Gebeliğe Hazırlık T ŞEKLİNDE RAHİM nolur birşey söyleyin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani canım tam anlamadım histereskopi neden yapıldı düzeldi mi düzelmedi mi.. dur bakalım sakin ol operasyon olmuşsun faydası olacak belki
Benim rahim ağzı darlığını vardı onu genişletip tüp bebek için transfer yapılacak o yuzden histeroskopi oldum . Ameliyat aşamasında (daha önce kürtaj olmak zorunda kalmistim) kurtaj kalıntıları varmış onu temizlemiş ve rahim ağzını genişletmiş. Benim rahmim de alt kısmı boru seklindeymis orayi genişletmek için hiçbir şey yapmamış.

Rahim deki hasarlar ve sekli bruksel tup bebek merkezinde prof dr. Yucel karaman da yapildi
Yorumum yanlis anlaşılmasın. Rahmi normal forma getiren yucel hocaydi. Allah bin defa razı olsun ondan.
Cok cok kotu bir kurtaj geçirmiştim. Üstüne de zaten rahmin sekli bozukmus. Tuo bebek doktorum aldırış etmeden transfer etti. Bebeklerin kalbi atmadı kurtaj yapti. Rahimde parcalar kaldi yapisikliklar olustu. Kotu günler yasadim.
Yucel hocaya muayeneye gitrigimde parcayi farketti ve rahim filmi istedi. Film sonrasi beni aradı. Bilgi verdi. Durumun vahimliginu o zaman anladım ben. Dunya kadar doktora gittim. Arastirmalarimda histeroskopi konusunda en iyi doktorun yucel hoca oldugunu gordum. Devletten bir iki doktora da danışmistim. Onu önerdiler. Operasyonlarım orda oldu. Sağlığıma kavuştum. Allah binlerce kez razı olsun ondan.

Canım merhaba sıkıntın halloldumu bilmiyorum ama yazmak istedim benim rahimim de t rahimdi aynı senin rahim filmindeki gibiydi görüntü ben 2. tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi çekildi orda gördü doktorum tüp bebekten önce düzeltmek istedi tabi bende çikolata kisti de vardı.Histeroskopi ile düzeltti çok çok basit bir işlem hafif sedasyon veriyorlar sonra rahimin daralan ksıımlarını traşlıyor ters üçgen haline getiriyor.Ben saat 14.00 de girdim histereskopiye 17.00 gibi hastaneden çıkmıştım normal yürüdüm ağrı falan da olmadı.Ankara başkent hastanesinde hulusi zeyneloğlu yaptı benim işlemimi.Başlı başına gebeliğe engel değil ama normal yolla olmasına engel olma riski de var.

Valla bende oldum aynı druumlardan sebep. Şimdi içim çok daha rahat. 2 ay geçti korunmasız ilişki kurulaı am agebelik oluşmadı henüz 2 ay daha deneyip sanırm tüp bebeğe geçiş yapacağız.

Selam canım bende hulusi hocada Y şeklinde Rahmimi düzelttirmiştim. 4 ay oluyor yaklaşık ama normal gebelik elde edemedik, tüp bebek tedavisine başladık yine hulusi hocada. Sende gebelik oldu mu?

Ben ameliyat oldum t rahimden korkulacak bir şey değil 15 dk falan sürüyor tabi işinin ehli bir prof falan olursa iyi olur az bi kanamam oldu ertesi gün normal yaşantıma devam ettim dusugum olduğu için ben yaptirma gereği duydum tabi siz bilirsiniz

Yücel karamana gittim gerek yok gibi görünüyor orta derece gerek yoksa da operasyon olman saçma olur dedi ama içim de hiç rahat değil sizin nasıldı çok mu dardı

Selam canım bende hulusi hocada Y şeklinde Rahmimi düzelttirmiştim. 4 ay oluyor yaklaşık ama normal gebelik elde edemedik, tüp bebek tedavisine başladık yine hulusi hocada. Sende gebelik oldu mu?
Merhaba evet oldu benim geçen sene ağustosta transferim oldu bebeğim 4 aylık şimdi hoca işinin ehli benim zamanımda %85 gibi bir tüp bebek başarısı vardı için rahat olsun.

Günaydın konuyu yeni gördüm sorun düzeldi mi tüm yazıları okuyamadım. Benim de 3 yıl bebek olmayınca hsg çekildi ve sonuç böyleydi t şeklinde rahim iki doktora muayene oldum ikisi de ameliyat dedi düzeltilmeli sonrasinda tüp bebek ya da aşılama demisti. Ameliyat olmadan ikinci çocuğuma hamileyim bile. Rabbım büyüktür. Üzülme.

Yücel karamana gittim gerek yok gibi görünüyor orta derece gerek yoksa da operasyon olman saçma olur dedi ama içim de hiç rahat değil sizin nasıldı çok mu dardı
T şeklindeydi gene kalıp düşük yapıyordum ameliyat oldum gene gebe kalamadım tup bebeğe başladık

Merhaba evet oldu benim geçen sene ağustosta transferim oldu bebeğim 4 aylık şimdi hoca işinin ehli benim zamanımda %85 gibi bir tüp bebek başarısı vardı için rahat olsun.
Ay ne güzel, Rabbim evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende bugün yumurta toplama yapıldı 6 yumurta toplandı 4 ü iyi 2 si idare eder dedi doktor. Cuma günü da transfer olcak. İnşallah hayrılısı ile bende pozitif sonuç elde ederim

aaaaaaaa gerçekten mi hamileliğiniz nasıl geçti

Anestezili mi yaptirdin

İyi aksamlar herkese.benim de sorunum t şeklindeki rahmim. 1 yıl içinde bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla 2 kimyasal gebelik 1 tane de bebek 8 haftalikken kürtaj gecirdim. Bu ay doktora gittim ve rahmimin t şeklinde olduğunu öğrendim.bikac ay daha dene eğer hamile kalamazsın deneyebiliriz operasyonu dedi. Eke ekledim görüntüyü sizce cok mu dar, olmali miyim ameliyat. Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20211226-WA0004.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 133
Benimkine benziyor biraz doktorların ortalama yarısı yaptırın derken yarısı gerek yok dedi. Gerek yok diyenlerin içinde dr yücel karaman da var .. kimyasal ve boş gebelik geçirdim ben de bu arada… yücel hocaya tekrar gideceğim ama doktorlar erken dönem düşüklerim t rahimle ilgisi yok diyor bilmiyorum

Bende cok arada kaldım. Hamile kalırsam yine düşük olursa diye o psikolojiyi de yaşamak istemiyorum. Ama rahmi boyle olup hamile kalan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen yorumlar da okudum. Kafam karıştı cok.

Bende cok arada kaldım. Hamile kalırsam yine düşük olursa diye o psikolojiyi de yaşamak istemiyorum. Ama rahmi boyle olup hamile kalan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen yorumlar da okudum. Kafam karıştı cok.
Valla aynen bnm de canım cok sıkılıyor kan ve gen testi verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…