TabebekLerin sohbet yeri ;)

benim geçen ay 2.si 1.sinden daha koyuydu yaa acaba ööle olur mu dedim...
ama çok şaşırdım siboşum yaaa..3-4 gün sonra olcaktı..şimdi baktım şeffaf uzayan akıntım da var..
iyi ki kardeşim gelmekten vazgeçmiş bugüüüüüüüüüüüünnn :)))

3 aydır 30 gün sürüo adetlerim..
ama 25 sürdüğü de olmuştu aylar önce :))
handee içme şu suyu kuzum yaa! bak ben tam 3 saat tuttum çişimi ve 1 damla su içmedimm. ya dün çok tutmamıştım idrarımı silik çıkmıştı ateşim de düştüydü dün yumurtlamış olamam herhaldeeee..umarım öyle değildirrr!
neyse bu ay erken gelecek benmkilerrrr demek ki

bak gördünmü herşeyde bi hayır vardır ,, senin çizgi yarın daha koyulaşsa bile fikfike devam etcen nasılsa 3 gün bu akşamıda değerlendir ayol geldim geliyom diyo yımırta göz göre göre el sallama ben gibi sonra bacım demek bu ay erken başladı bak iyiki testlerimiz var

yok yok dün olmamıştır merak etme yeni başlıcak daha benimde böle oldu
ohhhhh be biriniz bana yetiştiniz beraber fikfiklicez senem beni düşün yaparken kaydirigubbakcemile3

bak gördünmü herşeyde bi hayır vardır ,, senin çizgi yarın daha koyulaşsa bile fikfike devam etcen nasılsa 3 gün bu akşamıda değerlendir ayol geldim geliyom diyo yımırta göz göre göre el sallama ben gibi sonra bacım demek bu ay erken başladı bak iyiki testlerimiz var

yok yok dün olmamıştır merak etme yeni başlıcak daha benimde böle oldu
ohhhhh be biriniz bana yetiştiniz beraber fikfiklicez senem beni düşün yaparken kaydirigubbakcemile3

bundan daha koyulaşmaz herhaldee.. varya öölesine yaptım testi nasıl olsa daha var günüme dedim.... ay hakkaten iyi ki kızlar sizi tanımışım almışım şu testleri hamiş kalamasamda en azından doğru zamanda yaptığımı biliyorum kaydirigubbakcemile3 :hulya:
uuleen seni getirirsem aklıma nasıl olcak o işşş ölürüm gülmektennn akannehir

manen güçlerimizi birleştircez senemcim düşünerek neydi o bişey oluşuyodu böle voltarenmiydi ne zıkkımdı ondan yapcezz

seneem kız bu neeeeeeeeeee cıkarmıssın kırmızılarıı abooww:))))))))

manen güçlerimizi birleştircez senemcim düşünerek neydi o bişey oluşuyodu böle voltarenmiydi ne zıkkımdı ondan yapcezz

birleştirelim kuuzzzzzuuuummm yapcez bu gece bebişleri :hulya:
voltaren ilaç adı lennn voltranı oluşturalım biz :nazar:

seneem kız bu neeeeeeeeeee cıkarmıssın kırmızılarıı abooww:))))))))

ehehe valla öyle oldu ayçam geçen ay 15. gündeydi bu ay erken geldi benmkisiler.ama geçen gün handeye dedim acaba erken mi yumurtlıcam diye h.sonu belirtileri vardı çünküüü..
hadii darısı handemle senin başınaaa kırmızı çıkarma sırası sizdeeeee alkisalkisalkis

hah evet voltran ,, hakkaten voltaren benim fitilimin adıydı galiba :roflol:
ayhhhh bende test için çişimi tuta tuta çatlamak üzereyim artık 10 dakka daha tutarım sonra gidiyom yapmaya

kıs bacım korktum simcik erken yımırtlyormussun ya sen. bende perşembeye kdrbişi yok bilionuz malummmm :p

bak kuuzum herseyde vardır bi hayır gordunmu mutlaka degerlendir tammmı kuzucuumm! kacırırsın falan mazallah!
insallah benddekacırmam perşembeye kdr yımırtlamam umaırm yaa telaş yaptım simciik. normalde 14.gün yada 13.gün olması lazım ama bilionuz geçen ay 21.günde cıkardım hiç durmadan :))))))))))

burdayım canım burdayım da bir sorunla uğraşıyorum gelcem muuuck

evet sattıı baska topiclerde geziniyoor ooooooo :)))))))

şaka ediiyoom benim ablam yapmaz canım benimmm ooooooooooo
meleeemm aşkitooom:p

yok yavrum yaaa karılşık bir durum var onu halletmeye çalışıyorum da :))))))))

ayçam sen ne korkuon kuşum zaten adetinin kaçıncı günü seninn??
amaaan hem yumurtlarsan nooolcak fikfik yap randevunun gününü değiştirrirsin nolcak kii..dert etme bunları seeennn..
haydi siboşuuum yolun açık olsuuun meraktayımm:)

X