Kan ve Gen testini bu ay vericem. Eger yine gebelik olmazsa bakalimValla aynen bnm de canım cok sıkılıyor kan ve gen testi verdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan ve Gen testini bu ay vericem. Eger yine gebelik olmazsa bakalimValla aynen bnm de canım cok sıkılıyor kan ve gen testi verdiniz mi
Merhabalar konuyu araştırken yazısını gördüm. Tam olarak bu durumdayım ve kafam çok karışık. Sizin sürecniz nasıl geçti çok merak ediyorum.Merhaba arkadaşlar bunu bitik bir psikoloji ile ağlayarak yazıyorum nolur yaşayan yada duyan bilen varsa birşey söylesin
6 aydır çocuk olmayınca Hsg çektirdik rahim ;
“ minimal dar, kısmen T şeklinde çıktı “
Kendi doktorum bunu çalıştığı hastanenin çok iyi olduğu söylenen iki tüp bebek doktoruna gönderdi ve beni arayarak ikisi de histereskopi operasyonu ile rahmin genişletilmesi gerektiğini söylüyor aksi durumda rahim şeklinden dolayı düşük yapma ihtimalin çok yüksek dedi..
daha sonra başka doktorlardan da fikir almak için medical park göztepe nur hanıma gittik ve nur hanım birkaç ay bekleyin bu rahim o kadar da kötü değil bebek için yeterli alan var burada dedi..
ertesi gün yine kendi kliniği olan farklı bir doktora gittik , o da hamile kalabilirsin bu rahimle ama düşük olabilir, erken doğum ile ölü doğum yada erken doğum sebebi ile bebeğin gelişim bozuklukları olabilir bu yüzden histereskopi olmanda fayda var dedi.. (( bunlar hep ihtimal tabi ki...
Instagramdan yazdıgım doktorların ise bir kısmı histereskopi ile genişletilmeli derken, kimisi de gerek yok yeterli alan var dedi
Konu hk duyduğu bildiği olan var mı kızlar canım çok yanıyor ne olur birşey söyleyin perişanım
Merhaba ben operasyon olmadım hala ama 4. Kez düşük yaşadım fakat doktorlar bu düşükler erken haftalarda 6-7-8e doğru olduğu için rahimden sebep olmadığını söylüyor tekrar tüp deneyeceğim bu sefer de düşerse belki yaptırabilirim eğer şiddetli T ise operasyon öneriliyor ama değilse geneli olmamaktan yanaMerhabalar konuyu araştırken yazısını gördüm. Tam olarak bu durumdayım ve kafam çok karışık. Sizin sürecniz nasıl geçti çok merak ediyorum.
Şiddetli bir T demedi doktor. İyi durumda dedi ısrarla denememizi söyledi. Bu ay hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama yaşamadan da anlaşılmayacak sanırım. Benimde 8. Haftada kalbi durduğu anlaşıldı ve kürtaj olmuştum. Rahim şekli ile alakasının olmadığı düşündüler. Umarım her şey yolunda gider sizinde güzel müjdeli haberler alırsınızMerhaba ben operasyon olmadım hala ama 4. Kez düşük yaşadım fakat doktorlar bu düşükler erken haftalarda 6-7-8e doğru olduğu için rahimden sebep olmadığını söylüyor tekrar tüp deneyeceğim bu sefer de düşerse belki yaptırabilirim eğer şiddetli T ise operasyon öneriliyor ama değilse geneli olmamaktan yana
Merhaba benim de Rahmim kalp seklinde yani normal olması gerektiğinden farklı bi boyutta tıpkı senin rahmin olduğu gibi. Bunu ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm kafamdaki tüm kötü senaryoları yazmıştım 3doktor değiştirdim ilk doktorum hamile kalırsın ama dusuk VS olabilir demisti 2.dr çabuk çabuk çabuk ameliyat olman lazım bu şekilde hamile kalamazsın bla bla blaa.. 3.dr da eşimin araştırması üzerine gittik ve oda hemen hemen ayni şeyleri söyledi ama ne oldu biliyor musun ben doğal yollardan hamile kaldım çok şükür ve ne dusuk ne erken doğum