- Konu Sahibi sweetcherypie
-
Ben de 70 E diyorum, son kararım. İyi olan kazansın
Ekleme yapıyorum,meme ucu kesiside izsiz bir ameliyat sonucudur gôgüs büyütme ameliyatındaHer iki teknikte uzman ellerde yapılırsa kusursuz harika sonuçlar çıkar
Ha 75 D haa 70 E Sırt ölçüsü küçülürse bir beden kadar yada büyürse cup ölçüsüne bir beden büyür yada küçülür.
Mesela ben 75 D cup kullanıyorum ama cup ölçümü bulamazsan bir modelde o zaman sırt ölçümü genişletiyorum 80 beden seçip cup ölçünü küçültüyorum C cup seçiyorum
nebil bozdoganla mesajlaştım. kendisi koltukaltından endoskopik kohesiv jel yapıyormuş birkaç da foto yolladı yaptıgı kişilerin ama gözume kucuk geldi memeler. ben de buyuk ıstıyorum yaama cuma gunu gorusucem kendisiyle. randevu almıştım.
hmm falla bu hesaplamalara göre beni 375 400 cc falan paklar ama cok zayıfım işte bi de komik durmasın ay ne zormuş bu meme problemi okurken bu kadar zorlanmadım
cok zor cnm cok(
Haklısın Arzum dediğin gibi içimizden geleni söylemek en doğrusu ama olmuyor bizde bu çevre varken :))
Biz kadınların meme büyütme ameliyatı olma nedenimiz açık ve net aslında. Kendimiz için!!!!
Neden doktorlarimiza büyük istiyorum belli olsun gibi kelimeler kullanmiyoruz? Aynı zamanda bir çoğumuz bu ameliyatı en yakınlarından bile gizliyor. Ben eşimden başka kimseyle paylaşmayı hiç düşünemem.. Anlayışla karsilamazlar ki( Ayıplarlar anca!
Aman belli olmasın aman anlamasinlar... Göğsüm büyüsün ama kimse anlamasın;-) ne olacak halimiz..
ben nebil beye karın germe ve burun oldum .karnım süper. ama burun tam istediğim gibi olmadı ...daha 3 ay oldu .eger düzelmezse yeniden burun olacağım....benimde çok istediğim birsey meme estetiği.... olursaam eğer bir gün nebil beye olmak isterim ....çok iyi ve ilgili bir doktor....
cnmm eger ikimizden biri birinden önce olursa yardımlaşalım. ben tatile falan gidicem daha doktor kararlastıramadım
cnmm eger ikimizden biri birinden önce olursa yardımlaşalım. ben tatile falan gidicem daha doktor kararlastıramadım
canim her doktorun kendine gore bir teknigi ve anlasmali oldugu firmayla alakali kullandigi protezler var.cok kafa karistirmaya gerek yok bence.tecrubeli ve ilgili bir doktor bulunca zaten bu isin yarisi hallolmus oluyor.bi de doktorunu sevmen ve guvenmen cok onemli.ne istedigini cok dogru anlatabildimni gerisi cok kolay.
arkadaşım yaşın boyun kilon şu an ki ölçülerin kaç öğrenebilirmiyim
ay canım cok halısın da işte buyukluk konusunda cok ararsızım. kafamda bi doktor yatmaya basladı nebıl beyle gorustum ama işte heyecandan bazı seylerı srmayı unutmusum tekrar gıtcem gorusmeye. ben mesela 375 cc altı ıstemıyorum kas altına ama acaba dıyorum abes durur mu. dedigim gibi cok zayıfım
dün nebil beyle konuştum saat 3 gibi. senden bahsettim. hatırladı heyecandan bazı soruları sormayı unutmuş dedim.herzaman kapım açık gelsin dedi. ben karın germeye giderken bir kagıda birsürü soru hazırladım.okuyup okuyup sordum... dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?