• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

resimleri görünce hadi canım dedim :65: maş. ne kadar güzel fıstık gibi bi kız olmuşsun
kilo gerçektende insana hiç yakışmıyo
tüm güzelliğin ortaya çıkmış seni çok ama çok tebrik ederim süpersin :71: azmine hayran kaldım inş. bi çok kilo vermek isteyen arkadaşa örnek olursun
bende bu aralar doğum sonrası aldığım kiloları vermekle meşgulum 1 ay oldu diyete başlayalı 5 kilosusu gitti bile çok şükür kaldı hedefe 9 kilocuk
ama en çok istediğim benimde verdiklerimi geri alamak bunu nasıl başardın canım

çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. :70: ben rejimi hiç bir zaman tamamen bırakmadım aslında yine sürekli meyve yiyorum, yemek yiyorum yeri geliyor tatlımı pastamı yiyorum tabi eskisine oranla çok çok az yiyorum. önceleri dediğim gibi 1 öğünde 1 ekmek bazen daha fazlasını bile yerdim, 2yıldır ekmekle küs bir şekilde yaşıyorum. :9: açıkcası canımda istemiyor, aralıksız bu düzende beslendiğim için alıştım artık. sporu tamamen bıraktım ama fakat bu aralar düşünüyorum sarkmalarım için onun harici herhangi bir şey yapmıyorum. şuan doğru beslendiğime inanıyorum abartmadan, yerinde ve zamanında yiyorum. bu nedenlede almıyorum sanırım düzene sokmak en önemlisi. :70: tekrar tekrar teşekkür ederim, çok sağolun. :16:

yaa süper olmuşsun, ilk resmin sana hiç benzemiyor. demek ki isteyince oluyormuş. benim de bi 8 9 kilo vermem gerekiyor.

çok sağolun, teşekkür ederim. :71: en kısa sürede arzuladığınız kilonuzda olursunuz umarım sizde, sevgilerimle. :17:

tebrik ediyorum seni. gerçekten harikasın!!! isteyince olmayacak şey yokmuş demekki. bende doğum sonrası aldıklarımı vermeye çalışıyorum ilk ayı 6 kg ile kapadım ama bakalım bu aralar canım ne görsem istiyo tutuyorum kendimi yaza fit girmek adına :52: ilerisini düşünüyorum deyicek diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum. 1 aydır verdiğim emekler boşa gitmemeli. olucak bu iş. dediğin gibi biz kadınlar herşeyi başarabiliriz :52:

ah çok teşekkür ederim, çok sağolun. :17: mesajınızı okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. :70: çok sevindim verdiğiniz kilolara aynen sabredin biraz sonrası daha güzel olucak.. inanın benim de canım ne görsem isterdi elimden geldiğince dışarıya çıkmamaya çalışırdım bu defa da tv izlerken gözüme hep yemekler çarpardı allah'ım neden ya diye söylenip dururdum sürekli. :9: şimdi ogünleri düşünüp gülümsüyorum, sizde bu şekilde olursunuz umarım. :71:

Arkadaşım BRAVO!

Tek kelimeyle muhteşemsin,şuan diyetteyim senin konuna rastlamam resimlerini görmem bana inanılmaz destek oldu,hırslandım ve yapabilirim yapıcam yapmalıyım diyorum...

Çok teşekkür ederim resimlerini ekleyip bizlere umut ,örnek olduğun için.

sevgiyle kal.(Bu arada çok güzelsin)

çok teşekkür ederim canım benim, çok sağol. :17: ah çok utanırım ki. :17: :9: elbette yapabilirsin istemen yeterli.. bende elimden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. :70: tekrar tekrar teşekkür ederim tatlım :71:

tebrik ederim seni, hem vermek hem de korumak büyük başarı
Birkaç sorum olacak 1-diyettte iken ekmek yemedin peki unlu veya nişastalı gıdalardan yedin mi hiç?
2-Şu anda hiç mi ekmek yemiyorsun ve de unlu gıda nişastalı vb yiyor musun
uzmanlar hep k.hidratlı gıdaları almayınca kaslar erir diyor da o yüzden sordum.bye

öncelikle teşekkür ederim, sağolun. :71: yedim tabi ama çok az canım öyle bir istedi ki dayanamayıp kıvrandım öyle yedim oda toplasam ayda 2 kere bile etmez, yedikten sonra dediğim gibi hep vicdan yaptım ve 2 katı spor yaptım. ben mesela tahin pekmeze bayılırım 2 ekmek koysunlar önüme nasıl yediğimi bilmem ve doymam da bir türlü, çok canım çektiğinde ufacık bir parça ekmekle yedim sırf nefsim körelsin diye doymak amaçlı tüketmedim ekmeği rejimdeyken.

