• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

tebrik ederim canım harika görünüyorsun bu arada saçlarının rengine bayıldım bende senin gibi kızıl bağımlısıyım...benimde 15 kilo kadar fazlam var ama bi türlü diyete başlayamıyorumm senin sayende biraz heveslendim

bende bacaklarına takıldım çok güzel bacakları ama nasıl 40 kilo veripte hiç çatlak olmamış hayret ettim ben hamileyken 20 kilo aldım verdim çatladı özel msj attım ama cvp yazmadı

söylediklerinize gerçekten istemeden de olsa kırıldım, neden dikkat çekeyim ki? yani bunun sonucunda elde edebiliceğim şey ne olabilir orasını anlamadım. insanları kandırıp duygu sömürüsü yapıcak olsam başka yöntemlerde deneyebilirdim herhalde? ilk resmin düğünde orjinal fotoğraf makinası tarafından çekilmiş bir resim, diğerleri ise benim cep telefonumla çektirdiğim resimler, size kendimi inandırmak için değil ama başkalarıda bu düşünceye kapılmasın diye bir kaç fotomu daha paylaşmak istiyorum. fake olduğumu düşünenler olursada kamerada açabilirim benim için herhangi bir sıkıntı yok. :) ve ayrıca ben bu sözlerin hepsini işittim okul, dershane dönemlerimdi. benim karşıma çıkan insanlar pek iyi niyetli değillermiş o halde, allah'ım sizi hiç kötü kalpli insanlarla karşılaştırmamış olsa gerek? bundan sonra da karşılaştırıp onurunuzu kırıcak sözler duymazsınız hiç bir zaman diye umuyorum. buyrun bunlarda fotoğraflarım;

5665.jpg

5738.jpg

ve bunlarda sonrası, yani 55 kiloluk halim size göre shopla yapılmış olanlar tabi. :34:

5758.jpg

5910.jpg

5884.jpg

sevgilerimle.

allah allah hiç sarkma ve çatlak yok nasıl ama ya 40 kilo vermişsin dile kolay ok şaşkınım bi cvplasan cnm çok merak ettim bacakların dümdüz ne sarkma ne çatlak:53::53::53:

benim de sarkmalarım bacak kol ve göbek bölgemde oldu, bacağımın alt kısımlarında olmadı tabi yukarı kalçaya yakın bölgelerim hep selülit. açıpta burda göbeğimi, bacaklarımın üst kısmını göstermemi beklemiyorsunuzdur inşallah? kollarıma dikkat ederseniz sarkmış bir şekilde, ve hep çatlaklarla dolu aynı şekilde göbek bölgem de. buyrun yakından bakın biraz. ben sarkmam çok fazla olmadı ama çokta sıkı sayılmam dedim. ki öylede oldu yaşım 21 farkındaysanız. bunu da sizin için koyuyorum bakın kollarımı düz tutarken bile selülitlerim ortaya çıkıyor ve çatlaklarım beni çok rahatsız ediyor.

6205.jpg

6228.jpg

kollarında olmuş evet ama bacağımın alt kısmında olmadı demişsin en önemlisid bu cnm benim dizkapaklarımın arkalarında oldu hamilelikte bende 21 yasındayım etek giyemiycm diye çok üzülüyorum:50:

ah be güzelim öyle iyi oldu ki sana rastladığım..rejime girip girip nasılsa veremiyorum diye bırakıyordum..10 gün oldu sporla beraber başlamıştım ama baktım tartıda 1 kilo vermişim çok moralim bozuldu..10 gündür nerdeyse aç geziyorum üstüne bir de salona gidip spor yapıyorum ama vere vere 1 kilo vermişim bu iş olmayacak diye tam vazgeçmek üzereydim kiiii....seni gördüm..ümit verdin bana..takipteyim seni bundan sonra..

ümitsizliğe kapılmayın sakın hani diyorlar 1 haftada 4 kilo verdim felan nasıl veriyorlar gerçekten anlamıyorum ve inandırıcıda bulmuyorum açıkcası tabi olabilir yani sonuçta bünyeyle alakalı bir durum üzülmeyin yavaş yavaş kilo veriyorum diye bir süre sonra hızlanıcaktır elbette, kaybetmeyin ümidinizi. :70: büyükbabam rahatsız biraz bu nedenle pek nete giremiyorum bu aralar ama yardımcı olabiliceğim bir durum olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim sevgilerimle. :71:

helal olsun arkadaşım sana ah ah benim kilomu bi bilsen çok fena ama bende rejimdeim şuan dogum sonrası ameliyat oldum göbek fıtıgından 1 senede tam 21 kilo aldım çok kötu haldeyim..ömrum boyunca hep kiloluydum ama hiç bu kadar olmamışım hayatım hep rejimle geçti ama sonu husran hep verdiklerimi 2 katı olarak geri aldım 52 kilo verdim bekarken 100 kilo olarak geri aldım bu yaşıma kadar kilo yuznden hiç mutlu yaşamadım..ama rabbim bu kiloma ragmen bi çocuk nasip etti bana şimdi rabbimin hediyesi için onu annesiz bırakmamak için zaıyflamam lazım çunku 2 sene daha böle kilo almaya devam edersem yatak esiri olacam bacım sen bana guzel moral oldun bende senin gibi olucam ve k.k ada yazıcam inşallah

öncelikle çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza çok iyi anlıyorum sizi emin olabilirsiniz dualarım sizinle azminiz bol olsun diyorum inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. bende her türlü yardımcı olmaya çalışırım, elimden geldiğince :70: :71:

tebrikler tatlım...şok oldum resimleri görünce...ama çokta sevindim senin adına. :61::61: darısı bana inşallah:14::14::14::14:

Öncelikle gerçekten muhteşem görünüyorsun :nazar: verdiğin kilolardan daha büyük başarı bunları geri almamış olman, asıl bunun için kocaman bir tebriği hakdediyorsun.

