Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım. ben de sizden başka kimseyle paylaşamam bunları. eşim bile sizin gibi anlayamaz beni. ben çok şanslıyım sizleri buldum :)))))))))
şimdi onu yazacaktım ayçam bir gülen yüz bizi bu kadar dağıttıysa gebelik testindeki pozitif neler yapar. Allah o günleri de hepimize gösterir inşallah :Saruboceq:
ayçaam kuzum ben anladım eğer gebelik testinde pozitifi görürsek bence hepimiz kesin bayılırııızz..başka bişey olamaz..
kocam zaten neden bütün gün bilg. başında olduğumu anlayamıyo kızıyor bazen..heyecanla anlatıyorum ona 2.çizgi 1.sinden bile koyu bugün diyorum.. eeeeee noolmuş ki şimdi diyoooo??!?!?!?! ruh yok bunlarda baaaaaaaacııım
al işte aynısından bi tane de bizim evde var canım :))) kocişler de tanışsa kesin onlar da çok iyi anlaşırlar kızlaar :roflol:
tamam kuzummm gorusuruz. amanin beşir görmüş ben biliyodum onun gordugunuuu :))))))))
al işte aynısından bi tane de bizim evde var canım :))) kocişler de tanışsa kesin onlar da çok iyi anlaşırlar kızlaar :roflol:
kesin olurlar :)) benim kociş 79 dogumlu,kuccuk kalmaz kocislerinizin yanında :))))
kitabına göre gidiyor canım. kitapta da beşir görmüştüüüü :)
kocişin benimle yaşıt kuzum. benim eşim 76 doğumlu araları çok değil :)
tamam canikom ben de çıkıyorum. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız :)))))))))))))
bu gece hepimiz için hayırlı olur inşallah canlarım