Maşaallah,fıstık gibi olmuşsunuz.tebrikler valla
çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah,fıstık gibi olmuşsunuz.tebrikler valla
tebrik ederim sizi büyük bir başarı gerçekten kolay değil bu kadar kiloyu vermek kendimden biliyorum :))
bende baya verdim inşlah ömür boyu koruruz cnm verdiğimiz kiloları:))
süpersin!!tebrikler inşaallah bende böle olup resimlerimi koyarım..
Tebrik ederim canım. Kilo veremeyeceğim düşüncesini taşıyan insanlara örnek oldun.
Bravoo tekrarr
Evet canım maşallah süpersin tek kelime ile harika.Ay içimde azimler fışkırmaya başladı seni görünce tebriklerrrr
ah çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.
merhab kıslar nasılsınız. szq cnm bayıldım sana helal olsun .bende spora ve dıyete baslayalı 3 gun oldu kıslar 87 kıloyum hedefım 1 ayda 7-8 kılo vermek duzenlı spor yapıyorum gunde 2 saat bır spor merkezınde yedıklerıme dıkkat edıyorum bakalım ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız
tebrik ediyorum sizi darısı başımıza
szgicim msn e ekledim seni ama hiç denk gelemedik yaa bn saldım çayıra mevlam kayıra misali gidiyorum sana gelmedi mi ki davetim sen ne zamanlar giriyosun?
süperr olmuşsun azmin beni kıskandırdı bende 86yımdım 11 kilo verdim kararlılıkla bazı sebeblerden kararlılığımı yitirdim ve geri kilo alışımı seyrediyorum acı acı 21 yaşındayım ama öle gözükmüyorum darısı benim başıma senin başarın bana ilham verdi :) tekrardan gitsin kilolarrrr :)