İlk mesajını okurken bir kısmında aynı ben dedim, kiloları alırken nasıl da farketmiyoruz değil mi? İnanılması zor ama ben de evlendikten ve iş hayatına başladıktan sonra (aynı döneme denk geliyor) nasıl olduğunu anlayamadan 6 ayda tam 10 kilo aldım :59: (gerçi şu anki halimle kıyaslayınca o bile azmış) o 10 kiloyu aldığımı tartıda görünce diyete başladım her diyetimde 3 kilo verdiysem 5 kilo aldım, sonuç: 2 yılda 25 kilo... bu şekilde devam eden 3 yılın ardından yazdan bu yana 7 kilomu verdim ama orda kaldı işte, son 2 aydır, ne kadar dikkat etsem de gram vermiyorum, bu arada spora gidiyorum tatlı yağlı unlu şekerli yemiyorum, doktora gidip bütün testleri yaptırdım hepsi de normal çıkıyor ama metabolizmam durdu sanki :59:

çok ama çok teşekkür ediyorum, sağolun. :70: :71: benim bu ilk rejimimdi, daha önce hiç rejim yapmamıştım belki ondandır bilmiyorum ama duraklama sürelerim bende de oldu hani tartılmasamda hissedebiliyordum kilo veremediğimi, ve iyi ki tartılmamışım diyorum bende ümitsizliğe kapılıp ya yok ben zayıflayamıyorum diyip yarıda bırakabilirdim. hiç bir zaman ne kadar kilo verdiğim hakkında fikrim olmadı kıyafetlerime göre anlayabiliyordum yani atıyorum 1 ay rejimdeyim 3 kilo vermişim diye oturup karalar bağlayabilirdim ki çok çabuk vazgeçen birisiyimdir bazı durumlarda. sizde tartılmayın bence küsün tartıyla bir süre psikolojik olarakta etkileniyoruz sonuçta, bir süre sonra daha hızlı kilo verdiğinizi farkına varıcaksınız eminim. üzülmeyin, moralinizi yüksek tutun. :70: kilo almama durumunada gelince hala dikkat ediyorum yediklerime etmekte zorundayım kilo almaya elverişli bir bünyem var çünkü. şuan bekarım belki onun verdiği bir rahatlık var evlenip hamile alınca ne kadar kilo alırım bilmiyorum ama allahım tekrar göstermesin yaşatmasın ogünleri diyorum. sizde umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşırsınız. :71:

tebrikler bravo:46: bende bi verebilsem 16 kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum bide hamileyken 20 kilo aldım çatlaklar oldu daha beter olur diyede korkuyorum seninde çatlak oldumu cnm

çok teşekkür ediyorum, sağolun. evet çatlaklarım oldu, genellikle kol ve göbek bölgemde hatta göbeğim çatlaklardan görünmüyor bile diyebilirim, pek fazla şikayetçi olmak istemiyorum aslında bu durumdan. kilolu olmaktansa razıyım çatlaklara. :)

walla başından beri okudum bende 90 ile başlayıp şimdi 87 kiloyum hamilelikte 25 kilo aldım ve hepsi hemen hemen bende kaldı diyetisyene gittim dün ve 2 haftadır spora gidiyorum inşallah bende zayıflarım siz gibi... ben de saçlarınızı çokkk beğendim bu arada... üniversitede iken 2 yıl bende kullanmıştım böyle bir kızılı...

çok ama çok teşekkür ederim canım, sağol. :70: en kısa sürede arzu ettiğin kiloda olursun inşallah tatlım. :71:

konu sahibi arkadaşım öncelikle seni kutlarım azmin zaferi bu olsa gerek :71: bende kocişime kilo verdirmeye çalışıyorum ama henüz bi şey farketmedi evlenince 26 kg aldı aynı yemekleri yiyoruz ben kilo veriyorum o alıyor :64: tavsiyen varmı canım artık hamur işi yapmıyorum genelde sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum ama eşim pilav delisi bıraksam tencereyi bile yer çok iştahlı ne yapcam bilmiyorum göbişini eritse yeter diğer tarafları kötü durmuyor aşırı zayıftı çünkü :9:

tebrik ederim canım harika görünüyorsun bu arada saçlarının rengine bayıldım bende senin gibi kızıl bağımlısıyım...benimde 15 kilo kadar fazlam var ama bi türlü diyete başlayamıyorumm senin sayende biraz heveslendim

çok teşekkür ediyorum tatlım, sağol. :70: ah bende bağımlısı oldum hiç vazgeçesim yok bu renkten çok zahmetli ama olsun seviyorum n'apayım. :9: biraz da olsa yardımcı olabildiysem eğer sana ne mutlu canım bana. :71:

Back