Tırnak izi

cok tşk ederim doktorumuz 1 sene içerisinde geçer dedi krem kullanıyoruz geçer inş

ilk çocuğum olduğu için belkide bu kadar takıyorum ona iyi bakamadım diye düşünüyorum

bir aydır tırnak çiziği yüzünden kendinize ve dolayısıyla bebeğinize daha çok eziyet ediyorsunuz. doktora götürün içiniz rahat etsin siz ve bebeğiniz de huzurlu olun.

amin inş yapmadığı şey kalmadı onun yüzünden tek başıma kaldım bide ilk çocuğum acemiyim başıma bu geldi onun yüzünden

böyleleride bizi bulur ztn yapmadığı şey kalmadı Allahindan bulsun ne diyim artık

çok tsk ederim ilk çocuğum hem acemiyim hem de herşeyi dört dörtlük yapmak istiyorum bu tür olaylar başıma gelince kendimi yetersiz hissediyorum çocuğuma yeteri kadar iyi bakamıyorum gibi hissediyorum lohusalık sendromu yaşıyorum heralde zmnla duygularım yerine oturur ins

aynı kişiden bahsediyoruz heraldebu kaynanaların hepsi aynı burnunu herşeye sokup ne huzur nede heves bırakırlar insanda

çok tşk ederim 2 buçuk aylık kızım bi sıkıntı olmaz demi

çok tşk ederim derisini kaldırmış çukur duruyor teni aşırı beyaz orasida kizarik durunca çok takıyorum doktor 1 sene içerisinde geçer dedi umarım geçer

Ben çocukken yanaklarımda uçuk çıkardı sürekli. 1 yaşından sonraki fotoğraflarımın birçoğu uçuklu.
Derin yara olur, kabuk düştükten sonra epey derin kırmızı çukurlar kalırdı. Ben de beyaz tenliyim. Ama hepsi iyileşiyordu, hiçbirinin izi kalmadı yüzümde.
Şimdi olsa öyle iyileşmez belki ama çocuklarda biraz geç iyileşse de öyle kolay kolay iz kalmıyor.
Doktor da 1 sene demiş zaten. Geçer yani, merak etmeyin.

ben giydirirken çocuğun tırnağı burnunun yanına gelmişti de çizilmişti. yüzünde iz kalacak, belki psikolojisi etkilenecek belki de meslek seçimi etkilenecek diye ağlamıştım, sonra geçti tabi lohusalık çok başka bi kafa ya, sırtına kaka çıktığında da altını bile değiştiremiyorum diye ağladığımı bilirim. yüzü de geçecek, duygularınızdaki yüksek dalgalanma da geçecek

1 aydir bunu takiyor olamazsiniz di mi? Kazadir bu olur, cocuklar boyle boyle buyuyor. Biraz daha sakin kalmaya calisin
1 aydır her saniye aklimdalohusalık sendromu yaşıyorum heralde bide tek kalınca çok zorlandim böyle bi olay oluncada kendimi yetersiz hissettim

Teşekkür ederim. Okuyunca şok oldum ben de
Cevap veremeyeceği birisi kötü anne demiş sanırım kendisine, bilemedim derdi neyse artık.

aynı duyguları yaşıyorum şuan ilerde polis olmak isterse olamayacak benim yuzumden diye normalde de üzülürüm ama şuan aşırı takıyorum her saniye aklımda kafami başka şeylere veremiyorum lohusalık sendromu yaşıyorum heralde bian önce düzelirim ins

bir aydır tırnak çiziği yüzünden kendinize ve dolayısıyla bebeğinize daha çok eziyet ediyorsunuz. doktora götürün içiniz rahat etsin siz ve bebeğiniz de huzurlu olun.
doğru söylüyorsunuz bu şekilde çocuğuma da odaklanamiyorum bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarmam lazım lohusalık sendromu yaşıyorum heralde duygularım aşırı karışık biran önce düzelirim inş

İzi kalmaz merak etmeyin benim oğlum çok gazliydi yüzünü cizerdi hep derin hemde kaç kez çizdi hiç iz yok pamuk gibi görsen 4 yasinda şuanda

bi kaç doktora götürdüm hepsi geçer dedi ama çevremdekiler nette yazanlar kafami iyice karıştırdı herşey üst üste gelince biraz duygularım karma karışık bi hal aldı inş kızımın yüzüde benim duygularimda biran önce düzelir

İzi kalmaz merak etmeyin benim oğlum çok gazliydi yüzünü cizerdi hep derin hemde kaç kez çizdi hiç iz yok pamuk gibi görsen 4 yasinda şuanda
çok tşk ederim ben biraz sabırsızım doktor 1 sene içerinden düzelir dedi ama ben her saniye bakıyorum bi gelişme var mı diye

çok tşk ederim ben biraz sabırsızım doktor 1 sene içerinden düzelir dedi ama ben her saniye bakıyorum bi gelişme var mı diye
1 seneyi bile bulmaz , sizi çok iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca başka oluyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…