cok tşk ederim doktorumuz 1 sene içerisinde geçer dedi krem kullanıyoruz geçer inşBebeğinizi sağlikla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun kolay değil zor atlatmişsiniz lohusalik dönemini.Bebek icin üzülmeyin büyüdukçe gecer umarim bulabilirseniz eğer kantaron yağı sürün izin olduğu yere hem zarar vermez hemde yara izlerini geçirme etkisi var her gün krem sürer gibi sabah akşam sürün 2.5 aylik bence zarari olmaz gibi ama siz yinede sorun bi doktora içiniź rahat kullanirsiniz en azindan
Kantaron yağı kullanabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.Bebek daha teni taze olduğu için geçer zamanla.Eşimin boğazında ameliyat izi de kantaron sayesinde geçmişti.Sizde olan iz yüzünden belki hassassınız ama üzülmeyin çocuğunuz belki önemsemeyecektir.Benim de göz kapağımda iz var ve hicbir zaman rahatsız olmadım hoşuma bile gidiyor beni ben yapan bu
ilk çocuğum olduğu için belkide bu kadar takıyorum ona iyi bakamadım diye düşünüyorumKantaron yağı kullanabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.Bebek daha teni taze olduğu için geçer zamanla.Eşimin boğazında ameliyat izi de kantaron sayesinde geçmişti.Sizde olan iz yüzünden belki hassassınız ama üzülmeyin çocuğunuz belki önemsemeyecektir.Benim de göz kapağımda iz var ve hicbir zaman rahatsız olmadım hoşuma bile gidiyor beni ben yapan bu ayrıcalıklarım.
Hiç dert etmeyin, bebeklerin cildindeki iz geç iyileşiyor ama tamamen geçiyor. Benim oğlumda çok çizdi yüzünü hepsi geçti. Allah beterinden korusun. Yeni doğum yapmış gelini darlayan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın, benimki dahil.
amin inş yapmadığı şey kalmadı onun yüzünden tek başıma kaldım bide ilk çocuğum acemiyim başıma bu geldi onun yüzündenHiç dert etmeyin, bebeklerin cildindeki iz geç iyileşiyor ama tamamen geçiyor. Benim oğlumda çok çizdi yüzünü hepsi geçti. Allah beterinden korusun. Yeni doğum yapmış gelini darlayan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın, benimki dahil.
böyleleride bizi bulur ztn yapmadığı şey kalmadı Allahindan bulsun ne diyim artıkOda ayri bir konu. Nedir bu yeni dogum yapan gelinlerin kaynanadan cektikleri yahu. Bizde bosanmanin esiginden donduk ilk dogumumdan sonra. Gelin torun dogurdu diye her b*ka maydanoz olma hakkini goruyorlar kendilerinde. Aklima geldi yine sinirim bozuldu gece gece.
çok tsk ederim ilk çocuğum hem acemiyim hem de herşeyi dört dörtlük yapmak istiyorum bu tür olaylar başıma gelince kendimi yetersiz hissediyorum çocuğuma yeteri kadar iyi bakamıyorum gibi hissediyorum lohusalık sendromu yaşıyorum heralde zmnla duygularım yerine oturur insBu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
aynı kişiden bahsediyoruz heraldeEşim destekçimdi ama o halde bile deli oldum. Ne zaman bi lohusa görsem bu kaynana eziyeti gelir deli olurum. Oğlan 15 aylık oldu, hala her b.ka karışma derdinde, hala bana müsait misin diye sormadan evime gelme hevesinde. Hala saygısızca herşeye üstüne vazife gibi yorum yapma derdinde. Gelip yardım ettiğide yok, hizmetçisi varmış gibi çakılır koltuğa. Yine sinirim tepeme çıktı benimde.
çok tşk ederim 2 buçuk aylık kızım bi sıkıntı olmaz demiBebeğim 4 aylık ve her tırnağı küçücük uzadiginda öyle bir çiziyor ki bayaga kan geliyor kabuk falan bağlıyor.
Ben de hiç istemem çizsin hatta senin gibi dertlenirdim yüzünde bir şey kalırsa benim yüzümden olacak diye ama çözümü kantoron yağında buldum canım. Eve 1 şişe alıyorsun ben her şeye kullanıyorsun.
Alt mi pisti sür hatta pismeden ara ara sur, yarası mi var sur (içinde hücre yenileme özeliği olduğu için çabuk topluyo ve iz bırakmıyor), bir yere çarptı kızardı morardı mi sur hemen rengi eski haline döndürüyor. Büyük bir mucize kendisi.
çok tşk ederim derisini kaldırmış çukur duruyor teni aşırı beyaz orasida kizarik durunca çok takıyorum doktor 1 sene içerisinde geçer dedi umarım geçer
1 aydır her saniye aklimda1 aydir bunu takiyor olamazsiniz di mi? Kazadir bu olur, cocuklar boyle boyle buyuyor. Biraz daha sakin kalmaya calisin
Hissetmeyin. Biz bu dunya uzerindeki en guclu canlilariz. Hicbir erkek annelige hicbir acidan dayanamazdi ve siz de iyi bir annesiniz1 aydır her saniye aklimdalohusalık sendromu yaşıyorum heralde bide tek kalınca çok zorlandim böyle bi olay oluncada kendimi yetersiz hissettim
Arkadaş kötü bir şey dememiş ki neden bu kadar sert yaptınız ben anlayamadım. Kadınlar anne olunca normalde takmayacağı şeyleri daha fazla takabiliyorlar bu gayet olağan bir durum. Sevilmediniz filan demeniz aşırı tuhaf geldi.
aynı duyguları yaşıyorum şuan ilerde polis olmak isterse olamayacak benim yuzumden diye normalde de üzülürüm ama şuan aşırı takıyorum her saniye aklımda kafami başka şeylere veremiyorum lohusalık sendromu yaşıyorum heralde bian önce düzelirim insben giydirirken çocuğun tırnağı burnunun yanına gelmişti de çizilmişti. yüzünde iz kalacak, belki psikolojisi etkilenecek belki de meslek seçimi etkilenecek diye ağlamıştım, sonra geçti tabilohusalık çok başka bi kafa ya, sırtına kaka çıktığında da altını bile değiştiremiyorum diye ağladığımı bilirim. yüzü de geçecek, duygularınızdaki yüksek dalgalanma da geçecek
doğru söylüyorsunuz bu şekilde çocuğuma da odaklanamiyorum bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarmam lazım lohusalık sendromu yaşıyorum heralde duygularım aşırı karışık biran önce düzelirim inşbir aydır tırnak çiziği yüzünden kendinize ve dolayısıyla bebeğinize daha çok eziyet ediyorsunuz. doktora götürün içiniz rahat etsin siz ve bebeğiniz de huzurlu olun.
bi kaç doktora götürdüm hepsi geçer dedi ama çevremdekiler nette yazanlar kafami iyice karıştırdı herşey üst üste gelince biraz duygularım karma karışık bi hal aldı inş kızımın yüzüde benim duygularimda biran önce düzelirBen çocukken yanaklarımda uçuk çıkardı sürekli. 1 yaşından sonraki fotoğraflarımın birçoğu uçuklu.
Derin yara olur, kabuk düştükten sonra epey derin kırmızı çukurlar kalırdı. Ben de beyaz tenliyim. Ama hepsi iyileşiyordu, hiçbirinin izi kalmadı yüzümde.
Şimdi olsa öyle iyileşmez belki ama çocuklarda biraz geç iyileşse de öyle kolay kolay iz kalmıyor.
Doktor da 1 sene demiş zaten. Geçer yani, merak etmeyin.
çok tşk ederim ben biraz sabırsızım doktor 1 sene içerinden düzelir dedi ama ben her saniye bakıyorum bi gelişme var mı diyeİzi kalmaz merak etmeyin benim oğlum çok gazliydi yüzünü cizerdi hep derin hemde kaç kez çizdi hiç iz yok pamuk gibi görsen 4 yasinda şuanda
1 seneyi bile bulmaz , sizi çok iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca başka oluyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi :)çok tşk ederim ben biraz sabırsızım doktor 1 sene içerinden düzelir dedi ama ben her saniye bakıyorum bi gelişme var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?