şuan hala ekmek yemiyorum çok nadir sıcak pide felan görürsem evde canım çekerse yiyorum birazcık onun harici aklıma gelmiyor bile. pilavımı, makarnamı yiyorum unlu gıdalarda tüketiyorum elbette ama her zaman değil ve çok az istesemde abartamıyorum yerken, bünyem kabul etmiyor bir süre sonra tıkanıyorum buda kendimi kötü hissetmeme sebeb oluyor.

tatlım bayıldım bayıldım...maşallah diyorum sana yaaa böyle azimle senin başaramayacağın şey yok hayatta...kilolar gidince yaşından bile küçük göstermişsin:)çok seviniyorum yaa kilolarından kurtulanları görünce çünkü biliyorum ki ruh durumu da düzeliyor insanın...şimdiii gelelim bana bende aralıklı olarak toplam 17 kilo verdim ama 8 kilosunu geri aldım evlenince:(ve şu anda veremiyorum motivasyonum çok düşük nerden başlamam gerekiyor canım yaa bi yardımcı olurmusun bana yoksa tek başıma yeniden başaramayacağım bunu....hani yeşil çay mı içeyim ilk ne yapayım canım...şimdiden teşekkürler:)

çok teşekkür ederim tatlım benim, çok sağol. :70: bende inan çok seviniyorum insanların zayıfladıklarını duydukça, gördükçe.. ben yaptıysam herkes yapabilir diyorum her defasında. :9:

bir defa başarmışsın yine başarırsın, moralini yüksek tut sıkma canını sakın. yarın sabah başla mesela ne kadar erken başlarsan o kadar iyi, ben çay felan içmedim ılık suyun içine bir kaç damla limon damlatıp başladım güne.. ama şöyle bir durum var canım benim, kabızlık sorunu yaşadım rejime başladığım andan itibaren aslında önceleri de yaşıyordum fakat bu kadar çok değildi, sindirim sistemin alt üst oldu sanki bağırsaklarımı bir türlü çalıştıramadım sporda yapsam fark etmedi.. doktora gittim, beslenme tarzını değiştir dedi eh zaten değiştirdim sürekli meyveyle besleniyorum, bol bol sıvı şeyler tüketiyorum daha ne yapayım derken ilaç verdi 1 hafta kullanıp sonrasında bırakmamı söyledi düzene girecek bağırsakların dedi ama nerde ilacı bıraktığım gün kaldığım yerden devam ettim, bu bana çok sancılı bir dönem yaşattı.. sonrasında sinameki otunu önerdi çevremdeki bir kaç arkadaşım, çay olarak bir tek onu kullandım, 2-3 gün arayla içtim 1 bardak.. sinameki bir nevi müshil etkisi yapıyor biliyorsundur az çok, zararlı olduğunu kullanmamam gerektiğini söyleyenler çok oldu ama gerçekten mecburdum.. tek içtiğim bitkisel çayda oydu bir zararını da görmedim açıkcası hani önermek ne derece doğru olur bilmiyorum ama ben mecburiyetten içtim. bitkisel çaylarda içebilirsin elbette kendini oyalamak seni motive etmesi için kullanabilirsin etkili oluyordur onlarda tabiki de ama ben kullanmadım işte pek bir bilgim yok çaylar hakkında. :44: yeşilçayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama. :9: yarına rejime başlaman ve en kısa sürede istediğin başarıyı elde etmen dileğiyle tatlım çok öptüm ve tekrar teşekkür ettim. :70: :71: başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa da sor lütfen mutlaka, zevkle elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. :54:

ah be güzelim öyle iyi oldu ki sana rastladığım..rejime girip girip nasılsa veremiyorum diye bırakıyordum..10 gün oldu sporla beraber başlamıştım ama baktım tartıda 1 kilo vermişim çok moralim bozuldu..10 gündür nerdeyse aç geziyorum üstüne bir de salona gidip spor yapıyorum ama vere vere 1 kilo vermişim bu iş olmayacak diye tam vazgeçmek üzereydim kiiii....seni gördüm..ümit verdin bana..takipteyim seni bundan sonra..

