- 13 Ocak 2020
- 44.534
- 167.746
- 33
Thread 'Tüp Bebek Yolculuğum ' Tüp Bebek YolculuğumAh canım saat şuan gecenin 3 bucuğu forumda çaresizce sayfaları okurken cvp attın tam sürecini anlatırmısın nolur Ne kdr denedin olmadı histereskopi nasıl geçti kim yaptı histereskopiden sonra kaçıncı denemede oldu vs
Benim hikayem burda detayları okumak istersen. 1 tüp bebk negatifim var 2.ye hazırlanırken hamile kaldım. O arada histereskopi olmuştum. Rahim filmim ilk sayfada bak bakınca anlarsın sen de zaten. Filmime bakan bir ton doktor oldu aralarında prof da dahil. Herkes normal dedi. Tüp bebek doktorum Eray Çalışkan'dı. O dedi bak rahminde bir problem var bu yüzde elli düşüğe sebep olur. Genelde 2 düşük sonrası histereskopi ila düzeltilir dedi. Tam redaviye başlayacağımız gün öğrendik. Bir şey diyemedik. Allah'a emanet dedik başladık. Bende amh düşük. Tek embriyom oldu transfer oldu. O da negatif sonuçlandı. Ardından hocaya hemen histereskopi istiyoruz biz düşük riskini almak istemiyoruz dedik. Ve rahme atılan çizik gebe kalma ihtimalini arttırdığı için de istiyoruz dedik. O da çok doğru karar dedi keşke herkesr yapsak dedi. Çünkü hsgde görünmeyen perde polip varsa onlar da temizlenecekti. Neyse ki sorun çıkmadı başka tepedeki çıkıntı giderildi. Operasyonumu Bertan Akar yaptı. Özel Kocaeli Hastanesi'nde. Eray hoca o da yapabilir dedi maddi olarak biraz daha uyguna geleceği için onu seçtik bu süreçte maddiyat da düşünmek gerekiyor. Şubatta histereskopi oldum. Mart sonu regl olunca 2. Tüp bebek denememi yapacaktım. Hamile kalmışım. Inşallah sana da vesile olur.