ay kıyamam ben sana tatlım benim. tabi yardımcı olurum, ama sen üzülme böyle bende üzülürüm. :/ moralini yüksek tut, zayıfladığında tüm erkekler peşinde pervane olucak onu düşün? hırslandır kendini hep, hayal et mesela bol bol hoşlandığın çocuk senin yanına yaklaşmaya cesaret edemicek, erkekler sana hayran gözlerle bakıcak. bunları hayal ederken emin ol yemekler gözüne görünmücektir bile. mesaj sayımın 100 olmasına az kaldı, sabret biraz sana msn adresimi gönderirim eklersin beni her an moral veririm destek olurum, yemek yediğin zaman kızarım felan. sadece biraz sıkıcaksın kendini, sonrasında herşey kendiliğinden gelişicek ve taş gibi bir hatun olucaksın eminim.
çok sağol cnmm yaa çok hırslı azimli birisi değildim ama artık böyle özgüvensiz ve kilolu devam etmek istemiyorum hayatıma gelmişim 19 yaşıma gençliğimi dya doya yaşıyım artık diyorum bu yaşlar bidaha geri gelmez böyle hatırlamak istemiyoum.onun içinde bu sefer gözümü kararttım.sabırsızlıkla bekliyorum mesaj sayısının 100 e ulaşmasını ayrıca her erkek bakmasın istemem o zaman da rahat edemem bi benim sevdiğim bana baksın benim olsun yeter :82: