çok tşk ederim1 seneyi bile bulmaz , sizi çok iyi anlıyorum söz konusu evlat olunca başka oluyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnak izi
- Konu Sahibi laana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hiçbir gelin robot değildir gibi olmuşBu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
muayyen gununuzdesınız sanırımBu Nasil bi laf ya?
Siz annelik duygusuyla biraz abartiyor ola bilirmisiniz ne demek be ?annelik duygularda hic Bir sınır yoktur hanim efedi, kadin yeni dogum yapmis, yanliz bakiyor zaten stresin icinde! Lohusa dönemler de hic de kolay degil ! Ya Anne degilsiniz, yada annenizin tarafindan hic sevilmediniz sanirim
konu sahıbı yenı anne oldugum ıcın abartıyor olabılırım demıs konu sahıbı bıle kendısının farkında
sızın bugun neye canınız sıkıldı bır yazında rahatlayın bence
çok tşk ederimgecmıs olsun
doktorunuz gecer demıs zaten evet gercekten gecıyor kendı yuzunu cızmeyen bebek yok denecek kadar azdır :)
- 8 Mart 2015
- 25.104
- 1
- 81.227
- 598
Yazın oğlumun alnı yarıldı okulda, iz kalmasın diye dikiş atmadılar, yapıştırıldı.
Ben yanında yoktum, eğer olsaydım ‘saçmalamayın bırakın izin derdini en çabuk iyileşecek yöntemi uygulayın’ derdim çünkü çocuk 1 hafta pansuman 1 aya yakın da bandajlı gezdi yaz sıcağında.
Düşünün dikişlik yarık geçti 4 5 ay içinde.
Ha bebekken de göbeği yanmıştı büyük bir bölge idi, o da geçti.
Geçmese ne olur, önemli olan sağlık değil mi?
Çok rahatsız olursa büyüyünce çeşitli tekniklerle iyileştirme uygulatır, günlük malzemelerle de kapatır.
Ben yanında yoktum, eğer olsaydım ‘saçmalamayın bırakın izin derdini en çabuk iyileşecek yöntemi uygulayın’ derdim çünkü çocuk 1 hafta pansuman 1 aya yakın da bandajlı gezdi yaz sıcağında.
Çok rahatsız olursa büyüyünce çeşitli tekniklerle iyileştirme uygulatır, günlük malzemelerle de kapatır.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Çat kapı çıkar gelirdi. Ver bende dursun ver kucağımda uyusun, altını ben değiştireyim, ben geldim az uyusun. Gözü açılmayan bebeği zorla uyandırmaya çalışırdı kaç kez terslerim sayısını bilmiyorum. Birde iş yapsa gam yemem. Güya alt değiştirecek bez getir ıslak mendil getir kirli bezi at ben ne anladım o işten..aynı kişiden bahsediyoruz heraldebu kaynanaların hepsi aynı burnunu herşeye sokup ne huzur nede heves bırakırlar insanda
aynı durumu bende yaşadım hamilelikten önce ameliyat oldum kayınvalidem ziyaretime dahi gelmedi doğum yapacağım gün benden önce hastaneye gitmiş bide gelmiş diyo ki refakatçi olarak kalayım torunu olacak ya beni düşündüğünden değil eve geldik dediğiniz gibi çocuk ağlar ağlamaz benden önce gidip aliyo altını degistiriyo mama veriyo ev işlerini ben yapıyorum oda çocuğa bakiyo sanki çocuğu o doğurmuş ilk çocuğum bide o kadar hevesliyim ki ama kadın çocuğumu vermiyo bide hizmet bekliyo allah boylerine akıl fikir versin düşüncesiz insanlar ömrümüzü yiyip bitirdilerÇat kapı çıkar gelirdi. Ver bende dursun ver kucağımda uyusun, altını ben değiştireyim, ben geldim az uyusun. Gözü açılmayan bebeği zorla uyandırmaya çalışırdı kaç kez terslerim sayısını bilmiyorum. Birde iş yapsa gam yemem. Güya alt değiştirecek bez getir ıslak mendil getir kirli bezi at ben ne anladım o işten..
cok tsk ederimdoğumdan kaynaklı heralde duyguları çok yoğun yaşıyorum cocuguma iyi bakamadım yetersiz kaldım diye kendimi suçluyorum ilk çocuğum bide hem acemiyim hem de herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama bunlar çocuk sonuçta büyüyene kadar düşecekte kalkacaksa böyle böyle büyüyeceklerYazın oğlumun alnı yarıldı okulda, iz kalmasın diye dikiş atmadılar, yapıştırıldı.
