Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

haydii son 6 mesaj takip ediyorum seni yemek yemeye gidicem şimdi ekmeksiz sadece yemeklerden yicem 3 gündür sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyorum inşallah böyle devam ederim

kız walla aklımdan çıkmıon
bugün yemekhanede süper yemekler wardı tam ddim bgn yicem artık doyasıya
sonra sen geldn aklıma dedim bu hatun gibi olcaktım ya ben
azcık yedim kalktım masadan :89:

çok sagol canım eksik olma sabahları elma yiyorum akşamlarıda biraz salata...bugün tartıldım 76 kiloyum nisanın sonuna kadar 60 kilo olmam lazım.başarabilirmiyim sence:18: özel içtigin yada yedigin bişey varmıydı senin egzersiz olarakta ne yapıyodun..destegin için teşekkürler allah herşeyi gönlüne göre versin

haydii son 6 mesaj takip ediyorum seni yemek yemeye gidicem şimdi ekmeksiz sadece yemeklerden yicem 3 gündür sadece kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek yiyorum inşallah böyle devam ederim

ay çok güzel tatlım, aynen böyle devam et. azimli ol bak ben yaptım sende yaparsın iste yeter ki. çok az kaldı çok 4 kaldı bak.

kız walla aklımdan çıkmıon
bugün yemekhanede süper yemekler wardı tam ddim bgn yicem artık doyasıya
sonra sen geldn aklıma dedim bu hatun gibi olcaktım ya ben
azcık yedim kalktım masadan :89:

yeme canım sakın sık dişini bir kaç ay sonra yersin istediğin kadar. beni de aklından hiç çıkarma bu bir kaç ay içinde o halde.

60 olurmusunuz bilmem ama yeterince kilo verirsiniz, ama yemekte yiyin biraz. ben çok halsiz düştüm mesela kendimi toplamam uzun sürdü, sizde böyle olmasın yiyin ama çok az tıka basa doyurmadan karnınızı, spor yapmak için biraz enerjiye ihtiyacınız var çünkü. ilk zamanlar hiç bir şey yemediğim için spor yapıcak halim yoktu, sporla daha hızlı zayıfladım. ben tibet hareketleri yaptım ve mekik çektim yanı sıra bir kaç hareket daha yaptım tabi ama 20 dk geçmedi hepsinin toplamı, internette çok güzel resimli anlatımları var. biraz araştırın bulamazsanız eğer ben bulur gönderirim size.

tebrik ederim rüya gibi.insan resimleri görmese inanması çok zor.ben de bir şeyler yapıyorum ama hemen sonuç alamıyorum ya.hamur işini kestim.günde 1dilim ekmek yiyorum.sporu hftada 3 kez en az yapıyorum.ama hızlı gitmiyor kilolar sinir buzucu bi durum..

tekrar tebrikler..

süper olmuşsun bayıldım valla bende şimdi 84 kiloyum rejim yapıyorum yarından itibaren ama kollarımda şimdiden bile sarkmalar var sen bu kadar kiloyu verdin mükemmel olmuş da bakıyorum maşiallah hiç sarkma yok özellikle kollar için uyguladığın bişey oldu mu?

çok teşekkür ediyorum, sağolun. ilk zamanlar bende sonuç alamadım, hiç hissetmiyordum zayıfladığımı dönem dönem kilo vermediğim zamanlarda oldu, biraz sabredin bekleyin zamanla daha çok hızlanıcak kilo vermeniz. böyle durumlarda ümitsizliğe kapılıp, koyvermeyin kendinizi. son sürat devam.

çok teşekkür ederim, sağolun. yo aslında benim kollarımda sarkmalar var hatta sarkmaların en yoğun olduğu yer kollarım. bende çaresini arıyorum merwe90 dumble yi önermişti, onu denicem. sizde deneyin.

tebrik ederim sizi büyük bir başarı gerçekten kolay değil bu kadar kiloyu vermek kendimden biliyorum :))
bende baya verdim inşlah ömür boyu koruruz cnm verdiğimiz kiloları:))

süpersin!!tebrikler inşaallah bende böle olup resimlerimi koyarım..

merhab kıslar nasılsınız. szq cnm bayıldım sana helal olsun .bende spora ve dıyete baslayalı 3 gun oldu kıslar 87 kıloyum hedefım 1 ayda 7-8 kılo vermek duzenlı spor yapıyorum gunde 2 saat bır spor merkezınde yedıklerıme dıkkat edıyorum bakalım ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…