syigit Burun Estetiği Ameliyatı

kizlar 30 saat süren bir araba yolculuguyla evime kavustum bi nefes alayim durun nolur resimleri yüklüycem söz.yol cok uzun surdu tr den alamanyaya birde bayram dolayisi ile yollar facia.valizlerimi bile tam acamadim.atel ilk ciktiginda burnum harikaydi ölüyodum sveincimden ama su anda sislikdenmi ne hic ameliyat olmamis gibiyim yandan hos ama bilemiyorum.morluk hic yok hepsi cekildi cok sükür.bugun ameliyatin tam 9 gunu kimse anlamiyor bile birlikde oturudugumuz ayni binada yani abim yengem cocuklar hic fark etmediler.doktoru aradim burnum daha binbir sekle girecek cok guzel olacak sabret dedi...resimleri yüklüycem yarin bilgisayara kk ya nasil atarim gece bi deniycem valla ama nolur 3 cocugum var kücük ücüde bana zaman verin ...öpüyorum hepinizi..Bayraminizi kutluyoirum

30 saatmı aman yarabbı neden ucaklan gıtmedınız :S cnm tmm sen ne zaman musaıt olursan yuklersın sıslık varmı suanda burnunda yha bırde etrafındakıler senın burnunu senın kadar ıncelemıyorlar sen farkoldugunu anlıorsan eerkı gerısını bosver:Dcunku dogall bır burun ıstıyoruz doalda pek anlasılmıo ama hıcde anlasılmaması enteresan yanı:Snese cnm azdaha beklıyelım 9 gunde burun seklı ortaya cıkacak deıl yanı ama sen dokundugunda sıslık hısedıormusun masaj verdımı ya syıgıt sen burnunu torpılettın bende torpıletcem yha cok acı oluormukı:S hem o kemıgı cıkma bozulma gıbı bır ıhtımalıde yok dımı trpılettıgımız ıcın.saol cnm senınde kutlu olsun.HEPıMIZIN BAYRAMI MUBAREK OLSUN:)

Son düzenleme:
evet canim törpülettim bir gram aci yok valla.ilk gunler elleyince oluyodu tabi ama su an hicbisey yok ameliyattada bisey duymadim.hala aci yok ama elledigimde sisligi belli sadcee.ucak cok pahali arabada aslinda 24-25 saat sürüyodu ama bayramda cok gelen var yollar karmakarisikdi bu sefer...doktoru aradim burnum da hic degisiklik yok diye bekle sabir dedi 3 haftada 4 haftada yüzde 90 belli oluyormus o zaman o beni ariycakmis memnunmuyum nasilsim diye...ama ilk atelim cikinca cok begenmistim edamisra ile konustum az önce oda dogruladi bekle zamanla cok degisecek dei.valla bi kesi yok bi görsen inanamassin .masaj vermedi ben sordum israrla ama gerek yok dedi.ben yine buralarda okuyup yumusak dokunuslarla masaj yapiyorum.acimiyo zaten hic.ben bebegi yatirayim yarin yine yazarim öpüyorum cok.

evet canim törpülettim bir gram aci yok valla.ilk gunler elleyince oluyodu tabi ama su an hicbisey yok ameliyattada bisey duymadim.hala aci yok ama elledigimde sisligi belli sadcee.ucak cok pahali arabada aslinda 24-25 saat sürüyodu ama bayramda cok gelen var yollar karmakarisikdi bu sefer...doktoru aradim burnum da hic degisiklik yok diye bekle sabir dedi 3 haftada 4 haftada yüzde 90 belli oluyormus o zaman o beni ariycakmis memnunmuyum nasilsim diye...ama ilk atelim cikinca cok begenmistim edamisra ile konustum az önce oda dogruladi bekle zamanla cok degisecek dei.valla bi kesi yok bi görsen inanamassin .masaj vermedi ben sordum israrla ama gerek yok dedi.ben yine buralarda okuyup yumusak dokunuslarla masaj yapiyorum.acimiyo zaten hic.ben bebegi yatirayim yarin yine yazarim öpüyorum cok.

hmm anlıyorum cnm bakalım yha zaten atel cıkınca beendıysen genelde atel cıkdıkdan sonra sısıyor heralde yanı acaba atel ılk cıktıgındamı olan sekıl o burun seklıdır tartısılır:) masaj vermedyse yapma yha ben mesela masaj verse bıle yapmıcam dıorum cunku yanı esıt bırsekıldemı yapıoruzkı masajın amajı ne burun ucuna yapabılırsın sankı :D nese cnm sen uut cocuklarını sonra bıze dönuver :D

sekerler resimler hazir ama yükleyemiyorum iki saatir ugrastim becederemedim.acaba bana bi mail adresi verseniz bende size hotmailden atsam öncesi sonrasi arkasi önü vsss:))))yükleyin paylasin resimleri ama önce vakti olan bi göz cevremi siyah yapsin malum goglede cikiveririm falan...vakti kimin varsa...resimler hazri amil adresi bekliyorum sifrekerimide verecegim girin yükleyin benim adima canlarim...

sekerler resimler hazir ama yükleyemiyorum iki saatir ugrastim becederemedim.acaba bana bi mail adresi verseniz bende size hotmailden atsam öncesi sonrasi arkasi önü vsss:))))yükleyin paylasin resimleri ama önce vakti olan bi göz cevremi siyah yapsin malum goglede cikiveririm falan...vakti kimin varsa...resimler hazri amil adresi bekliyorum sifrekerimide verecegim girin yükleyin benim adima canlarim...

