• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak izi

aynı durumu bende yaşadım hamilelikten önce ameliyat oldum kayınvalidem ziyaretime dahi gelmedi doğum yapacağım gün benden önce hastaneye gitmiş bide gelmiş diyo ki refakatçi olarak kalayım torunu olacak ya beni düşündüğünden değil eve geldik dediğiniz gibi çocuk ağlar ağlamaz benden önce gidip aliyo altını degistiriyo mama veriyo ev işlerini ben yapıyorum oda çocuğa bakiyo😅 sanki çocuğu o doğurmuş ilk çocuğum bide o kadar hevesliyim ki ama kadın çocuğumu vermiyo bide hizmet bekliyo allah boylerine akıl fikir versin düşüncesiz insanlar ömrümüzü yiyip bitirdiler😁
Çok benzerlerini yaşadım. Doğumdan hemen sonra başladı büyüsün bende kalır banada alışsın, bencil olma paylaşımcı ol diye. Eve geldi güya yardıma 3 gün olmuş sezeryan olalı ben kahve yapıyorum o oturuyo. Ben yemek yapıyorum o oturuyo. Altını açıyorum çocuğun benim önümdeki çocuğu kendine çeviriyo. Kocasını alır gelirdi benden yemek filan beklerdi. Öyle nefret ettim öyle tiksindim ki o dönem ağzıyla kuş tutsa bitti gözümde.

Aklınızda bulunsun bazı eldivenler kolay çıkabiliyor biz bebek çorabı geçirirdik.pijama kollarının ic kısmına koyardık çıkaramazdi.
acemi olunca böyle oluyor maalesef akıl verecek kimsede yok artık bu edindiğim tecrübeleri ikinci çocukta kullanırım😅

hakiki kantoran yağı bulmaya çalış , canım benım kızımda çok çizdi yüzünü ama şükür hiç iz yok yüzünde ,

rabbim öyle güzel yaratmış ki herşeyimiz kendini yeniliyor
tşk ederim cnm aslında bir kaç çizik daha olmuştu onlar geçti ama bu baya derin derisini almış inş geçer olan oldu artık

Mükemmel anne diye birşey yok, hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Mükemmel olacağım diye kendinize eziyet etmeyin. Yoksa çocuğunuzun mükemmel olamadığı için sürekli stresli ve mutsuz bir annesi olur.
Gelişimi için eldiveni çok da önermiyorlar bu arada. Tırnaklarını kısa tutup güzelce törpü yapabilirseniz yeter.
çok haklısınız ilk çocuğum olduğu için en ufak şeyi dahi aşırı takıyorum yardim eden kimse de yoktu bende acemi olunca bu şekilde oldu rabbim beterinden korusun düşe kalka büyüyecek artik

oğlumun çenesinin altı sivri kenarlı bir oyuncakla çizilmişti. kıpkırmızı derin bir çizik vardı, 2 yaşında falandı. dr u bile yüksek ihitmalle iz kalır demişti ama o bile geçti çok şükür. sizinkinde kalıcı iz kalması mümkün değil bence. endişe etmeyin
çok tşk ederim içimi rahatlattınız geçmesini dört gözle bekliyorum😁🤗

Çok benzerlerini yaşadım. Doğumdan hemen sonra başladı büyüsün bende kalır banada alışsın, bencil olma paylaşımcı ol diye. Eve geldi güya yardıma 3 gün olmuş sezeryan olalı ben kahve yapıyorum o oturuyo. Ben yemek yapıyorum o oturuyo. Altını açıyorum çocuğun benim önümdeki çocuğu kendine çeviriyo. Kocasını alır gelirdi benden yemek filan beklerdi. Öyle nefret ettim öyle tiksindim ki o dönem ağzıyla kuş tutsa bitti gözümde.
rolleri değiştirdik resmen herşeye burunları sokmazlarsa olmaz yardıma gelirken o zehir gibi çalışan akılları durur ama laf sokmaya gelince herkesten önce başı çekerler ben temelli kestim ilişki mi gidip gelmiyorum onun yüzünden sürekli eşimle kavga ediyoruz oğlunu paylaşamıyo kadın o kadar çok seviyordun niye evlendirdin insan evladını eşinden kıskanır mı bize mi denk geliyo böyle dengesizler bilmiyorum

Kantaron yağı sür canım , çok etkili .

kantaron yağının sarısı bide kırmızısı var arasında fark var mı hangisini almalıyım
Sarı kantaron yağı canım bir damlası bile çok iyi . Her derde deva. Al evde bulunsun yanık izi , yara izi gibi şeyleri geçiriyor

kızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer🙏
Daha çok küçük o yüzden iz kalmaz diye düşünüyorum ama genede doktora götürün, iz kalmaması için kremler var onlardan kullanın, kendinizi üzmeyin, her istediğimiz olmuyor.Cocuklar kontrolümüz dışında zarar görebiliyor