nede olmaz bebegin ters dönmemiş alanı dar rahmin şeklinden dolayı sezeryan olmalısın diyenleri dinledim akışına bıraktım ve 39+4de normal doğumla ve makat doğumla bebegimi kucağıma aldım.simdi bebeğim 9 aylık çok şükür yani kendine inan bedenine inan inancın ne bilmiyorum ama Allaha inan ve tevekkül ey en önemlisi o .doktorların olmaz dediğini Rabbım öyle kolay yapıyor ki ona hiç zorluk yok sen yeter ki teslim ol akışına bırak.. düşeceği varsa yattığın yerde de olur rahmin normal olsa da olur eger sana bir evlat nasip olunduysa ve bu kim ne yaparsa yapsın nasip olacaktır lütfen üzülme ve olumsuz söylemlere kulağını kapat çünkü herkes kötüyü anlatıyor ama bak hayatta güzel örneklerde var güzel kardeşimMerhaba arkadaşlar bunu bitik bir psikoloji ile ağlayarak yazıyorum nolur yaşayan yada duyan bilen varsa birşey söylesin
Kendi doktorum bunu çalıştığı hastanenin çok iyi olduğu söylenen iki tüp bebek doktoruna gönderdi ve beni arayarak ikisi de histereskopi operasyonu ile rahmin genişletilmesi gerektiğini söylüyor aksi durumda rahim şeklinden dolayı düşük yapma ihtimalin çok yüksek dedi..
daha sonra başka doktorlardan da fikir almak için medical park göztepe nur hanıma gittik ve nur hanım birkaç ay bekleyin bu rahim o kadar da kötü değil bebek için yeterli alan var burada dedi..
ertesi gün yine kendi kliniği olan farklı bir doktora gittik , o da hamile kalabilirsin bu rahimle ama düşük olabilir, erken doğum ile ölü doğum yada erken doğum sebebi ile bebeğin gelişim bozuklukları olabilir bu yüzden histereskopi olmanda fayda var dedi.. (( bunlar hep ihtimal tabi ki...
Instagramdan yazdıgım doktorların ise bir kısmı histereskopi ile genişletilmeli derken, kimisi de gerek yok yeterli alan var dedi
Konu hk duyduğu bildiği olan var mı kızlar canım çok yanıyor ne olur birşey söyleyin perişanım
Gebelik mümkün olsa da riskleri var , bu riske girmemek adına doktoru dinleyip ameliyat olmak en güzeli tüp bebekte okadar para verip sonra düşük olması psikolojik açıdan çok daha zor ve ağır olacaktır. O yüzden herzaman doktoru dinlemek gerekir benim de kalp şeklinde rahim ama çok olmadığı için gerek yok dediler yumurta toplama da eğer aşırı bir form değişikliği mevcutsa ameliyatla düzelteceklerini söylediler aslında aynı şeyi demişler sana da ve bunda asla kötü bir şey yok bunu diyen doktor da asla sana kötülük olsun yada kazıklayayım para alayım mevzusu değil adam işini şansa bırakmak istememiş ve bu çok güzel bir şey aslında ilgilenmeleriMerhaba arkadaşlar bunu bitik bir psikoloji ile ağlayarak yazıyorum nolur yaşayan yada duyan bilen varsa birşey söylesin
Bunu size önceden söyleyip yapmaları gerekirdi , alan olsun olmasın önlem almak gerekir işi şansa bırakmak büyük hatalardan bir ama her biri tecrübe .. umarım en kısa zamanda sağlığınız için olursunuz ameliyatınızı. “Tekrar düşük yaşarsam” çok yanlış bence işi şansa bırakıp yine üzülebilirsiniz. Önce kendi sağlığınızı düşünün ki sağlıklı gebeliği tamamlayabilin.Mehrii34 benim deneme sürem 3 seneyi geçti maalesef bir başarısız bir düşükle sonuçlanan iki tüp tedavim oldu onun dışında da iğne vs yine erken haftalarda 3 düşüğüm olmuştu ama 4 doktor gezdim hepsi erken düşüklerin t rahimden olmadığını ve yeterli alan olduğunu söyledi şimdilik operasyon önermediler ama tekrar düşük yaşarsam sanırım içimin rahat etmesi için olacağım