helal olsun arkadaşım sana ah ah benim kilomu bi bilsen çok fena ama bende rejimdeim şuan dogum sonrası ameliyat oldum göbek fıtıgından 1 senede tam 21 kilo aldım çok kötu haldeyim..ömrum boyunca hep kiloluydum ama hiç bu kadar olmamışım hayatım hep rejimle geçti ama sonu husran hep verdiklerimi 2 katı olarak geri aldım 52 kilo verdim bekarken 100 kilo olarak geri aldım bu yaşıma kadar kilo yuznden hiç mutlu yaşamadım..ama rabbim bu kiloma ragmen bi çocuk nasip etti bana şimdi rabbimin hediyesi için onu annesiz bırakmamak için zaıyflamam lazım çunku 2 sene daha böle kilo almaya devam edersem yatak esiri olacam bacım sen bana guzel moral oldun bende senin gibi olucam ve k.k ada yazıcam inşallah

ah ço..k teşekkür ederim, umarım sizde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız. kendinize güvenmeniz yeterli bunun için. :') ve biz kadınlar herşeyi başarabiliriz. :82:
inş bende zayıflamayı başarabilirim. çikolata olmasaydı hayatımda
olacaktı ama............?

tatlım süpersinnnn :65::65::65::65::65::65::65:
15 yaş gençleşmişsin çıtı pıtı bi genç kız olmuşsun :65::65:
azminden dolayı seni tebrik ediyorum darısı benim gibi isteyenlerin başına diyorum :65::65:

21 yaşındayım ve 2 sene öncesine kadar "95" kiloydum, bu çok kötü ve utanç verici bir durumdu.
aslında önceleri kilom gayet yerindeydi. fakat annemin vefaatı, babamın başka bir bayanla evlenmesi derken tüm dengelerim bozuldu.
ergenlik döneminde çok fazla sorun yaşadım ve bu bir anda çok fazla kilo almama sebeb oldu.
kullandığım depresyon ilaçlarından dolayı sürekli uyuyan ve haraket etmekten nefret eden bir insan oldum.
artık bu durum önüne geçemiceğim bir hal almıştı, sürekli bir şeyler yemek istiyordum.
aşırı kilolarım hayatımın her alanında beni kısıtladı.
hepimizin zevk aldığı alışveriş, benim kabusumdu.
arkadaşlarımın gereksiz şakaları, etrafımdaki tanıdığım tanımadığım insanların garip tepkileri beni sürekli huzursuz ediyordu.

uzun süredir hiç tartılmamıştım, bir gün arkadaşımla şakalaşırken tartıya çıktım ve "95" yazısını gördüm? o an nefes alamadım sanki.
direk tartıya attım tabi suçu. :') yok canım bozuktur bu dedim.
ve sonrasında karar verdim zayıflamalıydım, o gün başladım rejime temmuz ayının başlarıydı.
çevremde ki bir çok kişiye rejime başladığımı ve zayıflıcağımı söyledim, kimseye inandırıcı gelmedi bir çoğu inşallah dedi alay edercesine tebessüm ederek.
ama ben kararlıydım ve zayıflıcaktım. çok az yemek yedim ilk günler, rüyamda yemek yiyordum her gece, sabahları uyanıp açım diye ağlıyordum. :')
bu bir süre böyle devam etti. salata, meyve yiyerek geçirdim ilk zamanları midem küçülsün diye bunu yapmalıydım.
her öğün 1 ekmek yiyen birisi için bu ne kadar zor bir durum siz düşünün. ilk zamanlar spor kesinlikle yapmadım çünkü haraket etmeyi gerçekten hiç sevmiyordum.
haraket etmek aslında beni çok yoruyordu, merdiven bile çıksam kalbimin atışı acayip hızlanıyor ve nefes alamıyordum.

aradan 2-3 ay geçti, pantolonlarımın belimden düşmesi beni mutlu ediyordu ama bu yetmezdi. daha çok zayıflamalıydım.
zayıfladığımı gördükçe azmim de arttı. daha da hırslandım, sporada başladım.
porsiyonları küçülttüm ve herşeyden samimi olarak söylüyorum yedim. tabi çok az.
spor derken öyle aşırı bir haraket yapmadım aslında hergün akşam kendime 20 dakika ayırdım o kadarcık.
hiç bir ilaç, çay veya başka bir ürün kullanmadım.

