• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

haydii son 6 mesaj takip ediyorum seni :9::9: yemek yemeye gidicem şimdi ekmeksiz sadece yemeklerden yicem 3 gündür sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyorum inşallah böyle devam ederim :56::56:

kız walla aklımdan çıkmıon :9:
bugün yemekhanede süper yemekler wardı tam ddim bgn yicem artık doyasıya :23:
sonra sen geldn aklıma dedim bu hatun gibi olcaktım ya ben
azcık yedim kalktım masadan :89:

çok teşekkür ediyorum, sağolun. tabi yardımcı olurum, ağlamayın ama ya üzülürüm valla. :14: elimden ne geliyorsa zevkle yaparım. mesaj sayım 100e ulaşsın özel mesajla mailimi yazarım sık sık konuşuruz. üzülmeyin ama lütfen. :70: :71:

çok sagol canım eksik olma sabahları elma yiyorum akşamlarıda biraz salata...bugün tartıldım 76 kiloyum nisanın sonuna kadar 60 kilo olmam lazım.başarabilirmiyim sence:18: özel içtigin yada yedigin bişey varmıydı senin egzersiz olarakta ne yapıyodun..destegin için teşekkürler allah herşeyi gönlüne göre versin:38:

haydii son 6 mesaj takip ediyorum seni :9::9: yemek yemeye gidicem şimdi ekmeksiz sadece yemeklerden yicem 3 gündür sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyorum inşallah böyle devam ederim :56::56:

ay çok güzel tatlım, aynen böyle devam et. azimli ol bak ben yaptım sende yaparsın iste yeter ki. çok az kaldı çok 4 kaldı bak. :9: :71:

kız walla aklımdan çıkmıon :9:
bugün yemekhanede süper yemekler wardı tam ddim bgn yicem artık doyasıya :23:
sonra sen geldn aklıma dedim bu hatun gibi olcaktım ya ben
azcık yedim kalktım masadan :89:

yeme canım sakın sık dişini bir kaç ay sonra yersin istediğin kadar. :9: beni de aklından hiç çıkarma bu bir kaç ay içinde o halde. :9: :71:

çok sagol canım eksik olma sabahları elma yiyorum akşamlarıda biraz salata...bugün tartıldım 76 kiloyum nisanın sonuna kadar 60 kilo olmam lazım.başarabilirmiyim sence:18: özel içtigin yada yedigin bişey varmıydı senin egzersiz olarakta ne yapıyodun..destegin için teşekkürler allah herşeyi gönlüne göre versin:38:

60 olurmusunuz bilmem ama yeterince kilo verirsiniz, ama yemekte yiyin biraz. ben çok halsiz düştüm mesela kendimi toplamam uzun sürdü, sizde böyle olmasın yiyin ama çok az tıka basa doyurmadan karnınızı, spor yapmak için biraz enerjiye ihtiyacınız var çünkü. ilk zamanlar hiç bir şey yemediğim için spor yapıcak halim yoktu, sporla daha hızlı zayıfladım. ben tibet hareketleri yaptım ve mekik çektim yanı sıra bir kaç hareket daha yaptım tabi ama 20 dk geçmedi hepsinin toplamı, internette çok güzel resimli anlatımları var. biraz araştırın bulamazsanız eğer ben bulur gönderirim size. :70: :71:

tebrik ederim rüya gibi.insan resimleri görmese inanması çok zor.ben de bir şeyler yapıyorum ama hemen sonuç alamıyorum ya.hamur işini kestim.günde 1dilim ekmek yiyorum.sporu hftada 3 kez en az yapıyorum.ama hızlı gitmiyor kilolar sinir buzucu bi durum..

tekrar tebrikler..

özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.

bu benim 95 kiloluk halim. :)

5115.jpg

rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;

5130.jpg

bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;

5143.jpg

bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;

5153.jpg

şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum. :17:

süper olmuşsun bayıldım valla bende şimdi 84 kiloyum rejim yapıyorum yarından itibaren ama kollarımda şimdiden bile sarkmalar var sen bu kadar kiloyu verdin mükemmel olmuş da bakıyorum maşiallah hiç sarkma yok özellikle kollar için uyguladığın bişey oldu mu?

tebrik ederim rüya gibi.insan resimleri görmese inanması çok zor.ben de bir şeyler yapıyorum ama hemen sonuç alamıyorum ya.hamur işini kestim.günde 1dilim ekmek yiyorum.sporu hftada 3 kez en az yapıyorum.ama hızlı gitmiyor kilolar sinir buzucu bi durum..

tekrar tebrikler..

çok teşekkür ediyorum, sağolun. :16: ilk zamanlar bende sonuç alamadım, hiç hissetmiyordum zayıfladığımı dönem dönem kilo vermediğim zamanlarda oldu, biraz sabredin bekleyin zamanla daha çok hızlanıcak kilo vermeniz. böyle durumlarda ümitsizliğe kapılıp, koyvermeyin kendinizi. son sürat devam. :70: :71:

süper olmuşsun bayıldım valla bende şimdi 84 kiloyum rejim yapıyorum yarından itibaren ama kollarımda şimdiden bile sarkmalar var sen bu kadar kiloyu verdin mükemmel olmuş da bakıyorum maşiallah hiç sarkma yok özellikle kollar için uyguladığın bişey oldu mu?

çok teşekkür ederim, sağolun. :16: yo aslında benim kollarımda sarkmalar var hatta sarkmaların en yoğun olduğu yer kollarım. bende çaresini arıyorum merwe90 dumble yi önermişti, onu denicem. sizde deneyin. :71:

tebrik ederim sizi :46: büyük bir başarı gerçekten kolay değil bu kadar kiloyu vermek kendimden biliyorum :))
bende baya verdim inşlah ömür boyu koruruz cnm verdiğimiz kiloları:))

süpersin!!tebrikler inşaallah bende böle olup resimlerimi koyarım..

bu benim 95 kiloluk halim. :)

5115.jpg

rejime
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;

5143.jpg

2 resimi yanyana koysalar ve deseler kı ıkısıde szq ; hadı be derim ..
fıstık olmuşsun fıstık ..
şaşırdım ya bukadarını beklemıyordum.. canı gönulden tebrık edıyorum canım helal olsun sana
hıkayenın bır kısmı benım hayatımla benzer aslında kendımı gorur gb oldum ..
ama ben hala 70'lerdeyım bir düşemedim 60'lara ..

Evet canım maşallah süpersin tek kelime ile harika.Ay içimde azimler fışkırmaya başladı seni görünce tebriklerrrr:46::46::46::46::46::46::46::46:

merhab kıslar nasılsınız. szq cnm bayıldım sana helal olsun .bende spora ve dıyete baslayalı 3 gun oldu kıslar 87 kıloyum hedefım 1 ayda 7-8 kılo vermek duzenlı spor yapıyorum gunde 2 saat bır spor merkezınde yedıklerıme dıkkat edıyorum bakalım ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız

Back