ben geldim canlarım ama yoksunuz herhalde. canımcımlar ben göztepe civarında oturuyorum iş yerim maslak tarafında. bir gün buluşalım bence deeee :))))))))
bu arada senemcim benim de belim çok ağırıyor bugün karnımda gaz varmış gibi şişik davul gibi. nedne çünkü yumurtluyoruz. nerden mi biliyorum kanıtım için resme bakın veeee maşşaaallah diyin yavrulaaar
ayyy aşkı memnu da başladı. off keşke burda olsaydınız sizinle şu heyecanımı paylaşasım var çıkamadım. bu akşam hepimize bol şans canlarım. Allah ın izniyle bu akşam meleklerimiz içimize yerleşir inşallah Yarabbim :Saruboceq:
maşallahhhhhhh maşallahhhh
digitalde gülen yüzü cıkarmıssın bebekimmm!!))))
kacırma sakın bugunuuuuuuuuuuuuuu :))))))
bende ask-ı memnuya bakıyorumm mckks
inşallah kuzummmm!
sen yumurtluyonn bariz belliiiiiiii :) agrılar bende de var özellikle kasıklarım cok fecii..
ben geldim canlarım ama yoksunuz herhalde. canımcımlar ben göztepe civarında oturuyorum iş yerim maslak tarafında. bir gün buluşalım bence deeee :))))))))
bu arada senemcim benim de belim çok ağırıyor bugün karnımda gaz varmış gibi şişik davul gibi. nedne çünkü yumurtluyoruz. nerden mi biliyorum kanıtım için resme bakın veeee maşşaaallah diyin yavrulaaar
bencede bu akşam saldırı zamanıııııııııı!!!!!!!aşkı memnudan sonrası malum evet senemcim :)))))))))) zaten erkenden uykum geliyor ya eşime dedim uyuyup kalırsam bana saldırmana izin veriyorum aman Allah korusun bu geceyi kaçırmayalım mazallah :)
hepinizi çok seviyorum ve hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan
senemdee geldiii!
hosgeldin kusum
canım kardeşcim evet :))))))))))) o gülen yüzü görünce bile deliye döndüm :))))) inşallah hepimize pozitifi gebelik testinde de görüp sağlıklı birer hamilelik yaşamak nasip olur :Saruboceq:
seneeem canım hoşgeldiiin.
Allah sizden razı olsun canlarım benim test sonucum için ne yapıp edip geldiniz. sibelcim evden giremiyor o da gelirdi yoksa eminim. iyi ki varsınız hepiniz. inanın benim için çok değerlisiniz :1hug:
ayy ben bile cok heyecanlandımmmmmmm apLacımmmmm opuyorumnanaktan
gecen ay sen gorememiştin gülen yüzüüü bak bu ay güldürdün onuuuuuuuuu yuppii! :lepi: :lepi:
of ya nolur olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
allah'ım lütfennnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gülen yüz ne de güzel gülüo ööle handeeeee :)) hadi tutturduk bu ay yumurtayı..inşallah bebişte gelliir hepimizeeee :)
gelmez miyiiiz handemmm :)) evet sibelin de aklı bizdedir benceee...o da yarın okur hepsini..siz de benim için çok değerlisinz yaaaaa.. süper bişey buu..ay duygulandım(
ayyy aşkı memnu da başladı. off keşke burda olsaydınız sizinle şu heyecanımı paylaşasım var çıkamadım. bu akşam hepimize bol şans canlarım. Allah ın izniyle bu akşam meleklerimiz içimize yerleşir inşallah Yarabbim :Saruboceq:
canım kardeşim geçen ay ki durumumu biliyorsun çizgi koyuluklarını bile tutturamamıştım ve çok üzülmüştüm. sen demiştin ama bu akşam olcak diye. temiz kalpli kardeşim benim. Allah razı olsun, Allah hepimizin muradını versin inşallah.. benim kadar sevindiğine o kadar eminim ki canım benim :1hug:
canım di mi çok tatlı gülüyor sıpa :))))))))) senin çizgilerin koyuluğuna bakınca digital yapsan iki tane gülen yüz çıkardı herhalde canım bacım :roflol:
gelmez miyiiiz handemmm :)) evet sibelin de aklı bizdedir benceee...o da yarın okur hepsini..siz de benim için çok değerlisinz yaaaaa.. süper bişey buu..ay duygulandım(
Sende iyki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn apLammmmmmmmmmm :1hug:
seni seviyorum.
senem seni de seviyorum.
sibel seni de seviyorum :1hug:
çook güzel bişey yaa..insanın hissettiği duyguları paylaşan aynılarını hisseden arkadaşları olması süper bi durum..iyi ki varsınızz arkadaşlar..yoksa kime anlatsam hislerimi anlamazdı!kocam dahil!!!!
canım kardeşim geçen ay ki durumumu biliyorsun çizgi koyuluklarını bile tutturamamıştım ve çok üzülmüştüm. sen demiştin ama bu akşam olcak diye. temiz kalpli kardeşim benim. Allah razı olsun, Allah hepimizin muradını versin inşallah.. benim kadar sevindiğine o kadar eminim ki canım benim :1hug:
canım di mi çok tatlı gülüyor sıpa :))))))))) senin çizgilerin koyuluğuna bakınca digital yapsan iki tane gülen yüz çıkardı herhalde canım bacım :roflol:
en kucugunuz olarak, ağlamak istiyorummmmmmmmmmm bende cok duygulandımmmmmmmm mafoldumben mafoldumben
çook güzel bişey yaa..insanın hissettiği duyguları paylaşan aynılarını hisseden arkadaşları olması süper bi durum..iyi ki varsınızz arkadaşlar..yoksa kime anlatsam hislerimi anlamazdı!kocam dahil!!!!
biLmezmiyimmmmm..
insan nasıl seviniyor dimi ovulasyon testinde bile çift çizgiyi görünce. gebelik testinde çift çizgiyi görsek acaba ne hale geliriz :) ben oturup aglarım kesinnnnnnnnn :))))))))