Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ben henüz ameliyat olmadım, ağır bir grip geçiriyorum erteledik maalesef
Levent Bey inan ki çok yoğun biri bence görüştürmüyorlar değil de yakalayamıyorlar dır. Bende de cebi yok henüz
Mail adresini istersen eminim vereceklerdir, ya da sorularını asistanına gönder - o da çok ilgili bir bayan - o sana yardımcı olacaktır.
canim kücük cocuklarim var üc dene hemide o yuzden pek takip edemiyorum sislik var canim ucunda cok var hatta sola dogru yamuk gibi resimleri gun gun ccekiyorum.islerim biraz hafiflesin söz koycam resimleri.
syigit, bana özelden mail adresini gönderirmisin?
canim kücük cocuklarim var üc dene hemide o yuzden pek takip edemiyorum sislik var canim ucunda cok var hatta sola dogru yamuk gibi resimleri gun gun ccekiyorum.islerim biraz hafiflesin söz koycam resimleri.
nefes almamda bastan beri hic problem olmadi ama seklinden su an hic memnun degilim,yani önden hala genis daraltmis öyle demisti aslinda hic belli degil hala genis.yamukluk var ama sis olan yerde var ucu hala sis revizyon olursam bilemiyorum ama para yok yani ikinci bir ameliyati su anda düsünemiyorum madi anlamda ve zaman problemi...sana özelden resim yollasam gözlerimi karartip koyabilirmisin canim ya birde fikir alayim bazi arkadaslar diyorki önden daralmsi 1 yili buluyormus?dogrumudur acaba.