Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

tebrik ederim sizi büyük bir başarı gerçekten kolay değil bu kadar kiloyu vermek kendimden biliyorum :))
bende baya verdim inşlah ömür boyu koruruz cnm verdiğimiz kiloları:))

ah inşallah koruruz tabi, sizi de ben tebrik ediyorum. çok sağolun, çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ediyorum, sağolun. en kısa zamanda sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım. sevgilerimle..

szgicim msn e ekledim seni ama hiç denk gelemedik yaa bn saldım çayıra mevlam kayıra misali gidiyorum sana gelmedi mi ki davetim sen ne zamanlar giriyosun?

süperr olmuşsun azmin beni kıskandırdı bende 86yımdım 11 kilo verdim kararlılıkla bazı sebeblerden kararlılığımı yitirdim ve geri kilo alışımı seyrediyorum acı acı 21 yaşındayım ama öle gözükmüyorum darısı benim başıma senin başarın bana ilham verdi :) tekrardan gitsin kilolarrrr :)

resimleri görünce hadi canım dedim maş. ne kadar güzel fıstık gibi bi kız olmuşsun
kilo gerçektende insana hiç yakışmıyo
tüm güzelliğin ortaya çıkmış seni çok ama çok tebrik ederim süpersin azmine hayran kaldım inş. bi çok kilo vermek isteyen arkadaşa örnek olursun
bende bu aralar doğum sonrası aldığım kiloları vermekle meşgulum 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kilosusu gitti bile çok şükür kaldı hedefe 9 kilocuk
ama en çok istediğim benimde verdiklerimi geri alamak bunu nasıl başardın canım

yaa süper olmuşsun, ilk resmin sana hiç benzemiyor. demek ki isteyince oluyormuş. benim de bi 8 9 kilo vermem gerekiyor.

tebrik ediyorum seni. gerçekten harikasın!!! isteyince olmayacak şey yokmuş demekki. bende doğum sonrası aldıklarımı vermeye çalışıyorum ilk ayı 6 kg ile kapadım ama bakalım bu aralar canım ne görsem istiyo tutuyorum kendimi yaza fit girmek adına ilerisini düşünüyorum deyicek diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum. 1 aydır verdiğim emekler boşa gitmemeli. olucak bu iş. dediğin gibi biz kadınlar herşeyi başarabiliriz

Arkadaşım BRAVO!

Tek kelimeyle muhteşemsin,şuan diyetteyim senin konuna rastlamam resimlerini görmem bana inanılmaz destek oldu,hırslandım ve yapabilirim yapıcam yapmalıyım diyorum...

Çok teşekkür ederim resimlerini ekleyip bizlere umut ,örnek olduğun için.

sevgiyle kal.(Bu arada çok güzelsin)

tebrik ederim seni, hem vermek hem de korumak büyük başarı
Birkaç sorum olacak 1-diyettte iken ekmek yemedin peki unlu veya nişastalı gıdalardan yedin mi hiç?
2-Şu anda hiç mi ekmek yemiyorsun ve de unlu gıda nişastalı vb yiyor musun
uzmanlar hep k.hidratlı gıdaları almayınca kaslar erir diyor da o yüzden sordum.bye

tatlım bayıldım bayıldım...maşallah diyorum sana yaaa böyle azimle senin başaramayacağın şey yok hayatta...kilolar gidince yaşından bile küçük göstermişsin:)çok seviniyorum yaa kilolarından kurtulanları görünce çünkü biliyorum ki ruh durumu da düzeliyor insanın...şimdiii gelelim bana bende aralıklı olarak toplam 17 kilo verdim ama 8 kilosunu geri aldım evleninceve şu anda veremiyorum motivasyonum çok düşük nerden başlamam gerekiyor canım yaa bi yardımcı olurmusun bana yoksa tek başıma yeniden başaramayacağım bunu....hani yeşil çay mı içeyim ilk ne yapayım canım...şimdiden teşekkürler:)

szgicim msn e ekledim seni ama hiç denk gelemedik yaa bn saldım çayıra mevlam kayıra misali gidiyorum sana gelmedi mi ki davetim sen ne zamanlar giriyosun?

tatlım bu aralar hastanede biraz işim vardı giremedim çok ama gelmemiş bana ekleme talebi felan? :44:

çok teşekkür ederim canım, çok sağol. inşallah verirsin en kısa zamanda kilolarını sakın kaybetme ümidini, azimle devam canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…