resimleri görünce hadi canım dedimmaş. ne kadar güzel fıstık gibi bi kız olmuşsun
kilo gerçektende insana hiç yakışmıyo
tüm güzelliğin ortaya çıkmış seni çok ama çok tebrik ederim süpersinazmine hayran kaldım inş. bi çok kilo vermek isteyen arkadaşa örnek olursun
bende bu aralar doğum sonrası aldığım kiloları vermekle meşgulum 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kilosusu gitti bile çok şükür kaldı hedefe 9 kilocuk
ama en çok istediğim benimde verdiklerimi geri alamak bunu nasıl başardın canım
yaa süper olmuşsun, ilk resmin sana hiç benzemiyor. demek ki isteyince oluyormuş. benim de bi 8 9 kilo vermem gerekiyor.
tebrik ediyorum seni. gerçekten harikasın!!! isteyince olmayacak şey yokmuş demekki. bende doğum sonrası aldıklarımı vermeye çalışıyorum ilk ayı 6 kg ile kapadım ama bakalım bu aralar canım ne görsem istiyo tutuyorum kendimi yaza fit girmek adınailerisini düşünüyorum deyicek diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum. 1 aydır verdiğim emekler boşa gitmemeli. olucak bu iş. dediğin gibi biz kadınlar herşeyi başarabiliriz
Arkadaşım BRAVO!
Tek kelimeyle muhteşemsin,şuan diyetteyim senin konuna rastlamam resimlerini görmem bana inanılmaz destek oldu,hırslandım ve yapabilirim yapıcam yapmalıyım diyorum...
Çok teşekkür ederim resimlerini ekleyip bizlere umut ,örnek olduğun için.
sevgiyle kal.(Bu arada çok güzelsin)
tebrik ederim seni, hem vermek hem de korumak büyük başarı
Birkaç sorum olacak 1-diyettte iken ekmek yemedin peki unlu veya nişastalı gıdalardan yedin mi hiç?
2-Şu anda hiç mi ekmek yemiyorsun ve de unlu gıda nişastalı vb yiyor musun
uzmanlar hep k.hidratlı gıdaları almayınca kaslar erir diyor da o yüzden sordum.bye
tatlım bayıldım bayıldım...maşallah diyorum sana yaaa böyle azimle senin başaramayacağın şey yok hayatta...kilolar gidince yaşından bile küçük göstermişsin:)çok seviniyorum yaa kilolarından kurtulanları görünce çünkü biliyorum ki ruh durumu da düzeliyor insanın...şimdiii gelelim bana bende aralıklı olarak toplam 17 kilo verdim ama 8 kilosunu geri aldım evleninceve şu anda veremiyorum motivasyonum çok düşük nerden başlamam gerekiyor canım yaa bi yardımcı olurmusun bana yoksa tek başıma yeniden başaramayacağım bunu....hani yeşil çay mı içeyim ilk ne yapayım canım...şimdiden teşekkürler:)
inş bende zayıflamayı başarabilirim. çikolata olmasaydı hayatımdaah ço..k teşekkür ederim, umarım sizde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız. kendinize güvenmeniz yeterli bunun için. :') ve biz kadınlar herşeyi başarabiliriz. :82:
21 yaşındayım ve 2 sene öncesine kadar "95" kiloydum, bu çok kötü ve utanç verici bir durumdu.
aslında önceleri kilom gayet yerindeydi. fakat annemin vefaatı, babamın başka bir bayanla evlenmesi derken tüm dengelerim bozuldu.
ergenlik döneminde çok fazla sorun yaşadım ve bu bir anda çok fazla kilo almama sebeb oldu.
kullandığım depresyon ilaçlarından dolayı sürekli uyuyan ve haraket etmekten nefret eden bir insan oldum.
artık bu durum önüne geçemiceğim bir hal almıştı, sürekli bir şeyler yemek istiyordum.
aşırı kilolarım hayatımın her alanında beni kısıtladı.
hepimizin zevk aldığı alışveriş, benim kabusumdu.
arkadaşlarımın gereksiz şakaları, etrafımdaki tanıdığım tanımadığım insanların garip tepkileri beni sürekli huzursuz ediyordu.
uzun süredir hiç tartılmamıştım, bir gün arkadaşımla şakalaşırken tartıya çıktım ve "95" yazısını gördüm? o an nefes alamadım sanki.
direk tartıya attım tabi suçu. :') yok canım bozuktur bu dedim.
ve sonrasında karar verdim zayıflamalıydım, o gün başladım rejime temmuz ayının başlarıydı.
çevremde ki bir çok kişiye rejime başladığımı ve zayıflıcağımı söyledim, kimseye inandırıcı gelmedi bir çoğu inşallah dedi alay edercesine tebessüm ederek.
ama ben kararlıydım ve zayıflıcaktım. çok az yemek yedim ilk günler, rüyamda yemek yiyordum her gece, sabahları uyanıp açım diye ağlıyordum. :')
bu bir süre böyle devam etti. salata, meyve yiyerek geçirdim ilk zamanları midem küçülsün diye bunu yapmalıydım.
her öğün 1 ekmek yiyen birisi için bu ne kadar zor bir durum siz düşünün. ilk zamanlar spor kesinlikle yapmadım çünkü haraket etmeyi gerçekten hiç sevmiyordum.
haraket etmek aslında beni çok yoruyordu, merdiven bile çıksam kalbimin atışı acayip hızlanıyor ve nefes alamıyordum.
aradan 2-3 ay geçti, pantolonlarımın belimden düşmesi beni mutlu ediyordu ama bu yetmezdi. daha çok zayıflamalıydım.
zayıfladığımı gördükçe azmim de arttı. daha da hırslandım, sporada başladım.
porsiyonları küçülttüm ve herşeyden samimi olarak söylüyorum yedim. tabi çok az.
spor derken öyle aşırı bir haraket yapmadım aslında hergün akşam kendime 20 dakika ayırdım o kadarcık.
hiç bir ilaç, çay veya başka bir ürün kullanmadım.
şubat ayına kadar hiç tartılmamıştım ama artık insanlar beni görünce şaşkınlık içerisinde bakıyor ve yok artık diyorlardı.
bir gün yengemle otururken ısrarı üzerine çıktım tartıya, ne göreyim? "55" evet ben başarmıştım, ben zayıflamıştım. bu beni çok mutlu etti.
8 ayda "40" kilo vermiştim, herkes bunun çok sağlıksız olduğunu ve bu kiloların 2 katını geri alıcağımı dile getirdi. bu durum beni karamsarlığa sürükledi çoğu zaman.
şuan rejimi bırakalı tamı tamına 2 yıl oluyor. rejimi bıraktığım ilk 2 ay 5 kilo aldım korktum devamı gelicek diye ama çok şükür gelmedi.
2 yıldır 59-60 kilo arasında gidip geliyorum. resimlerimi de göstermek isterim ama forumda yeniyim nasıl koyabiliceğim konusu hakkında hiç bir fikrim yok. /:
ama anlatırsanız koyabilirim.
yani demek istediğim; herşey kafada bitiyor, insan kararlıysa eğer bunun devamı geliyor. yeter ki isteyelim yapamıcağımız hiç bir şey yok. :') biz yeter ki karar verelim, hepimiz bunu yapabiliriz. ben başardım çünkü, sizde başarabilirsiniz.
ve ayrıca yardım ve moral isteyen herkese sonuna kadar destek olabilirim.
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;
şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?