öyle dedilerse o iş yaş zaten.Bi keresi bile yetiyo o eziyetin anladığım kadarıyla...3-4 kez yatmak da neymiş.Güven verdiyse tamamdır o zaman.Yiğit ne durumda acaba son zamanlarda?
cin gibiyim cinnnnn.resim cekip duruyorum ama 40.gununde 40 ciksin öyle koyacagim yenileri ama cok sis var valla sanki 2 kilo yük tasir gibiyim burnumda.
canim benden cok selam söylermisin coskun beye almanyadan hastaniz üc cocuguyla gelmis hatta yigitin annesi derseniz bilir:)))))
genel istemedim cünkü lokal den sonra ayaktaydim tum besiktasi gezecek kadar dinctim.nefes problemim hic kalmadi.ama önden sismi yoksa azmi daraltti bilemiyorum cok genis duruyor ama yandan cok dogal öyle cok kavis vermemis resimlerimi yüklüycem bu aralar cocuklardan firsat bulunca..
önceden tasarim yaptir iyice anlat ne istedigini mutlaka.ben tasarim yaptirmadim burnum su anda önden cok genis belki sislik gecince daralir .ama ben tasarim yaptirmadim dogal bir burun istedim bendede hata var yani.gercekten dogal ama keske biraz daha daraltsaydim.ama dedigimim gibi sislikler inince belki daralir.
aleyküm selammmm selami getüren götüren sagolunsunnn.:))))
önceden tasarim yaptir iyice anlat ne istedigini mutlaka.ben tasarim yaptirmadim burnum su anda önden cok genis belki sislik gecince daralir .ama ben tasarim yaptirmadim dogal bir burun istedim bendede hata var yani.gercekten dogal ama keske biraz daha daraltsaydim.ama dedigimim gibi sislikler inince belki daralir.
aleyküm selammmm selami getüren götüren sagolunsunnn.:))))
tasarım yapmadı ama anlattı ne yapılması gerektiğini. Benim burnumun ucu top gibi, onun dışında bir sorun yok. Asıl sorun içerde onu yapacak. Haftaya ameliyattan önce gidicem bir kere daha o zaman tasarım isterim :) Sen de hala bir sorun yok memnunsun ?
bu arada senin söylediğin fiyatı kabul etmedisenin söylediğin rakama 1000TL ekledi o da içindeki kıkırdak eğri benim ve etim var burunda ondan dolayı dedi. Bende kabul ettim :) Gerçekten çok iyi bir insana benziyor umarım ameliyattan sonra da böyle düşünürüm
selamlar dainnty, siz ameliyat oldunuz mu acaba durumun nedır? umarım istediginiz gibi olmuşturbugün görüştüm Levent Bey ile ve 7 gün sonra ameliyat oluyorum. Kendisi inanılmaz pozitif ilgili, ne istediğini bilen biri. Umarım bir sorun yaşamayız.
syiğit o da sana çok selam söyledi :))
tasarım yapmadı ama anlattı ne yapılması gerektiğini. Benim burnumun ucu top gibi, onun dışında bir sorun yok. Asıl sorun içerde onu yapacak. Haftaya ameliyattan önce gidicem bir kere daha o zaman tasarım isterim :) Sen de hala bir sorun yok memnunsun ?
bu arada senin söylediğin fiyatı kabul etmedisenin söylediğin rakama 1000TL ekledi o da içindeki kıkırdak eğri benim ve etim var burunda ondan dolayı dedi. Bende kabul ettim :) Gerçekten çok iyi bir insana benziyor umarım ameliyattan sonra da böyle düşünürüm
selamlar dainnty, siz ameliyat oldunuz mu acaba durumun nedır? umarım istediginiz gibi olmuştur
bir de coskun beyin cep telefonuna nasıl ulasabilirim? direk kendisiyle görüştürmüyorlar ama sorularım var
başka bir ildeyim sırf konusmak icin istanbula gidemem gerçekten
çok geçmiş olsun sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?