resimleri görünce hadi canım dedim maş. ne kadar güzel fıstık gibi bi kız olmuşsun
kilo gerçektende insana hiç yakışmıyo
tüm güzelliğin ortaya çıkmış seni çok ama çok tebrik ederim süpersin azmine hayran kaldım inş. bi çok kilo vermek isteyen arkadaşa örnek olursun
bende bu aralar doğum sonrası aldığım kiloları vermekle meşgulum 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kilosusu gitti bile çok şükür kaldı hedefe 9 kilocuk
ama en çok istediğim benimde verdiklerimi geri alamak bunu nasıl başardın canım
çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. ben rejimi hiç bir zaman tamamen bırakmadım aslında yine sürekli meyve yiyorum, yemek yiyorum yeri geliyor tatlımı pastamı yiyorum tabi eskisine oranla çok çok az yiyorum. önceleri dediğim gibi 1 öğünde 1 ekmek bazen daha fazlasını bile yerdim, 2yıldır ekmekle küs bir şekilde yaşıyorum. açıkcası canımda istemiyor, aralıksız bu düzende beslendiğim için alıştım artık. sporu tamamen bıraktım ama fakat bu aralar düşünüyorum sarkmalarım için onun harici herhangi bir şey yapmıyorum. şuan doğru beslendiğime inanıyorum abartmadan, yerinde ve zamanında yiyorum. bu nedenlede almıyorum sanırım düzene sokmak en önemlisi. tekrar tekrar teşekkür ederim, çok sağolun.