syigit Burun Estetiği Ameliyatı

canim kücük cocuklarim var üc dene hemide o yuzden pek takip edemiyorum sislik var canim ucunda cok var hatta sola dogru yamuk gibi resimleri gun gun ccekiyorum.islerim biraz hafiflesin söz koycam resimleri.

canım ben emre ilhan a karar verdim şu anda. Bugün gerçek olarak - resim değil - yaptığı 10 tane burnu gördüm, güzellerdi:)

merhaba asistanının adını bılıyor musunuz? bir de telefonlara bakan kisi o mu hastanede?
yoksa telefona ilk etapta cıkanlar normal gorevli birileri ve asistanı ayrı mı?

canim kücük cocuklarim var üc dene hemide o yuzden pek takip edemiyorum sislik var canim ucunda cok var hatta sola dogru yamuk gibi resimleri gun gun ccekiyorum.islerim biraz hafiflesin söz koycam resimleri.

canım sana birşey sormak istiyorum
şimdi ben nerden bilim doktormuyum deme
yaşamışsın ve tahminin benim için önemli
ben eğer coskun beye gidersem yapacagı tek şey, burun içinden hemen kıkırdagı uc kısmından kesip dikmek sanırım 1 veya 2 dikis ancak olur
sence burnum şişer mi?
kemiklere ve diğer dokulara dokunmuycak

ben resimlerini görmek istiyorum lütfen beni arkadaş olarak kabul edermisin özelden msj atabilsem msn adresimi vercektm eklemen için ama olmuyo bari arkadaş olarak eklermisn lütfen yamukluk var dedin ya bişiler sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim...

bence doktordan ziyade kullandıgı teknoloji merak uyandırıyor
kimse yüzü gözü morarsın istemiyor ya da burundaki diğer dokulara zarar gelsin istemiyor
1 tek kişi buldok deneyimi olan
arkadaş siteye giremiyor sanırım ufak cocukları varmıs
biz de merakta kaldık dogrusu

cnm cok tesekkurlersen nasılsın malesef vallahı halen daha karar verebılmıs deılım:) ama muhammed dılber dıe bır dr. var o kafamda suanda ama oda 5000 tl ıstıyo onu brıktırmeye calısıorum =) yha senın nasıl sorun vaarkı ara soyle dr. okadar para verdımn yazık gunah dekı ben memnun deılım de dzeltsın nefes almanda sorun varmı pekı?sen revızyn olursan emreye mı olucaksın :)

nefes almamda bastan beri hic problem olmadi ama seklinden su an hic memnun degilim,yani önden hala genis daraltmis öyle demisti aslinda hic belli degil hala genis.yamukluk var ama sis olan yerde var ucu hala sis revizyon olursam bilemiyorum ama para yok yani ikinci bir ameliyati su anda düsünemiyorum madi anlamda ve zaman problemi...sana özelden resim yollasam gözlerimi karartip koyabilirmisin canim ya birde fikir alayim bazi arkadaslar diyorki önden daralmsi 1 yili buluyormus?dogrumudur acaba.

cnm sen fotoyu yollarsın eklerım cnmm eed burun 6 ayda ouruyo derler bende daha estetık olmadım ama olan kıısıler genelde hep boyle der ama 3 ay surede gene bır bolumu gecmıs olması lazım yanı sonucda sana burun 1 ayda oturucak demedı yamuk duruo dedıgın yerde odemmı var acaba sen dr. seklınden memnun deılım kuculmedı burnum dedın mı?

syiğit merhaba,ne yalan söyliym ben artık bu yöntemden umudu kestim ama sırf seni merak ettiğim için bi selam atıym dedim.Nasıl oldun?var mı bir düzelme?

s.yiğit nerdesin canım ya merka ettik seni
başka ameliyat olan kimse yok, lütfen siteye gel

ben de burun amelıyatı oldum 19-12-11 de prof.dr.selcuk ınanlı ya gercekten karıyerının hakkını verıyor herkese tavsıye ederım benım amelıyatım 2.5 saat surdu cok ıyı bır doktor arkadaslar bılgınız olssun

offf diye baslamak istemezdim mesajima ama sizden gelecek cevaba okadar muhtacim ve mutsuzum ki anlatamam.bende levent beye burun ameliyati oldum bugun 10. Gunum falan burnum resmen saga kayik burun deliklerinde orantisizlik var falan.sizin suanki durumunuzu merak ettim.insallah istediginiz gibi olmustur ve umarim benimkininde duzelicegi mujdesini verebilirsiniz. Sevgiler

bende olmak istiyorum ama sürekli araştırıyorum.kafam allak bullak oldu...benim burnumda sağlık sorunuda var aynı zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…