- 18 Ekim 2020
- 5.042
- 13.015
- 198
Ben iki çocuğuma da doğduklarindan itiare kullandim hiç bir sıkıntı olmuyor canım. Zaten ben de aile hekimimden öğrendim yağı.çok tşk ederim 2 buçuk aylık kızım bi sıkıntı olmaz demi
- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
Yaa o kadar tatlısınız kii, bir çizik o sadece ve geçecek benim oğlum alerjik bir bebekti, neye alerjisi var bulana kadar yanaklarının her yeri komple yara ile dolmuştu, o yaralar kabuk bağlamıştı ve kabukları kalktıkça suyu akardı kıyafetlerine, hiçbir krem fayda etmedi her gün deli gibi ağlardım oğluma bakıp, yüzü hiç geçmeyecek öyle kalacak diye üzülürdüm. Şimdi 3 yaşında, pamuk gibi yumuş yumuş yanakları var öpe öpe koklaya koklaya bitiremiyorum her gün geçiyor annesi üzülme doktorunuzun verdiği kremi kulanırsınız geçer birkaç güne
cok tsk ederimBen iki çocuğuma da doğduklarindan itiare kullandim hiç bir sıkıntı olmuyor canım. Zaten ben de aile hekimimden öğrendim yağı.
çok tşk ederim içimi rahatlattınız bide ilk çocuğum acemiyim bi tek benim başıma geldi sanıyorumYaa o kadar tatlısınız kii, bir çizik o sadece ve geçecek benim oğlum alerjik bir bebekti, neye alerjisi var bulana kadar yanaklarının her yeri komple yara ile dolmuştu, o yaralar kabuk bağlamıştı ve kabukları kalktıkça suyu akardı kıyafetlerine, hiçbir krem fayda etmedi her gün deli gibi ağlardım oğluma bakıp, yüzü hiç geçmeyecek öyle kalacak diye üzülürdüm. Şimdi 3 yaşında, pamuk gibi yumuş yumuş yanakları var öpe öpe koklaya koklaya bitiremiyorum her gün geçiyor annesi üzülme doktorunuzun verdiği kremi kulanırsınız geçer birkaç güne
- 10 Nisan 2013
- 1.134
- 1.584
- 333
çok tşk ederim artık öyle yapıyorum boşuna aldım eldivenleri hiçbi işe yaramıyorlarAklınızda bulunsun bazı eldivenler kolay çıkabiliyor biz bebek çorabı geçirirdik.pijama kollarının ic kısmına koyardık çıkaramazdi.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 10 Nisan 2013
- 1.134
- 1.584
- 333
Ben ilk kızımda bolca almıştım sonra biri akıl verdi çorap geçir diye.ikinci kızımda hiç eldiven kullanmadım direk çorap aldim bolca onun bilek kısmında lastik sayısı fazla çünkü ve bilek kısmı uzun ya.çok tşk ederim artık öyle yapıyorum boşuna aldım eldivenleri hiçbi işe yaramıyorlar
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Inşallah gecicek.merak etmeyincok tşk ederim doktorumuz 1 sene içerisinde geçer dedi krem kullanıyoruz geçer inş
- 4 Aralık 2017
- 1.325
- 3.001
- 133
Mükemmel anne diye birşey yok, hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Mükemmel olacağım diye kendinize eziyet etmeyin. Yoksa çocuğunuzun mükemmel olamadığı için sürekli stresli ve mutsuz bir annesi olur.
Gelişimi için eldiveni çok da önermiyorlar bu arada. Tırnaklarını kısa tutup güzelce törpü yapabilirseniz yeter.
Gelişimi için eldiveni çok da önermiyorlar bu arada. Tırnaklarını kısa tutup güzelce törpü yapabilirseniz yeter.
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498