ben yaparım cnm dont panıc.D:D

ya arkadaşlar bu teknikle burun içindeki sıkıntılar da gideriliyor mu mesela nefes almada sorun varsa müdahale de ediliyor mu bahsettiğimiz doktor kbbci değil dedğil mi

syigit nasıl yapacağını anlatayım profiline giriyorsun albüm ekle ye tıklıyorsun sen ekleme yaptığın için albüm ekle yazısı yoktur fazlası diye bir yazı var onu tıkla üstte create new albüm var onu tıkla başlık kısmına ve açıklama kısmına bişeyler yazıyorsun albüm tipi tercihine göre seçiyorsun değişiklikleri kaydet diyorsun açılan sayfada sağda resim yükle albüm düzenle var ordan resim yükleyi tıklıyorsun eklenti ekleme sayfası açılıyor ordan yukarıda dosya ekle var yeşil işareti var onu tıkla açılan pencereden dosyaları seç e tıkla açılan klasörde resmini seç sonra ordadaki upload files e tıkla resim yüklenince altta bitir e tıkla

Son düzenleme:
bu resimleri görmek nasip olcak mı acep :) syigit ekle beni lütfen merak ettim lazerle yapılan operasyon sonucunu

Yiğitcan,ol yorgunusun malum,yine de üşenmedin,uğraştın albüm hazırlamaya ama yine olmamış yafff,meraklardayız valla

kizlar ben hotmaoil sifrelerimide verdim bi arkadasa bugun hazirliyor olmali.ben simdi yandan önden resim cekip son halimi yani bugun 9 gunu ve eski hallerinide hazirliycam o arkadas benden alip yüklüyo tekler teker burun.yandan cok hos ben bayildim ama önden berbat bakalim sisleri inince nasil olacak isin kötüsü sadcee buurn ucunda sislik hissediyoruim????üc cocukla valla yetistiremedim ama butun siufrelerimi verdim bi arkadasa yükler birazdan onarip.

kizlar ben hotmaoil sifrelerimide verdim bi arkadasa bugun hazirliyor olmali.ben simdi yandan önden resim cekip son halimi yani bugun 9 gunu ve eski hallerinide hazirliycam o arkadas benden alip yüklüyo tekler teker burun.yandan cok hos ben bayildim ama önden berbat bakalim sisleri inince nasil olacak isin kötüsü sadcee buurn ucunda sislik hissediyoruim????üc cocukla valla yetistiremedim ama butun siufrelerimi verdim bi arkadasa yükler birazdan onarip.

cnm gordum ben eed eskı halınıde yukleseydın aradakı farkı anlasaydık cnmm yandan hos duruor eed onden de kotu durmuor sıs gıbı duruo gecer cnm azcık sabretmek gerekıo ama eskı halını yukleme ıhtımalın varmı aradakı farkı anlıyalım cnm ya

cnm gordum ben eed eskı halınıde yukleseydın aradakı farkı anlasaydık cnmm yandan hos duruor eed onden de kotu durmuor sıs gıbı duruo gecer cnm azcık sabretmek gerekıo ama eskı halını yukleme ıhtımalın varmı aradakı farkı anlıyalım cnm ya

canim eski hali bir tane var yandan ilk resim hani hafif laz burnu gibi siyah sacli halim.bak gördünmü hic kesi yok yara da yok...önden koyamadik ben sana bi ara atarim.oldumuöptümmmm

önden daraltmis burun kanatlarimida daraltmis ama ne kesi var ne iz vallahi lazerle yaptim dedi...icinde de öyle yara falan yoktu ama cok sizliyordu okadarda olsun artik butun morluklöar onlar oda ateli cikarirlen bantlar cok yapismsi yuzume cekerke oldu.tampon falan yok....dedigim gibi önden memnun degilim ama bakalim degiseke dedi dr.tasarim yapilmadi zamanim yoktu ama cok guzel dogal bir burun yaptim dedi bende bekliyorum sekerler bakalim her hafta ekliycem resim....ekliyen arkadasiminda ellerine saglik cok guzel olmus.

syigit tasarım olayı dr genelde yapmadığı içinmi yapılmadı yoksa senin zamanından dolayımı yani zaman olsa idi tasarım yapılabilirmiydi
hani bazı dr lar hiç tasarım yapmadan yapıyorya ama insan az çok neye benzeyeceğinide görmek istiyor o nedenle sormak istiyorum

coskun bey resimelrimi cekti ama 1 yasindaki oglum yigitin iyice uykusu gelmisti ve ona bakacak olan halasinda bile durmuyodu o yuzden uyurken olup cikayim dedim.tasarimla zaman kaybim yoktu vallahi ama elime bi ayna verdi nerden sikayetim avrsa sordu oda biraz üstüne katti yapti...

syigit gittiğinde hiç daha önceki hastalarının resmlerini görmüşmüydün önceki başlıkta oldum diyenlerin hiç birinin resimlerini görmemiştik ya nasıl karar verdin olmaya seni şukadar günde şu şu şöyle böyle olacak demesimi etkiledi de oldun bildiğimiz olay değil çünkü

canim eski hali bir tane var yandan ilk resim hani hafif laz burnu gibi siyah sacli halim.bak gördünmü hic kesi yok yara da yok...önden koyamadik ben sana bi ara atarim.oldumuöptümmmm

eed cnm gördumm sımdı eed bende pek bır sıslık fılan goremedım yanı ama yandan ıyı durupr onden bıraz srun var gıbı oda sıslıkdendır yanı beklıyeceksın masaj verdımı sana pekı

Back
X