Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylediklerinize gerçekten istemeden de olsa kırıldım, neden dikkat çekeyim ki? yani bunun sonucunda elde edebiliceğim şey ne olabilir orasını anlamadım. insanları kandırıp duygu sömürüsü yapıcak olsam başka yöntemlerde deneyebilirdim herhalde? ilk resmin düğünde orjinal fotoğraf makinası tarafından çekilmiş bir resim, diğerleri ise benim cep telefonumla çektirdiğim resimler, size kendimi inandırmak için değil ama başkalarıda bu düşünceye kapılmasın diye bir kaç fotomu daha paylaşmak istiyorum. fake olduğumu düşünenler olursada kamerada açabilirim benim için herhangi bir sıkıntı yok. :) ve ayrıca ben bu sözlerin hepsini işittim okul, dershane dönemlerimdi. benim karşıma çıkan insanlar pek iyi niyetli değillermiş o halde, allah'ım sizi hiç kötü kalpli insanlarla karşılaştırmamış olsa gerek? bundan sonra da karşılaştırıp onurunuzu kırıcak sözler duymazsınız hiç bir zaman diye umuyorum. buyrun bunlarda fotoğraflarım;
ve bunlarda sonrası, yani 55 kiloluk halim size göre shopla yapılmış olanlar tabi.
sevgilerimle.
benim de sarkmalarım bacak kol ve göbek bölgemde oldu, bacağımın alt kısımlarında olmadı tabi yukarı kalçaya yakın bölgelerim hep selülit. açıpta burda göbeğimi, bacaklarımın üst kısmını göstermemi beklemiyorsunuzdur inşallah? kollarıma dikkat ederseniz sarkmış bir şekilde, ve hep çatlaklarla dolu aynı şekilde göbek bölgem de. buyrun yakından bakın biraz. ben sarkmam çok fazla olmadı ama çokta sıkı sayılmam dedim. ki öylede oldu yaşım 21 farkındaysanız. bunu da sizin için koyuyorum bakın kollarımı düz tutarken bile selülitlerim ortaya çıkıyor ve çatlaklarım beni çok rahatsız ediyor.
ah be güzelim öyle iyi oldu ki sana rastladığım..rejime girip girip nasılsa veremiyorum diye bırakıyordum..10 gün oldu sporla beraber başlamıştım ama baktım tartıda 1 kilo vermişim çok moralim bozuldu..10 gündür nerdeyse aç geziyorum üstüne bir de salona gidip spor yapıyorum ama vere vere 1 kilo vermişim bu iş olmayacak diye tam vazgeçmek üzereydim kiiii....seni gördüm..ümit verdin bana..takipteyim seni bundan sonra..
helal olsun arkadaşım sana ah ah benim kilomu bi bilsen çok fena ama bende rejimdeim şuan dogum sonrası ameliyat oldum göbek fıtıgından 1 senede tam 21 kilo aldım çok kötu haldeyim..ömrum boyunca hep kiloluydum ama hiç bu kadar olmamışım hayatım hep rejimle geçti ama sonu husran hep verdiklerimi 2 katı olarak geri aldım 52 kilo verdim bekarken 100 kilo olarak geri aldım bu yaşıma kadar kilo yuznden hiç mutlu yaşamadım..ama rabbim bu kiloma ragmen bi çocuk nasip etti bana şimdi rabbimin hediyesi için onu annesiz bırakmamak için zaıyflamam lazım çunku 2 sene daha böle kilo almaya devam edersem yatak esiri olacam bacım sen bana guzel moral oldun bende senin gibi olucam ve k.k ada yazıcam inşallah
inş bende zayıflamayı başarabilirim. çikolata olmasaydı hayatımda
olacaktı ama............?
tatlım süpersinnnn
15 yaş gençleşmişsin çıtı pıtı bi genç kız olmuşsun
azminden dolayı seni tebrik ediyorum darısı benim gibi isteyenlerin başına diyorum
tebrik ediyorum canım seni..ayrıca moralman yaşadığın talihsizliklerede çok üzüldüm..ama üstesinden gelebilmişsin ne mutlu sana..
Öncelikle gerçekten muhteşem görünüyorsun verdiğin kilolardan daha büyük başarı bunları geri almamış olman, asıl bunun için kocaman bir tebriği hakdediyorsun.
İlk mesajını okurken bir kısmında aynı ben dedim, kiloları alırken nasıl da farketmiyoruz değil mi? İnanılması zor ama ben de evlendikten ve iş hayatına başladıktan sonra (aynı döneme denk geliyor) nasıl olduğunu anlayamadan 6 ayda tam 10 kilo aldım (gerçi şu anki halimle kıyaslayınca o bile azmış) o 10 kiloyu aldığımı tartıda görünce diyete başladım her diyetimde 3 kilo verdiysem 5 kilo aldım, sonuç: 2 yılda 25 kilo... bu şekilde devam eden 3 yılın ardından yazdan bu yana 7 kilomu verdim ama orda kaldı işte, son 2 aydır, ne kadar dikkat etsem de gram vermiyorum, bu arada spora gidiyorum tatlı yağlı unlu şekerli yemiyorum, doktora gidip bütün testleri yaptırdım hepsi de normal çıkıyor ama metabolizmam durdu sanki
tebrikler bravo bende bi verebilsem 16 kilo vermem lazım ama boğazımı tutamıyorum bide hamileyken 20 kilo aldım çatlaklar oldu daha beter olur diyede korkuyorum seninde çatlak oldumu cnm
walla başından beri okudum bende 90 ile başlayıp şimdi 87 kiloyum hamilelikte 25 kilo aldım ve hepsi hemen hemen bende kaldı diyetisyene gittim dün ve 2 haftadır spora gidiyorum inşallah bende zayıflarım siz gibi... ben de saçlarınızı çokkk beğendim bu arada... üniversitede iken 2 yıl bende kullanmıştım böyle bir kızılı...
Cidden tebrikler :) Süper bir azim örneği göstermişsiniz.Darısı başımıza:93:
fıstık gibisin demiycem fıstık olmuşsun..
tebrik ediorummmm resimlere bakınca inanamadım cidden büyük deişiklik:)kilolu haliniz ve zayıf haliniz arasında sanki 15 yaş oynuyor:)
tebrik ederim canım harika görünüyorsun bu arada saçlarının rengine bayıldım bende senin gibi kızıl bağımlısıyım...benimde 15 kilo kadar fazlam var ama bi türlü diyete başlayamıyorumm senin sayende biraz heveslendim