kizlar 30 saat süren bir araba yolculuguyla evime kavustum bi nefes alayim durun nolur resimleri yüklüycem söz.yol cok uzun surdu tr den alamanyaya birde bayram dolayisi ile yollar facia.valizlerimi bile tam acamadim.atel ilk ciktiginda burnum harikaydi ölüyodum sveincimden ama su anda sislikdenmi ne hic ameliyat olmamis gibiyim yandan hos ama bilemiyorum.morluk hic yok hepsi cekildi cok sükür.bugun ameliyatin tam 9 gunu kimse anlamiyor bile birlikde oturudugumuz ayni binada yani abim yengem cocuklar hic fark etmediler.doktoru aradim burnum daha binbir sekle girecek cok guzel olacak sabret dedi...resimleri yüklüycem yarin bilgisayara kk ya nasil atarim gece bi deniycem valla ama nolur 3 cocugum var kücük ücüde bana zaman verin ...öpüyorum hepinizi..Bayraminizi kutluyoirum
30 saatmı aman yarabbı neden ucaklan gıtmedınız :S cnm tmm sen ne zaman musaıt olursan yuklersın sıslık varmı suanda burnunda yha bırde etrafındakıler senın burnunu senın kadar ıncelemıyorlar sen farkoldugunu anlıorsan eerkı gerısını bosver

Son düzenleme: