kizlar 30 saat süren bir araba yolculuguyla evime kavustum bi nefes alayim durun nolur resimleri yüklüycem söz.yol cok uzun surdu tr den alamanyaya birde bayram dolayisi ile yollar facia.valizlerimi bile tam acamadim.atel ilk ciktiginda burnum harikaydi ölüyodum sveincimden ama su anda sislikdenmi ne hic ameliyat olmamis gibiyim yandan hos ama bilemiyorum.morluk hic yok hepsi cekildi cok sükür.bugun ameliyatin tam 9 gunu kimse anlamiyor bile birlikde oturudugumuz ayni binada yani abim yengem cocuklar hic fark etmediler.doktoru aradim burnum daha binbir sekle girecek cok guzel olacak sabret dedi...resimleri yüklüycem yarin bilgisayara kk ya nasil atarim gece bi deniycem valla ama nolur 3 cocugum var kücük ücüde bana zaman verin ...öpüyorum hepinizi..Bayraminizi kutluyoirum
evet canim törpülettim bir gram aci yok valla.ilk gunler elleyince oluyodu tabi ama su an hicbisey yok ameliyattada bisey duymadim.hala aci yok ama elledigimde sisligi belli sadcee.ucak cok pahali arabada aslinda 24-25 saat sürüyodu ama bayramda cok gelen var yollar karmakarisikdi bu sefer...doktoru aradim burnum da hic degisiklik yok diye bekle sabir dedi 3 haftada 4 haftada yüzde 90 belli oluyormus o zaman o beni ariycakmis memnunmuyum nasilsim diye...ama ilk atelim cikinca cok begenmistim edamisra ile konustum az önce oda dogruladi bekle zamanla cok degisecek dei.valla bi kesi yok bi görsen inanamassin .masaj vermedi ben sordum israrla ama gerek yok dedi.ben yine buralarda okuyup yumusak dokunuslarla masaj yapiyorum.acimiyo zaten hic.ben bebegi yatirayim yarin yine yazarim öpüyorum cok.
sekerler resimler hazir ama yükleyemiyorum iki saatir ugrastim becederemedim.acaba bana bi mail adresi verseniz bende size hotmailden atsam öncesi sonrasi arkasi önü vsss:))))yükleyin paylasin resimleri ama önce vakti olan bi göz cevremi siyah yapsin malum goglede cikiveririm falan...vakti kimin varsa...resimler hazri amil adresi bekliyorum sifrekerimide verecegim girin yükleyin benim adima canlarim...
kizlar ben hotmaoil sifrelerimide verdim bi arkadasa bugun hazirliyor olmali.ben simdi yandan önden resim cekip son halimi yani bugun 9 gunu ve eski hallerinide hazirliycam o arkadas benden alip yüklüyo tekler teker burun.yandan cok hos ben bayildim ama önden berbat bakalim sisleri inince nasil olacak isin kötüsü sadcee buurn ucunda sislik hissediyoruim????üc cocukla valla yetistiremedim ama butun siufrelerimi verdim bi arkadasa yükler birazdan onarip.
cnm gordum ben eed eskı halınıde yukleseydın aradakı farkı anlasaydık cnmm yandan hos duruor eed onden de kotu durmuor sıs gıbı duruo gecer cnm azcık sabretmek gerekıo ama eskı halını yukleme ıhtımalın varmı aradakı farkı anlıyalım cnm ya
canim eski hali bir tane var yandan ilk resim hani hafif laz burnu gibi siyah sacli halim.bak gördünmü hic kesi yok yara da yok...önden koyamadik ben sana bi ara atarim.oldumuöptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?