anladım canım yaaa erkeklerin durumu bizden daha zor ben oyüzden diyorum size onlara çaktırmamak lazım diye adamlar strese grince konsantre olamıyo malesef olamadıkça sinir oluyo e bu sefer bizde sinir oluyoz hiçbişeyin tadı tuzu kalmıyo bide geriliyoz üstüne bence bundan sonra onlara asla belli etmeyelim görünce çizgiyi normal yanaşalım sorarlarsa hatta bu ay yapmıyorum test canım seni istedi gibi şeyler diyip rahatlatalımmm :teselli:
öteki konuya gelince bence 3 gün üstüste ilişkiye girmekte bi sakınca yok sperm kalitesi falan tmam önemli şeyler ama hepsininde kalitesi düşecek değilya cnm bide oturup onumu sayıcaz alla allaaa :mymeka: hem bu tezlerin ben sorunlu erkekler için geçerli oldunu sanıyorum yani spermleri az olanlar, gelişmeyenler için vs .. oyüzden sen içini rahat tut bacımmmm tam tersi ne güselki üç gün üst üste yapabiliyorsunuz asıl bunu yapmak zor hiççç takma kafanı işine bak sen hep diyoruz olucak olduktan sonra bir tanesi bile yeterli bu kadar ince hesaplar yapmamalıııııııııııı