TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyy aşkı memnu da başladı. off keşke burda olsaydınız sizinle şu heyecanımı paylaşasım var çıkamadım. bu akşam hepimize bol şans canlarım. Allah ın izniyle bu akşam meleklerimiz içimize yerleşir inşallah Yarabbim :Saruboceq:

maşallahhhhhhh maşallahhhh
digitalde gülen yüzü cıkarmıssın bebekimmm!! ))))

kacırma sakın bugunuuuuuuuuuuuuuu :))))))

bende ask-ı memnuya bakıyorumm mckks

inşallah kuzummmm!
sen yumurtluyonn bariz belliiiiiiii :) agrılar bende de var özellikle kasıklarım cok fecii..

maşallahhhhhhh maşallahhhh
digitalde gülen yüzü cıkarmıssın bebekimmm!! ))))

kacırma sakın bugunuuuuuuuuuuuuuu :))))))

bende ask-ı memnuya bakıyorumm mckks

inşallah kuzummmm!
sen yumurtluyonn bariz belliiiiiiii :) agrılar bende de var özellikle kasıklarım cok fecii..

canım kardeşcim evet :))))))))))) o gülen yüzü görünce bile deliye döndüm :))))) inşallah hepimize pozitifi gebelik testinde de görüp sağlıklı birer hamilelik yaşamak nasip olur :Saruboceq:

Aşağıdasınız görüyorum sizi ama neden yazmıyorsunuz :)

ay aynen karnım 5 aylık hamile gibi yaaaa ( şişti evde gezinip duruyorum sürekliii..çoook aprıo..demek ki hakkaten aynı zamanda yumurtluyoruz..

bencede bu akşam saldırı zamanıııııııııı!!!!!!!

senemdee geldiii!
hosgeldin kusum

hoşbulduk yawru

seneeem canım hoşgeldiiin.

Allah sizden razı olsun canlarım benim test sonucum için ne yapıp edip geldiniz. sibelcim evden giremiyor o da gelirdi yoksa eminim. iyi ki varsınız hepiniz. inanın benim için çok değerlisiniz :1hug:

canım kardeşcim evet :))))))))))) o gülen yüzü görünce bile deliye döndüm :))))) inşallah hepimize pozitifi gebelik testinde de görüp sağlıklı birer hamilelik yaşamak nasip olur :Saruboceq:

ayy ben bile cok heyecanlandımmmmmmm apLacımmmmm opuyorumnanaktan
gecen ay sen gorememiştin gülen yüzüüü bak bu ay güldürdün onuuuuuuuuu yuppii! :lepi: :lepi:
of ya nolur olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
allah'ım lütfennnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gülen yüz ne de güzel gülüo ööle handeeeee :)) hadi tutturduk bu ay yumurtayı..inşallah bebişte gelliir hepimizeeee :)

gelmez miyiiiz handemmm :)) evet sibelin de aklı bizdedir benceee...o da yarın okur hepsini..siz de benim için çok değerlisinz yaaaaa.. süper bişey buu..ay duygulandım (

Sende iyki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn apLammmmmmmmmmm :1hug:
seni seviyorum.
senem seni de seviyorum.
sibel seni de seviyorum :1hug:

canım kardeşim geçen ay ki durumumu biliyorsun çizgi koyuluklarını bile tutturamamıştım ve çok üzülmüştüm. sen demiştin ama bu akşam olcak diye. temiz kalpli kardeşim benim. Allah razı olsun, Allah hepimizin muradını versin inşallah.. benim kadar sevindiğine o kadar eminim ki canım benim :1hug:

gülen yüz ne de güzel gülüo ööle handeeeee :)) hadi tutturduk bu ay yumurtayı..inşallah bebişte gelliir hepimizeeee :)

canım di mi çok tatlı gülüyor sıpa :))))))))) senin çizgilerin koyuluğuna bakınca digital yapsan iki tane gülen yüz çıkardı herhalde canım bacım :roflol:

gelmez miyiiiz handemmm :)) evet sibelin de aklı bizdedir benceee...o da yarın okur hepsini..siz de benim için çok değerlisinz yaaaaa.. süper bişey buu..ay duygulandım (

en kucugunuz olarak, ağlamak istiyorummmmmmmmmmm bende cok duygulandımmmmmmmm mafoldumben mafoldumben

çook güzel bişey yaa..insanın hissettiği duyguları paylaşan aynılarını hisseden arkadaşları olması süper bi durum..iyi ki varsınızz arkadaşlar..yoksa kime anlatsam hislerimi anlamazdı!kocam dahil!!!!

biLmezmiyimmmmm..
insan nasıl seviniyor dimi ovulasyon testinde bile çift çizgiyi görünce. gebelik testinde çift çizgiyi görsek acaba ne hale geliriz :) ben oturup aglarım kesinnnnnnnnn :))))))))

Sende iyki varsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn apLammmmmmmmmmm :1hug:
seni seviyorum.
senem seni de seviyorum.
sibel seni de seviyorum :1hug:

ya canlarım benim. biliyor musunuz gözlerim doldu o kadar duygulandım... tekrar söylüyorum ve hep söyliycem iyi ki varsınız sizi çook seviyorum :asigim:

kuzucukummm, sincapimmm :1hug:

ahhahaa evet bendeki son teste göre 3-4 gülen yüz çıkardı hatta makine bozulurdu haa :)) Allah bu akşam yardımcımız olsun arkadaşlar..inşallah hayırlı olur bebişler bi yol bulur bize doğru gelmek için!!!
en kucugunuz olarak, ağlamak istiyorummmmmmmmmmm bende cok duygulandımmmmmmmm mafoldumben mafoldumben

ağlamak yook!! birbirini seven anlayan bi grubuz biz..bundan güüzeli var mı beeeeeee :lepi:

aynen canım. ben de sizden başka kimseyle paylaşamam bunları. eşim bile sizin gibi anlayamaz beni. ben çok şanslıyım sizleri buldum :)))))))))

biLmezmiyimmmmm..
insan nasıl seviniyor dimi ovulasyon testinde bile çift çizgiyi görünce. gebelik testinde çift çizgiyi görsek acaba ne hale geliriz :) ben oturup aglarım kesinnnnnnnnn :))))))))

şimdi onu yazacaktım ayçam bir gülen yüz bizi bu kadar dağıttıysa gebelik testindeki pozitif neler yapar. Allah o günleri de hepimize gösterir inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…