Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ediyorum, sağolun. tabi yardımcı olurum, ağlamayın ama ya üzülürüm valla. elimden ne geliyorsa zevkle yaparım. mesaj sayım 100e ulaşsın özel mesajla mailimi yazarım sık sık konuşuruz. üzülmeyin ama lütfen.
haydii son 6 mesaj takip ediyorum seni yemek yemeye gidicem şimdi ekmeksiz sadece yemeklerden yicem 3 gündür sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyorum inşallah böyle devam ederim
kız walla aklımdan çıkmıon
bugün yemekhanede süper yemekler wardı tam ddim bgn yicem artık doyasıya
sonra sen geldn aklıma dedim bu hatun gibi olcaktım ya ben
azcık yedim kalktım masadan :89:
çok sagol canım eksik olma sabahları elma yiyorum akşamlarıda biraz salata...bugün tartıldım 76 kiloyum nisanın sonuna kadar 60 kilo olmam lazım.başarabilirmiyim sence:18: özel içtigin yada yedigin bişey varmıydı senin egzersiz olarakta ne yapıyodun..destegin için teşekkürler allah herşeyi gönlüne göre versin
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;
şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.
tebrik ederim rüya gibi.insan resimleri görmese inanması çok zor.ben de bir şeyler yapıyorum ama hemen sonuç alamıyorum ya.hamur işini kestim.günde 1dilim ekmek yiyorum.sporu hftada 3 kez en az yapıyorum.ama hızlı gitmiyor kilolar sinir buzucu bi durum..
tekrar tebrikler..
Adınıza sevindim ve umarım ben de yapabilirim :)
süper olmuşsun bayıldım valla bende şimdi 84 kiloyum rejim yapıyorum yarından itibaren ama kollarımda şimdiden bile sarkmalar var sen bu kadar kiloyu verdin mükemmel olmuş da bakıyorum maşiallah hiç sarkma yok özellikle kollar için uyguladığın bişey oldu mu?
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
2 resimi yanyana koysalar ve deseler kı ıkısıde szq ; hadı be derim ..
fıstık olmuşsun fıstık ..
şaşırdım ya bukadarını beklemıyordum.. canı gönulden tebrık edıyorum canım helal olsun sana
hıkayenın bır kısmı benım hayatımla benzer aslında kendımı gorur gb oldum ..
ama ben hala 70'lerdeyım bir düşemedim 60'lara ..
Evet canım maşallah süpersin tek kelime ile harika.Ay içimde azimler fışkırmaya başladı seni görünce tebriklerrrr