TabebekLerin sohbet yeri ;)

susuverdik canım ne bileyim..

bu arada ben birazdan çıkıyorum kuşşşşlaaaar.

çişim var çok ama yapmıyorum yolda bişi olmasa bari :))))))))))

Tamam kuzummm :KK66:)))))))
aman dikkat et altına kaçırıverme hehehe :)))))))))
guzel haberler bekliyorum.
bu arada demiştim hani 2.yapıcam diye. daha koyuydu sabahkine göre :KK66: dalga geciyor benimle :))))))))

aaaa e çok iyi bebişim demek ki yarına tamam senin elma :)))))))))

bebekim yarın yarın diye diye yarını bulamıcam ben sanırsam kaydirigubbakcemile3
sen kızardın bencee, yapar yapmaz haber ver :KK66:

ayhhhhhh çatlıyo başımmmm evet sanırım oruç+uykusuzluk sonuç bu aksi gibi kocişimde biraz gecikicekmiş yaa o alıyo beni işyerimden mafoldumben bekliciz artık
kıss ayça yolarım seni ablalarınla nebiçim konuşuyon sen bakimmmm çarparım, çetebaşı falan :eek:lmaz:
bencede şımardın sen heee kaydirigubbakcemile
dikkat et hande yollarda sukoyu verme cnm aslında şirkette yapsan testi rahat etsen olmazmı böle eve kadar tutmak yerine

yavrularım ben çıkıyorum. akşam iftar sonrası gelin bekliyorum aşkı memnu var ama aralarda bakcem. test sonucunu söylemek için gelirim mutlaka inşallah :))))))

seviyorum hepinizi çoooooookkkkkkk opuyorumnanaktan

hadii hande mesaj konusunda ayçayı da aydınlatalıımm

ayhhhhhh çatlıyo başımmmm evet sanırım oruç+uykusuzluk sonuç bu aksi gibi kocişimde biraz gecikicekmiş yaa o alıyo beni işyerimden mafoldumben bekliciz artık
kıss ayça yolarım seni ablalarınla nebiçim konuşuyon sen bakimmmm çarparım, çetebaşı falan :eek:lmaz:
bencede şımardın sen heee kaydirigubbakcemile
dikkat et hande yollarda sukoyu verme cnm aslında şirkette yapsan testi rahat etsen olmazmı böle eve kadar tutmak yerine

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
beklicen artık cnmm napcan..
bencede bebekim sen neden eve kdr bekliyorsun ki? işyerinde yapsan daha rahat olur hem sıkışmazsın da ,:KK66:

yavrularım ben çıkıyorum. akşam iftar sonrası gelin bekliyorum aşkı memnu var ama aralarda bakcem. test sonucunu söylemek için gelirim mutlaka inşallah :))))))

seviyorum hepinizi çoooooookkkkkkk opuyorumnanaktan

ayh evet aşk-ı memnu var ben onu unutmustummmmmm :sinifsinif:
bende arada gelirim,senin test sonucunu ogrennmek için. çookk öptümmm.

sibelim o kadar konustuk ettik. sen nerede oturuyorsun :) ve işyerin nerede :)
senemide bilmiyorumm. handemideeee. handemle komsuyuz cok yakınızda, iş yeri karsıda avrupa yakasındaydı sanki öyle hatırlıyomm:)

Son düzenleme:
haydi güle güle hamdemmmmm inşallah sende kızarırsında grup tamam olur
ayça koparıcam o dilini kıssss
aşkı memnuyu kaçırmamak gerek bakınnnn ortak bi nokta daha çıktı bize

sibelim o kadar konustuk ettik. sen nerede oturuyorsun :) ve işyerin nerede :)
senemide bilmiyorumm. handemideeee. handemin iş yeri karsıda avrupa yakasındaydı sanki öyle hatırlıyomm:)

bende sizi bilmiyorummmmmmm :KK43:(
avrupa yakasına karşı dediğine göre sen anadoludasın cnm
benim işyeri ikitellide sel olduya bende yüzüyodum nerdeyse :))) evde başakşehirde cnm

haydi güle güle hamdemmmmm inşallah sende kızarırsında grup tamam olur
ayça koparıcam o dilini kıssss
aşkı memnuyu kaçırmamak gerek bakınnnn ortak bi nokta daha çıktı bize

kıyamazsın ki kıyamazsın kii lülülülülülü
ay ben cok seviyorum aşk-ı memnuyu. kaçırmıyorum hiç :) uyumlu bir grubuz canımmm :asigim:

bende sizi bilmiyorummmmmmm :KK43:(
avrupa yakasına karşı dediğine göre sen anadoludasın cnm
benim işyeri ikitellide sel olduya bende yüzüyodum nerdeyse :))) evde başakşehirde cnm

evet canım anadoludayım ben ümraniye ve kadıköyün ortasında kalıyorum :KK66:) ,handem de anadoluda cok yakınız onunla komsu sayılırız kaydirigubbakcemile3
evet biliyorum bir kaç sefer gelmiştim ikitelliye. uww sen baya uzaksın başakşehir ikitelli fln kaydirigubbakcemile3 ay aman allah korusun neydi oralar öyle cok uzuldum haberlerde izledim de :KK43:

Kuşum sen gittin sanırım. bende gidiyorum.öptümmmmm görüşürüz kuzum..

evet ben size baya uzakmışım :KK43:(((
ayçacım bende çıkıyorum yarın görüşürüz size kolay gelsinnnnn bu geceeee Şeniz

kaynatmışsınız yine :)) ayçam ben de anadolu yakasındaym kadıköyde oturuyorum ben yawrii..acıbadem civarında.sibelim sen bayaa uzakmışsın bize ama bigün buluşsak tam süper olacak valla..
bu arada arkadaşlar acayip belim ve karnım ağrıyo benim..oturup kalkarken bile acıo ya mafoldumben nasıı bi yumurtaysa artık çıkana kadar mahfetti beni yaa :sinifsinif: karnımın içi acıyoo bööle bıçak batiriolar sağdan soldan sankiii :bbo: neyse ben geldim kimsecikler yok..ben de aşkı memnu izlicem bu gece..sonrası maalum kaydirigubbakcemile3 öpüyorum sizi baacılarrrrrrr

aaaayyyyyyyyhhh belimi yarıyorrlaaaar ikiyeeeeeeeeee mafoldumben oh derdimi paylaşıcak kimseler kalmamış burda :KK43:(((((( ya hamile kalanlar diyor ya belim kasıklarım çok ağrıo diye.ben hafif bi ağrı sanıodum ama eğer şuan hissettiiğim gibiyse Allah yardımcıları olsun valla!! Ama tabii hamiş olsam çekmeye raazıyım bu ağrıyı şimdi bööle boşuna acı çekiorum yaa kaydirigubbakcemile3

ben geldim canlarım ama yoksunuz herhalde. canımcımlar ben göztepe civarında oturuyorum iş yerim maslak tarafında. bir gün buluşalım bence deeee :))))))))

bu arada senemcim benim de belim çok ağırıyor bugün karnımda gaz varmış gibi şişik davul gibi. nedne çünkü yumurtluyoruz. nerden mi biliyorum kanıtım için resme bakın veeee maşşaaallah diyin yavrulaaar :nazar:

aşkı memnudan sonrası malum evet senemcim :)))))))))) zaten erkenden uykum geliyor ya eşime dedim uyuyup kalırsam bana saldırmana izin veriyorum aman Allah korusun bu geceyi kaçırmayalım mazallah :)

hepinizi çok seviyorum ve hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan

X