TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayçaam kuzum ben anladım eğer gebelik testinde pozitifi görürsek bence hepimiz kesin bayılırııızz..başka bişey olamaz..

kocam zaten neden bütün gün bilg. başında olduğumu anlayamıyo kızıyor bazen..heyecanla anlatıyorum ona 2.çizgi 1.sinden bile koyu bugün diyorum.. eeeeee noolmuş ki şimdi diyoooo??!?!?!?! ruh yok bunlarda baaaaaaaacııım

inşallahhhhhhhhhhh apLacımmmm.

ılk önce ikimiz bulduk birbirimizi.
sonra sibel ve senem buldu bizii tamamlanmış oldukkk. masalah bize!! scubumda vardı ama o gelemiyo pek bu sıra nedense

ayçaam kuzum ben anladım eğer gebelik testinde pozitifi görürsek bence hepimiz kesin bayılırııızz..başka bişey olamaz..

kesinnnnn kuzum oracıkta bayılıveririzz

al işte aynısından bi tane de bizim evde var canım :))) kocişler de tanışsa kesin onlar da çok iyi anlaşırlar kızlaar :roflol:

kısssslaaaar başladıııııııııııııııııııııııı :))))))))))))))))

kızllaaaaar hepinizi öpüyorum şimdilk ben çıkıyım artııık..kociş bana lazım kızdırmamak lazım :))) sizi seviyorum bacıılaarr! iyi ki varsınızzz. yarın saat 1e doğru anca geliyorum biliyorsunz.. öpüldünüz

tamam kuzummm gorusuruz. amanin beşir görmüş ben biliyodum onun gordugunuuu :))))))))

tamam canikom ben de çıkıyorum. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız :)))))))))))))

bu gece hepimiz için hayırlı olur inşallah canlarım

al işte aynısından bi tane de bizim evde var canım :))) kocişler de tanışsa kesin onlar da çok iyi anlaşırlar kızlaar :roflol:

kesin olurlar :)) benim kociş 79 dogumlu,kuccuk kalmaz kocislerinizin yanında :))))

evet canım değiştirmemişler :))))) bu kadına da hastayım yaaa ne kadar hoş kadın nebahat çehre

tamam canikom ben de çıkıyorum. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız :)))))))))))))

bu gece hepimiz için hayırlı olur inşallah canlarım

insallahhhhhhhh!!!!!!!!!!

hadi öptüm canımmmmmmmmm

yarın gorusuruz 12'ye dogru anca uyanıyorumm kaydirigubbakcemile3

küçük enişte :))))))))) aman bu bihter de elimde kalcakkk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…