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim oğlumun yüzünü de yanlışlıkla kvm çizdi tırnağıyla. Oda çok üzüldü, bende...
Şu an 6 yaşında ve geçmedi izi kaldı.
Ve ben hep çevremden tırnak izinin geçmediğini duydum bilmiyorum ne kadar doğru.
Ama sizin avantajınız bebeğiniz daha çok küçük ve kvmin tırnakları gibi sert ve büyük değil. Hem teni daha kolay iyileşebilir, hem de daha çok küçük olduğu için iz kalmayabilir.
Umarım iz kalmaz. Tekrardan geçmiş olsun. Ama size önerim kendinizi çok yıpratmayın. Bu sizin psikolojinizi de bebeğinizi de yıpratır

Daha çok küçük o yüzden iz kalmaz diye düşünüyorum ama genede doktora götürün, iz kalmaması için kremler var onlardan kullanın, kendinizi üzmeyin, her istediğimiz olmuyor.Cocuklar kontrolümüz dışında zarar görebiliyor
çok tşk ederim götürdüm krem kullanıyoruz şuan 1 sene içerisinde geçer dedi doktor umarım geçer

çok tşk ederim götürdüm krem kullanıyoruz şuan 1 sene içerisinde geçer dedi doktor umarım geçer
Merak etmeyin o daha tazecik ,hücreleri çok hızlı tazelenir,sadece yarayı kurcalamasın.Kendinizi üzmeyin ,zaman zaman düşecek bir seyler olacak bunlar anne yüreğini yıpratıyor ama ,onun icin en iyi anne sizsiniz ,içiniz rahat olsun

Geçer; zamanla silikleşir yok gibi olur. Canınızı sıkmayın.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim oğlumun yüzünü de yanlışlıkla kvm çizdi tırnağıyla. Oda çok üzüldü, bende...
Şu an 6 yaşında ve geçmedi izi kaldı.
Ve ben hep çevremden tırnak izinin geçmediğini duydum bilmiyorum ne kadar doğru.
Ama sizin avantajınız bebeğiniz daha çok küçük ve kvmin tırnakları gibi sert ve büyük değil. Hem teni daha kolay iyileşebilir, hem de daha çok küçük olduğu için iz kalmayabilir.
Umarım iz kalmaz. Tekrardan geçmiş olsun. Ama size önerim kendinizi çok yıpratmayın. Bu sizin psikolojinizi de bebeğinizi de yıpratır
beni en iyi siz anlarsınız aşırı takıyorum benim yuzumden oldu daha dikkatli olabilirdim bende çok araştırdım tırnak izi geçmiyormuş sizinki kaç yaşında oldu ne kadar zmn geçti bide yeni üye oldum tam bilmiyorum size özelden foto atabilir miyim derinliği sizin oğlunuzla aynı mı bi bakabilir misiniz

beni en iyi siz anlarsınız aşırı takıyorum benim yuzumden oldu daha dikkatli olabilirdim bende çok araştırdım tırnak izi geçmiyormuş sizinki kaç yaşında oldu ne kadar zmn geçti bide yeni üye oldum tam bilmiyorum size özelden foto atabilir miyim derinliği sizin oğlunuzla aynı mı bi bakabilir misiniz
Evet tabiki atabilirsiniz fotoğraf ama benim oğlumdaki iz geçmedi.

kızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 buçuk aylık bebeğim var 40 günlükken yüzünü çok derin çizdi kullanmadığım krem kalmadı ama geçmiyor kafama aşırı takıyorum benim yüzümden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri çıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu için diğerinide ben çıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye düşündüm ama çıkarmış maalesef yüzünün tam ortasını derin bir şekilde çizmiş kendimi suçluyorum sürekli büyüdüğünde kafasına takmasından korkuyorum kendi yüzümde de izler var bu yüzden çok sıkıntılar yaşadım çok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık dönemim çok sıkıntılı geçti kayinvalidem yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 günü tek başıma geçirdim yardım edecek kimsem yoktu o yüzden bir tırnağı kesmek bile çok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yüzü öyle olmadan bigün önce gördüm uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gün yıkayacaktım çocuğu o zmn keserim diye düşündüm ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım için mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yüzünden ömür boyu yüzünde iz kalacak çok zor bi lohusalık dönemi geçirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla geçer🙏
Geçer merak etmeyin bizim bebek daha ufakken yüzünü çok çiziyordu. Hepsi geçti.

Geçenlerde kedimiz, yüzünü çizdi kanadı yavrumun yüzü o bile toparladı geçiyor.

Ciltleri çok taze çabuk onarır kendini. Mümkün mertebe dikkat edin toparlayacak. Ev yapımı kantaron yağı yaraları tamir eder ara ara o bölgeye minicik sürün.

Geçmiş olsun. Merak etmeyin geçer teni çok taze daha. Benim de 2 aylık bebeğim var. Bir yeri çizildiğinde, pişik olacak gibi olursa falan direk kantaron yağı sürüyorum. Geçtiğimiz günlerde hastanede yattı fdamar yolları, burnuna da oksijen taktılar flaster falan çok kötü yara yaptı. çok kötü oldu eli, yüzü. Kantaronu sabah akşam sürdüm çok şükür kalmadı.
Sizin bebişe de çok geçmiş olsun🙏

Back
X