Bebeğinizi sağlikla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun kolay değil zor atlatmişsiniz lohusalik dönemini.Bebek icin üzülmeyin büyüdukçe gecer umarim bulabilirseniz eğer kantaron yağı sürün izin olduğu yere hem zarar vermez hemde yara izlerini geçirme etkisi var her gün krem sürer gibi sabah akşam sürün 2.5 aylik bence zarari olmaz gibi ama siz yinede sorun bi doktora içiniź rahat kullanirsiniz en azindankızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
Oda ayri bir konu. Nedir bu yeni dogum yapan gelinlerin kaynanadan cektikleri yahu. Bizde bosanmanin esiginden donduk ilk dogumumdan sonra. Gelin torun dogurdu diye her b*ka maydanoz olma hakkini goruyorlar kendilerinde. Aklima geldi yine sinirim bozuldu gece gece.Hiç dert etmeyin, bebeklerin cildindeki iz geç iyileşiyor ama tamamen geçiyor. Benim oğlumda çok çizdi yüzünü hepsi geçti. Allah beterinden korusun. Yeni doğum yapmış gelini darlayan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın, benimki dahil.
Bu Nasil bi laf ya?Siz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Çocuklar düşüyor, kalkıyor, dikişlik yaraları oluyor da öyle çok belirgin izler kalmıyor. Tırnak çiziği ne kadar derin olabilir ki, hayal edemedim?
Doktorun önermediği, oradan buradan duyduğunuz hiçbir yöntemi uygulamayın.
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha çok ufak, zamanla geçer mutlaka.
Geçmiş olsun.
Oda ayri bir konu. Nedir bu yeni dogum yapan gelinlerin kaynanadan cektikleri yahu. Bizde bosanmanin esiginden donduk ilk dogumumdan sonra. Gelin torun dogurdu diye her b*ka maydanoz olma hakkini goruyorlar kendilerinde. Aklima geldi yine sinirim bozuldu gece gece.
kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım
yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum
Bu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
çok tşk ederimGeçmiş olsun. Merak etmeyin geçer teni çok taze daha. Benim de 2 aylık bebeğim var. Bir yeri çizildiğinde, pişik olacak gibi olursa falan direk kantaron yağı sürüyorum. Geçtiğimiz günlerde hastanede yattı fdamar yolları, burnuna da oksijen taktılar flaster falan çok kötü yara yaptı. çok kötü oldu eli, yüzü. Kantaronu sabah akşam sürdüm çok şükür kalmadı.
1 aydir bunu takiyor olamazsiniz di mi? Kazadir bu olur, cocuklar boyle boyle buyuyor. Biraz daha sakin kalmaya calisinkızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
Arkadaş kötü bir şey dememiş ki neden bu kadar sert yaptınız ben anlayamadım. Kadınlar anne olunca normalde takmayacağı şeyleri daha fazla takabiliyorlar bu gayet olağan bir durum. Sevilmediniz filan demeniz aşırı tuhaf geldi.Bu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
Siz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Çocuklar düşüyor, kalkıyor, dikişlik yaraları oluyor da öyle çok belirgin izler kalmıyor. Tırnak çiziği ne kadar derin olabilir ki, hayal edemedim?
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha
çok tşk ederim derisini kaldırmış çukur duruyor teni aşırı beyaz orasida kizarik durunca çok takıyorum doktor 1 sene içerisinde geçer dedi umarım geçerSiz annelik duygusuyla biraz abartıyor olabilir misiniz?
Doktorun önerdiği bir şey varsa onu kullanın. Daha çok ufak, zamanla geçer mutlaka.
Geçmiş olsun.
çok tşk ederim umarım bizimkide geçerZamanla gecer merak etmeyin. Benim oglumunda elleri hic durmazdi bir iki kez baya kanatti yuzunu simdi 4 yasinda cildi kaymak gibi. Bu kadar dert etmeyin kendinize ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?