şubat ayına kadar hiç tartılmamıştım ama artık insanlar beni görünce şaşkınlık içerisinde bakıyor ve yok artık diyorlardı.
bir gün yengemle otururken ısrarı üzerine çıktım tartıya, ne göreyim? "55" evet ben başarmıştım, ben zayıflamıştım. bu beni çok mutlu etti.
8 ayda "40" kilo vermiştim, herkes bunun çok sağlıksız olduğunu ve bu kiloların 2 katını geri alıcağımı dile getirdi. bu durum beni karamsarlığa sürükledi çoğu zaman.
şuan rejimi bırakalı tamı tamına 2 yıl oluyor. rejimi bıraktığım ilk 2 ay 5 kilo aldım korktum devamı gelicek diye ama çok şükür gelmedi.
2 yıldır 59-60 kilo arasında gidip geliyorum. resimlerimi de göstermek isterim ama forumda yeniyim nasıl koyabiliceğim konusu hakkında hiç bir fikrim yok. /:
ama anlatırsanız koyabilirim.

yani demek istediğim; herşey kafada bitiyor, insan kararlıysa eğer bunun devamı geliyor. yeter ki isteyelim yapamıcağımız hiç bir şey yok. :') biz yeter ki karar verelim, hepimiz bunu yapabiliriz. ben başardım çünkü, sizde başarabilirsiniz.

ve ayrıca yardım ve moral isteyen herkese sonuna kadar destek olabilirim. :77:

tebrik ediyorum canım seni..ayrıca moralman yaşadığın talihsizliklerede çok üzüldüm..ama üstesinden gelebilmişsin ne mutlu sana..

Öncelikle gerçekten muhteşem görünüyorsun :nazar: verdiğin kilolardan daha büyük başarı bunları geri almamış olman, asıl bunun için kocaman bir tebriği hakdediyorsun.

İlk mesajını okurken bir kısmında aynı ben dedim, kiloları alırken nasıl da farketmiyoruz değil mi? İnanılması zor ama ben de evlendikten ve iş hayatına başladıktan sonra (aynı döneme denk geliyor) nasıl olduğunu anlayamadan 6 ayda tam 10 kilo aldım :59: (gerçi şu anki halimle kıyaslayınca o bile azmış) o 10 kiloyu aldığımı tartıda görünce diyete başladım her diyetimde 3 kilo verdiysem 5 kilo aldım, sonuç: 2 yılda 25 kilo... bu şekilde devam eden 3 yılın ardından yazdan bu yana 7 kilomu verdim ama orda kaldı işte, son 2 aydır, ne kadar dikkat etsem de gram vermiyorum, bu arada spora gidiyorum tatlı yağlı unlu şekerli yemiyorum, doktora gidip bütün testleri yaptırdım hepsi de normal çıkıyor ama metabolizmam durdu sanki :59:

tebrikler bravo:46: bende bi verebilsem 16 kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum bide hamileyken 20 kilo aldım çatlaklar oldu daha beter olur diyede korkuyorum seninde çatlak oldumu cnm

özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.

bu benim 95 kiloluk halim. :)

5115.jpg

rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;

5130.jpg

bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;

5143.jpg

bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;

5153.jpg

şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum. :17:

gözlerime inanamıyorum en bastaki resmin annen gibi kilo ne kadarda büyük gösteriyomuş bikez daha gördüm benimde zayıflamam lazım bu arada fizik süper bacaklar sütun ya nasıl ama hiçmi çatlağın olmadı 40 kilo vermişsin dile kolay çok merak ettim nolur cevap yaz

walla başından beri okudum bende 90 ile başlayıp şimdi 87 kiloyum hamilelikte 25 kilo aldım ve hepsi hemen hemen bende kaldı diyetisyene gittim dün ve 2 haftadır spora gidiyorum inşallah bende zayıflarım siz gibi... ben de saçlarınızı çokkk beğendim bu arada... üniversitede iken 2 yıl bende kullanmıştım böyle bir kızılı...

Cidden tebrikler :) Süper bir azim örneği göstermişsiniz.Darısı başımıza:93:

tebrik ediorummmm resimlere bakınca inanamadım cidden büyük deişiklik:)kilolu haliniz ve zayıf haliniz arasında sanki 15 yaş oynuyor:)

Back