sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası

Ben de 70 E diyorum, son kararım. İyi olan kazansın

Ha 75 D haa 70 E Sırt ölçüsü küçülürse bir beden kadar yada büyürse cup ölçüsüne bir beden büyür yada küçülür.

Mesela ben 75 D cup kullanıyorum ama cup ölçümü bulamazsan bir modelde o zaman sırt ölçümü genişletiyorum 80 beden seçip cup ölçünü küçültüyorum C cup seçiyorum

Ekleme yapıyorum,meme ucu kesiside izsiz bir ameliyat sonucudur gôgüs büyütme ameliyatında Her iki teknikte uzman ellerde yapılırsa kusursuz harika sonuçlar çıkar

evet canım haklısın. internetten arastırma yaparken izsiz meme büyütme deyince koltuk altı cıktı hep o yuzden bilgi veriyim dedim nedir bu izsizlik diye ama dedigin gibi katılıyrum. meme ucundanda basarılı sonuclar cıkıyor iz falan olmuyor

Hacmen aynı da, nasıl denir projeksiyon farkı var. Birinin tabanı geniş yüksekliği düşük, birinin yüksekliği fazla tabanı dar:) ama E olunca işte daha bi büyük duruyor meme o yükseklik farkından. Yoksa haklısın ikisinin de içine aynı büyüklükte meme giriyor, tipleri farklı sadece. Ay zannedersin fizik problemi çözdüm ayaküstü

hmm falla bu hesaplamalara göre beni 375 400 cc falan paklar ama cok zayıfım işte bi de komik durmasın ay ne zormuş bu meme problemi okurken bu kadar zorlanmadım

ben nebil beye karın germe ve burun oldum .karnım süper. ama burun tam istediğim gibi olmadı ...daha 3 ay oldu .eger düzelmezse yeniden burun olacağım....benimde çok istediğim birsey meme estetiği.... olursaam eğer bir gün nebil beye olmak isterim ....çok iyi ve ilgili bir doktor....

Haklısın Arzum dediğin gibi içimizden geleni söylemek en doğrusu ama olmuyor bizde bu çevre varken :))

Biz kadınların meme büyütme ameliyatı olma nedenimiz açık ve net aslında. Kendimiz için!!!!

Neden doktorlarimiza büyük istiyorum belli olsun gibi kelimeler kullanmiyoruz? Aynı zamanda bir çoğumuz bu ameliyatı en yakınlarından bile gizliyor. Ben eşimden başka kimseyle paylaşmayı hiç düşünemem.. Anlayışla karsilamazlar ki ( Ayıplarlar anca!
Aman belli olmasın aman anlamasinlar... Göğsüm büyüsün ama kimse anlamasın;-) ne olacak halimiz..

Benim gôgüslerim iki beden büyüdü..Eskisi ile yeni hali arasında oldukça fark var.Sende biliyorsun fotoğraflardan..Ama inanki bu değişime rağmen beni dekolteli,Bikinili yada çıplak gördükleri zaman hiçkimse gögsündeki değişikliği arasındaki farkı kimse anlamıyor,anlayamazda.Çünkü kıyafetle eskiden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsa ôyle duruyor 400 cc ile..
O yüzden çekinmeyin,korkmayın diyorum zaten..Ameliyat olmamizada değsin yani biraz.Onemli olan birazda bizim nasıl birşey istediğimiz,ona kavuşmak degilmi zaten.Ama sen abartı istemezsin doktorada bu sekilde bir beklentin isteğin oldugunu söylersin ona göre uygun birşeyler yapılır

kızlaaar nebil bozdoğanla görüştüm bugun. saat 4bucuktaydı randevum ama tam yerini bulamadım yanlıs yerde ınmışım otobusten. 6da anca gidebildim burosuna. neyse sekteri actı kapıyı doktor beyin ameliyatı var ama dedi soriyim dedi sonra iceri aldı beni. konuştum doktorla herseyi sordum. protezleri atletime koyup deneme yaptık. ben 375 cc istedim. doktor da goguslerımı falan olçtu. büyük gelir cok dedi. zayıfsın dedi ama illa istersen yaparız dedi. koltukaltından endoskopik yapıyrmuş kendisi. işte o heyecanla aklımdaki bi kac soruyu sormayı unuttum . kas kalınlıgımı deri kalınlıgımı ölçmedi onu sorcaktım. bir de ameliyattan sonra bir sorun olursa duzeltme garantisi veriyrmusunuz diye soracaktım ucretsiz. diren kullanmıyorum dedi ama hastanın durumuna gore degişir dedi.ama alakasından memnun kaldım. kibar ilgili bir insan. nebil beye meme buyutme olanlar yardımınızı beklıyorum. cok kararsızım. acaba bi daha gorusmeye gidip unuttugum soruları sorsam mı yoksa telefon edipte mi sorsam. aklıma yattı nebıl bey ama bilemedim .çağ hastanesinde yapıyormuş ameliyatlarını.kendi ekibiyle yapıyormuş.ama baska bir hastane istenirse de orada yaparmış tabi fıyat degişiyor o zaman. yuvarlak protez kullanıyor mentor marka ama istenirse baska marka da kullanabilirim dedi.

cnmm eger ikimizden biri birinden önce olursa yardımlaşalım. ben tatile falan gidicem daha doktor kararlastıramadım

cnmm eger ikimizden biri birinden önce olursa yardımlaşalım. ben tatile falan gidicem daha doktor kararlastıramadım

kendisini şu an bile arayabilirsin... yada tekrar git cumartesi günleri hasta yogunluğu sakin oluyor ameliyat falan olmuyor... bana güven ve ara seni asla dgeri çevirmez.ben ona babam kadar güveniyorum

canim her doktorun kendine gore bir teknigi ve anlasmali oldugu firmayla alakali kullandigi protezler var.cok kafa karistirmaya gerek yok bence.tecrubeli ve ilgili bir doktor bulunca zaten bu isin yarisi hallolmus oluyor.bi de doktorunu sevmen ve guvenmen cok onemli.ne istedigini cok dogru anlatabildimni gerisi cok kolay.

ay canım cok halısın da işte buyukluk konusunda cok ararsızım. kafamda bi doktor yatmaya basladı nebıl beyle gorustum ama işte heyecandan bazı seylerı srmayı unutmusum tekrar gıtcem gorusmeye. ben mesela 375 cc altı ıstemıyorum kas altına ama acaba dıyorum abes durur mu. dedigim gibi cok zayıfım

dün nebil beyle konuştum saat 3 gibi. senden bahsettim. hatırladı heyecandan bazı soruları sormayı unutmuş dedim.herzaman kapım açık gelsin dedi. ben karın germeye giderken bir kagıda birsürü soru hazırladım.okuyup okuyup sordum... dene bence

cnmmm sen ne kadar düşünceli bir insansın ya saolasın gitcem nebil beye pazartesi gunu. senin nasıl geçti kontrollerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…