- 3 Mayıs 2015
- 13.303
- 48.725
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun rabbim başka sıkıntı vermesin inş ilk bebeğim olunca en ufak şeyi dahi takıyorum maalesefBak benim oğluma 2 aylıkken tortikollis teşhisi kondu. İnternettem bak bebekler nasıl gözüküyor. O kadar çok ağladom kğ bebeğim böyle mi kalacak diye. 1 aylık fizik tedavi ile düzeldi. Geçti gitti bitti. Sakin ol sen doktorun dediğini yap geçer
amin inş çok tşk ederimBenim oğlumda da tırnak izi olmuştu.yuz büyüdükçe iz siliklesiyor.tamamen kaybolmamakla beraber göze gelmiyor diyebilirim.kafaniza takmayın.Allah daha büyük hastalıkla, sıkıntılarla imtihan etmesin
Benim oğlumda da tırnak izi olmuştu.yuz büyüdükçe iz siliklesiyor.tamamen kaybolmamakla beraber göze gelmiyor diyebilirim.kafaniza takmayın.Allah daha büyük hastalıkla, sıkıntılarla imtihan etmesin
Ayy Allah korusun bacımöyle bi durumda burda olamazdım heraldeBu arada başlığı dünden beri görüyorum. Dedim kocasınınn sırtında tırnak izi gördü heralde ahahah
Benimki keşke oğlunu kıskansa, benim oğlumu benden kıskanıyor.. Darısı benim başıma.rolleri değiştirdik resmen herşeye burunları sokmazlarsa olmaz yardıma gelirken o zehir gibi çalışan akılları durur ama laf sokmaya gelince herkesten önce başı çekerler ben temelli kestim ilişki mi gidip gelmiyorum onun yüzünden sürekli eşimle kavga ediyoruz oğlunu paylaşamıyo kadın o kadar çok seviyordun niye evlendirdin insan evladını eşinden kıskanır mı bize mi denk geliyo böyle dengesizler bilmiyorum
inş cnm çok tşk ederimuygulamaya yeni katıldım foto konulduğunu bilmiyordumGeçmiş olsun, keşke bir fotoğraf koysaydınız daha iyi yorum yapardık. Bu kadar stres olmayın lütfen, herşeyi mükemmel yapmak zorumda değilsiniz, benim önceliğim her zaman ailem, sonra yemek, gerisi olduğu kadar olmuştur her zaman. İzi geçer inşallah annesi, benim de bazı izlerim aylarca kalır, sonra geçer.
Canım doğumdan sonra anneler olarak neyi görsek kafaya takıyoruz zaten ama için rahat olsun izi falan kalmaz. Benim oğlum da çok derin çizmişti ama kalmadı ki bebekken Allah korusun ama yanık yaralarında bile iz kalmıyo. Korkmayınkızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer
çok tşk ederim ilk günden eldiven kullanmıyorum aslında tek olunca kesmeye vakit bulamadım o yüzden eldiven takmıştı oda bu başıma geldi allah beterinden korusungeçmiş olsun, iz kalacağını pek zannetmem, büyüdükçe gecer gibi geliyor bana, benim kızım burnunu cizmisti çok derin, kalmadı izi, bir şey de kullanmamamisti.
bir de tavsiyem sık sık tırnaklarını kesin, ellerine eldiven takmayın. eldiven takılan bebekler daha tecrübesiz oluyor ve eldiven çıkınca daha çok çiziyor. küçüklere eldiven takmadım, hiç öyle derin çizikler olmadi. ufak tefek oldu, ama büyük kızımda hep takardim, çıkardığım gün, çığlık çığlığa ağladı bir baktık ki derinden çizmiş kapatmış.
elleri kapatmak gelişimsel açıdan da pek tavsiye edilmiyor, bol bol keşfetsin minik ellerini, parmaklarını. sağlıkla büyütün bebeginizi
çok tşk ederim içimi rahatlattınızCanım doğumdan sonra anneler olarak neyi görsek kafaya takıyoruz zaten ama için rahat olsun izi falan kalmaz. Benim oğlum da çok derin çizmişti ama kalmadı ki bebekken Allah korusun ama yanık yaralarında bile iz kalmıyo. Korkmayın
Benim de bebişin elini kedi tırmaladı izi kaldı Büyüdükçe geçer diye Ümit ediyorugexmos
sizede cok geçmiş olsun en kısa zmnda geçer inşBenim de bebişin elini kedi tırmaladı izi kaldı Büyüdükçe geçer diye Ümit ediyorum
Kantaron yağını bende alayım bari herkes önermiş Bir de konuyla bağımsız ben çarpma düşme durumunda morluk şişlik için arnica jel kullanıyorum cok memnunum hiç morarmadan geçiriyor aklınızda olsunsizede cok geçmiş olsun en kısa zmnda geçer inş
çok tşk ederim bende çok araştırdım bu tür izlere hep kantaron yağını öneriyorlar benim bebiş küçük olduğu için kullanmaya korkmuştum ama herkes kullanıyormuş inş işe yararKantaron yağını bende alayım bari herkes önermiş Bir de konuyla bağımsız ben çarpma düşme durumunda morluk şişlik için arnica jel kullanıyorum cok memnunum hiç morarmadan geçiriyor aklınızda olsun