeşte şimdi aradı abla ben sana bulaştırmıyım en iyisi bugün gelmiyim dedi :) kardeşler bi başka oluo yaa ne kadar bazen kızdırsalar da :)
sigara içmedin miiiiiiiiiii amaniiin bravooooooo :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok sevindim handemm!!!!!!!!!!!!!!!

senemim hosgeldin kuzucuummm mucuksslar olsun sana bebeeemmmm!!

hadi yap bakalım sende testini senemcim yetişin bana yaa canım sıkılıyo böle tek başıma fikfik :)))
ay evet handem akşam fikfikledim güsel güsel tabi o kısımda bi sorun yok :kedi: sabah işe geldim ulen dedim tutarsa bide nolur nasıl olur falan ??? aman rabbim hayırlısını versin ya ne diyim çok kararsızım evet ama bak çizgileri görüncede aman yapmıyımda olmasın diyemedim

handem ben sorcaktım içtinmi diye ama hatırlatmıyım dedim çünkü ben bırakmaya çalışırken öle gelip soranlara sinir oluyodum aklıma getiriyolar canım istiyodu ama sena kocamannn alkışşş alkisalkisalkis

hoşgeldiiin ayçaaammm..
ay ne güzel eskisi gibi toplandık hepimizz..

hande demişti dersin bak :))) böyle kararsızlıklarda daha çok şans oluyor bence :))))

valla canım pazar sabahından beri içmiyorum işte. inşallah artık bundan sonra içmem. ama bugün koymaya başladı :)

ay testimi yaptım..bu sefer 2. çizgi hemen çıktı... koyuluğuna birazdan bakıcam yeni yaptım çünküüü

aklına getirmeyeye çalış cnm düşünürsen canın ister madem bugün üçüncü gün sık dişini keşke bende yapabilsem ama iki kere denedim duramadım :1no2:

aklına getirmeyeye çalış cnm düşünürsen canın ister madem bugün üçüncü gün sık dişini keşke bende yapabilsem ama iki kere denedim duramadım :1no2:

YA BU NE YAAAA MESAJI YAZIYOM Bı TÜRLÜ GÖNDEREMıYOM YOK 10 SANıYE BEKLE BıLMEMNE ZATEN YAVAŞ ıNTERNET SıNıR OLDUM HEE :mymeka:

uleen bu çizgilerin ikiside aynı leeeeeeeennn :)))))))))))))))))
anaaam erken yumurtluyomuşum ben hakkaten!!!!
alllllllllaaaaaaaa tutmayın beni! çokta yorgunum bugün ben ya! neysemm atlıycaz gene kocişin üsütne..
acaba yarın daha da koyu olur mu sizce??

Eklentiler

• $Goruntu(496).jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 16
bi yorum yapın leen.. şoktayım daaa bugün 11. günüm noollllluyo lenn

oooooo senem allahaşkına daha nekadar koyulaşacak maşallah benimkilerden koyu yani sakın kaçırma yarını bekleme sanki yumurta çatladı çatlıcak gibi

ay testimi yaptım..bu sefer 2. çizgi hemen çıktı... koyuluğuna birazdan bakıcam yeni yaptım çünküüü

bak bakalım tatluuuum.

geliyor aklıma valla. sırf bu yüzden yemek yiyesim yok. tok karna sigara içmekten başka yapcak bişi bulamıyorum mafoldumben ama dayancam o ayrı :)))))))))) Allah utandırmasın.

bence sen de bırakabilirsin canım istemen önemli olan :)

ohaaaa gerçekten accayip koyu senemim. benim hala hayalet gibi çizgilerim. tabi kurallara uymuyorum hiç. dün bol su içip anca 2,5 saat tutabildim :kedi:

bence bu geceyi atlama sakın :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…