syigit Burun Estetiği Ameliyatı

syigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
140
0
96
Tokat
Arkadaslar sızede daha önceden bahsettıgım gıbı lazer burun estetgını dun sabah 10 da oldum.kücük cocukjlarım var ve amelıatlı oldugum ıcın kısaca anlatacagım bugecede resımlerı yüklemeye baslıyacagım.saat 10 da amelıyatra gırdım.normaılde amelıtımı alı duman yapacaktı ama ben türkıyeye gec gelme sebebınden dolayı coskun tascı amelıtaı üstlendı normlade 6 mılyara yapıyormus ama ben alı dumanla 3.5 mılyara anlasmıstım o yuzden benı kırmadı gerı cevırmedı.ama amelıyatın ücretı 4 ve 6 mılyardır dedıgım gıbı benım gecıkme den dolayı alı bey ızıne ayrılmıstı geldıgımde.amelıtım hıc tasarımsız yaptırdım cunku zamanım yoktu benı görünce coskun bey saymaya basladı enden daraltılacak kavıs verılecek burun kanatları daraltılacak ve o ıkı burun delıgı arasındakı et sarkıktı o yukarı kaldırılacak burun ucum kalkıklıgı guzel oldugu ıcın burun ucunu kaldırmadı ve amelıatım 30 40 dk sürdü lokal ıstedım hafıf bır sedasyon verıldı cunku tok karnına gıtmıstım.amelıya sırasında hıc acı duymadım sadece bır ara törpüyü duydum hart hart bı ses ....ama yaklasık 15 yıldır hayalım oldugu ıcın hıc etkılenmedım.amelıat bıtııkten sonra 2 saat sonra canım sıkıldı ve cıkmak ıstedım.coskun beyde cok ıyı oldugum ıcın kabul ettı.benı asagıda baska amelıat olmak ıcın gelenler zıyarte ettı ve halıme ınanamadılar..sonra ıkı saat sonra cıktım nısantasında yürüdüm cok ıstedıgım bırseyı basarmıstım.ve 1 saat agladım basarmıstım kac yıllık hayalımı sonra cocuklarla mc.donalse gıttık.gece eve gelşdım agrım sızım yok ama hafıf kanamalar var tonponsuz oldugu ıcın.....bugun ıkıncı gunum bugun gözlerım morardı hafıf ama anlımın arası sıstı yüzümü kütük gıbı sıs hıssedıyorum ama bakınca cok bellı degıl.sadece evın ıcınde dolasıyorum öyle asırı bır gezmem yok ılk gune göre.carsamba sabahı amelıatın 4 gunu alcım atelım cıkacak.3.4 gunluk bır kücük flaster takıcam dedı o kadar.ben su anda türkıyedeyım.resım yüklüycem gece ıkı üc tane carsamba atelım alınınca yıne resım atacagım hafta sonu alamnyaya gerı dönüyorum bılgılerımı devamlı aktaracagım..cok mutluyum ınsallah atel cıkıncada ıyı olurum...sızlerın sayesınde cok bılgım oldu hepınıze ayrı azyı tessekkür ederım.devamlı cocuklar uyudukca acıp yazarım.görüsmek üzere sevgıyle kalın.

vallahı syıgıt en once sen oldun aramızda hadı bakalım bendemı amlyata gec gıtsem coşkun yapsa hart dıe ses mı duydun aman yarabbım yerınden sıcramadnmı dıcem hralde uyku baygın haldesın fotolArı en kısa sürede beklıyoruz sygt yanı her dknı cek vıdeo cek mumkunse

canım çok çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim :81: umarım en kısa zamanda iyileşirsin
atelli de olsa birkaç fotonu koy cnm pek merak ettik, aynı binada oluyo opreasyon ayrıca hastaneye gitmedin değil mi?
off ne çok sorum var soracak, toparlayamadım şimdi

Enemmmm,ameliyat olmuş da haberimiz yok,biz de günahını alıyorduk az daha,hakkını helal et valla,arkadaşlık isteği gönderdim,kabul edersen sevinirim,fotoğrafları merak ediyorum,böyle teryağından kıl çeker gibi estetik ameliyat olucaksa,sonuç da memnun ediciyse ben de isterem

CoK gecmis olsun abla. Insallah istedigin, hayal ettigin gibi olmustur burnun. Fotolarini cok merak ediyorum sana arkadaslik teklifi yolladim umarim kabul edersin

Geçmiş olsun çok şaşırdım ya ben 2 gün doğru dürüst ayağa bile kalkamamıştım hala alın bölgem ağrıyor ve yarım saat çok kısa bir süre benim 2 saat sürmüş ancak yöntem farklı diye olsa gerek sonucunu çok merak ettim

Syıgıt buraya eller havaya syıgıt ccdden hepımız 40 kusu dk naısl surdu meraklardayız merakımızı gıdermen ıcın sabırsızlanıoruz:84:

arkaadslar bugun amelızatımın 4 gunu ve atelım cıktı.atelın altından hayallerım cıktı.ayna bası bakıp duruyorum ama sıslık var morluk noıkta seklınde sadece burunkenarlarımda var oda bantları cıkarırken oldu.o sıslık 1 hafta sonra bıraz daha ınecek ve ılk ayında burnun yüzde 90 modelı cıkacakmıs.coskun bey bugun atelı alınca oda cok begendı bende...üstünde kücük bır bant var yara bantı gıbı cuma cumartesı gıbı bunuda kendım cıkaracagım.yoıllardır ıstedıgım bırseydı ve 4 gun atel 3 gun bant 1 haftada hem gezdım ülkemde hem estetık oldum hala pes banaaaaaaaa...resımlerı eklıyemedım pazargunu almanyaya dönuyorum kendı bılg yüklüycem.ama dedıegım gıbı hıc agrısız sızısız...tamponsuz bıttı....zaman buldukca yazarım.sevgılerımle.

Syıgıt buraya eller havaya syıgıt ccdden hepımız 40 kusu dk naısl surdu meraklardayız merakımızı gıdermen ıcın sabırsızlanıoruz:84:

canım bugun sordum 25-30 dk.sürmüs 40 dakıka sonra odamdaydım...:)))))bebegımı uyuttum amelıyata gırdım cıktım bebemmm hala uyuyodu emzırdım mesela hıc problem olmadı .kızlar zaman buldukca yazarım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…