TabebekLerin sohbet yeri ;)

aaaaa çiğdemcim senin çocuğun var mı? ben bilmiyordum. ayy Allah bağışlasın tatlım :)

ayy bende bilmiyordummmmmmmmmmm.

allah bağışlasınnn cnm

ay benmi yanlış biliyorum yoksaaaa ikinciye çalışıyorum kazara ilki oldu falan demiyomuydun çiğdemmmmmmmmm :uhm:

çiğdeeeeeem açıklık getir bacım olaya sen ikinci bebek denemelerinde misin :)

nasılsınnnnnnnn çiçeeeeeeeeemm . baslamıssın testlere,ayh bir önce kızarırsın insallahhh!!!!!!! kaydirigubbakcemile3

evetttttttttttttttttttttttttttttt heheheeee

tatlım senin çıldırmaya hiççç hakkın yok zaten bir meleğin var ayol şükrettttttttttttt klava:

yok kız kürtaj oldum düşük oldu alamadım kucağıma mafoldumben

kız ağzınızdan bal damlıyor kesin bu ay kalıcammm hamişş
benim ikinci evliliğim kızlar
eski evliliğim korkunçtu ebbek hiç bir zaman istemedim yanlışlıkla olmuştu her şeyde bi hayır vardır derler ya gerçekten hayırlısı oluyor hakkımızda hiç istememiştim öğrendiğimde çok üzülmüştüm hatta günlerce bundan dolayı suçluluk duymuştum ama zaten düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım neyse kabus gibi bir dönemdi geçti bitti gitti
ama sonrasında çok sevdiğim eşimle karşılaştım evlendik ve deli gibi bebek istiyorum şimdi bazen cezalandırıldığımı düşünüyorum ((

ayyy çiğdemcim çok geçmiş olsun canım... çok üzüldüm inan...

inşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur. hem bak kuzum en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. bu bile birşeydir. :teselli:

evetttttttttttttttttttttttttttttt heheheeee

yok kız kürtaj oldum düşük oldu alamadım kucağıma mafoldumben

heeee kaç kere korunurken hamile kaldım faln dedin hatta kaldığın pozisyonu bilem hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 sonundan hiç bahsetmemişiz demek pardonnnnn

Allah gerçekten içten pişmanlıkları, tövbeleri affeder canım ben buna inanıyorum. kötü şeyler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra güzellikler seninle olacak.

bu arada senin fındık da yakında çatlar bak görürsün :)

gecmis olsunnn cicemm. ben daha gebe kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorumm :S

senemmmmmmmm!!!!!!!!!
gelmişşşşşşşşş.
kız hani sen gitmiştin :)

aminn canım inşlalah oldu bitti geçmişte kaldı ben çoktan aştım zaten bunları önümüze bakmamız gerek yapıcak bişey yok tatlım opuyorumnanaktan
hamile kalabiliyorum evet kaydirigubbakcemile3
doktorumun bana dediğini anlatayım size şimdi herşeyi anlatıyoruz ya doktora gidince şu oldu bu oldu falan diye iyi dedi hamile kalabiliyormuşsun dedi evet dedim eşimde dışarda bekliyor doktor biliyor ikinci evliliğim falan neyse bundan değildi ama demi dedi adamın tipi çok komikti ama gülmemek için zor tuttum kendimi yok dedim ondan değil hee o zaman 3-4 ay daha deneyin sonra testlere başlarız dedi yiyi dedim ama çok komikti yaa kendimi çok kötü hissettim eşime karşı yapılcak bişey yok tabi eşim herşeyi biliyorda ama komik oldu yanii kaydirigubbakcemile3

heeee kaç kere korunurken hamile kaldım faln dedin hatta kaldığın pozisyonu bilem hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 sonundan hiç bahsetmemişiz demek pardonnnnn
evet attlım aynen öyle geçen gün anlatmıştım şekercim yani bu işler cidden belli olmuyor reglimin son günüydü üstteydim direk yıkandım bir kereee dee
yani olucağı varsa cidden oluyor herşeyin hayırlısı tatlım

doğru söylüyorsun canım inşallah hepimiz için bundan sonra iyi şeyler olsun dualarım hep bu yönde canım hakkımızda hayırlısıııı
allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi opuyorumnanaktan

öyle düşünme tatlım kalırsın tabi niye kalamayasın ki sağlığımız yerinde olsun eşlerimizle mutlu olalım sevdiklerimizle daha ne olsun gerisini allah bilir biz elimizden geleni yapıyoruz artık yapacak tek şey dua etmek canım benimm opuyorumnanaktan

canım bacıım..işe gidiyodumm sabah biraz vaktim vardı girdim nete..ama birazdan bavul toplama işlemine girişicem..

hepimizz hamiş olcaaaz ayçaaaaaaa!!Allah bizim hayırlı zamanı biliyor. o yüzden sıkıntı yook!
çiğdemim sen de belki daha önce kürtaj oolduğun için gecikiyordur belki hamiş olman..ama sen de yakında hamiş oluceksin merkaetmeeeeeee opuyorumnanaktan

gercekten öyle allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
benim eşiminde ikinci evliliği. İlkinde bebegi olmuş düşmüş,hayırlısı demekki buymuş herseyin bir sebebi var.bizim hikayemiz de biraz garip. ama biz cok mutluyuz allah'a şükür.

evet canım zaten herseyin bası da o bence. Hayırlı olsun,hayırlı zaman da olsunn :)

bende seni gittin sandımmmmmmmmmm :))))) mck

Allah mutluluğunuzu daim etsin ayçaam.. geçmiş hiiç önemli değil şuan mutlu olun yeter..bi de bebiş olsuun ooooooohhhhh :lepi:

Allah mutluluğunuzu daim etsin ayçaam.. geçmiş hiiç önemli değil şuan mutlu olun yeter..bi de bebiş olsuun ooooooohhhhh :lepi:

aminnnnn..hepimizin mutlulugu daim olsunn.
evet canım gerçekten öyleeeeeeeee! bir bebişimiz de gelsee süper olucakkk :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…